Csatlakoztasd adatátvitel módban a géphez, A rejtett és rendszermappák láthatósága legyen beállítva. A kártya komplett tartalmát másold ki a gépre. Tedd be a telóba a 4 gigásat és ismét csatlakoztasd adat módban, majd másold rá az egész cuccost, amit az 1 gigásról kimásoltál.czeisz.f írta:ja és ha egy 1 gb-os karin vannak a progik n-gage cuccok meg minden azokat hogy tudom átrakni egy 4 gb-os karira ??
Nokia N95
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia N95
- Metzgermeister
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hello mindenkinek!
Volt egy olyan problémám,hogy a mikrofonom nem működött. Se hívás közben,se kamera,se hangrögzítő. Kicseréltem a mikrofont, a probléma maradt,szoftvert is frissítettem,maradt minden a régiben, körbejártam a fél netet,hogy valamiféle megoldást találjak,mindent kipróbáltam de semmi. Visszahallgatva a hangrögzítőt,olyan mintha egy csendes szobában letettem volna a telefont és a semmit vettem volna fel. Találkozott már más is ezzel a hibával vagy egyedül vagyok? Mi lehet a megoldás? Hardveres,szoftveres,mindenféle megoldás érdekel!!!
SEGÍTSETEK!!!
Volt egy olyan problémám,hogy a mikrofonom nem működött. Se hívás közben,se kamera,se hangrögzítő. Kicseréltem a mikrofont, a probléma maradt,szoftvert is frissítettem,maradt minden a régiben, körbejártam a fél netet,hogy valamiféle megoldást találjak,mindent kipróbáltam de semmi. Visszahallgatva a hangrögzítőt,olyan mintha egy csendes szobában letettem volna a telefont és a semmit vettem volna fel. Találkozott már más is ezzel a hibával vagy egyedül vagyok? Mi lehet a megoldás? Hardveres,szoftveres,mindenféle megoldás érdekel!!!
SEGÍTSETEK!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: ACER F900
még nem is hallottam ilyenröl szerintem jópár n95-böl kb 1 db lesz ilyen beteg.Metzgermeister írta:Hello mindenkinek!
SEGÍTSETEK!!!
sok sikert a megoldáshoz
-
- Újonc
- Készüléktípus: ACER F900
viszont nekem lenne még 1 olyan problémám hogy az n95-öm nem azt mutatja amit kell.PL:megyek kocsival az uton és mondja hogy kanyarodj balra és még kb 5-10 méter addig a kanyarig.
ez mért van vagy mit lehett tenni.
- Metzgermeister
- Újonc
Na mostmár jóformán az összes értelmes találatot végigolvastam amit a google kidobott. Kipróbáltam mindent,de semmi nem működött. 5 mikrofonnal próbáltam amiből legalább 4 tutira jó,de egyikkel sem ment. Szoftverezés dettó. Írtak 1-2 okosságot,hogy hívás közben gyorsan nyomjam emg a kihangosítás utána vissza kézi beszélőre gombot,majd restart,de semmi Mint kiderült mikrofon IC-t kell cserélni benne. EZt sajna már nem tudom házilag megcsinálni,ezért várom olyan emberke jelentkezését aki megbízható és ért a dologhoz!czeisz.f írta:még nem is hallottam ilyenröl szerintem jópár n95-böl kb 1 db lesz ilyen beteg.Metzgermeister írta:Hello mindenkinek!
SEGÍTSETEK!!!
sok sikert a megoldáshoz
Egyébként azt mondják, az okosok a neten,hogy ez sok N95-nek hibája. (mármint hogy a mikrofon bemondja az unalmasat) Ebből nem tudom mi igaz,de volt oylan aki egy szoft frissítéssel meg tudta csinálni mert csak szoft bug volt. Mindenesetre érdekes:D
SZÓVAL HA BÁRKI TUD ILYET CSINÁLNI VAGY ISMER OLYAT AKI MEG TUDJA CSINÁLNI AZ SZÓLJON KÉREM!
Köszi!!!
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szia! Kérdezd privátban vagy a nagy szervizes topikban Macika fórum társunkat.Metzgermeister írta: Na mostmár jóformán az összes értelmes találatot végigolvastam amit a google kidobott. Kipróbáltam mindent,de semmi nem működött. 5 mikrofonnal próbáltam amiből legalább 4 tutira jó,de egyikkel sem ment. Szoftverezés dettó. Írtak 1-2 okosságot,hogy hívás közben gyorsan nyomjam emg a kihangosítás utána vissza kézi beszélőre gombot,majd restart,de semmi Mint kiderült mikrofon IC-t kell cserélni benne. EZt sajna már nem tudom házilag megcsinálni,ezért várom olyan emberke jelentkezését aki megbízható és ért a dologhoz!
Egyébként azt mondják, az okosok a neten,hogy ez sok N95-nek hibája. (mármint hogy a mikrofon bemondja az unalmasat) Ebből nem tudom mi igaz,de volt oylan aki egy szoft frissítéssel meg tudta csinálni mert csak szoft bug volt. Mindenesetre érdekes:D
SZÓVAL HA BÁRKI TUD ILYET CSINÁLNI VAGY ISMER OLYAT AKI MEG TUDJA CSINÁLNI AZ SZÓLJON KÉREM!
Köszi!!!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Melyik navi program? Annak a topikjában kérdezd.czeisz.f írta:viszont nekem lenne még 1 olyan problémám hogy az n95-öm nem azt mutatja amit kell.PL:megyek kocsival az uton és mondja hogy kanyarodj balra és még kb 5-10 méter addig a kanyarig.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Sziasztok,
Egy kis gyors segítséget szeretnék kérni N95 (nem 8gb) tulajtól. A minap letöltöttem egy új témát a telefonomra, azt írták róla működik v3 és v5 készüléken egyaránt. Sajnálattal vettem észre, hogy bizony a telefonommal ez egyáltalán nem kompatibilis. Annyira, hogy már a menüszerkezetet sem látom, csak fehér képet és néha egy egy szót.
Arra szeretnék kérni egy N95 tulajt, hogy írja már le nekem a default theme beállításához elvezető gyorsbillentyű kombinációt.
Köszönettel,
masterminds
Egy kis gyors segítséget szeretnék kérni N95 (nem 8gb) tulajtól. A minap letöltöttem egy új témát a telefonomra, azt írták róla működik v3 és v5 készüléken egyaránt. Sajnálattal vettem észre, hogy bizony a telefonommal ez egyáltalán nem kompatibilis. Annyira, hogy már a menüszerkezetet sem látom, csak fehér képet és néha egy egy szót.
Arra szeretnék kérni egy N95 tulajt, hogy írja már le nekem a default theme beállításához elvezető gyorsbillentyű kombinációt.
Köszönettel,
masterminds
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Menü - eszközök - beállítások - 1, általános - 1, testreszabás - 4, témák - 1, általános.masterminds írta:Sziasztok,
Köszönettel,
masterminds
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Hali
Hamarosan szeretnék venni egy N95öt valaki tudna benne segíteni hogy miből állapíthatom meg hogy klón-e ha az eladó nem mondja, pl: ha imei számot megnézem a *#06#-al akkor abból látszik hogy klón vagy eredeti-e?
Előre is köszönöm!
Hamarosan szeretnék venni egy N95öt valaki tudna benne segíteni hogy miből állapíthatom meg hogy klón-e ha az eladó nem mondja, pl: ha imei számot megnézem a *#06#-al akkor abból látszik hogy klón vagy eredeti-e?
Előre is köszönöm!