Szia!adri09 írta:állítólag külföldről van....
ez sem bizalom gerjesztő....
ezek a válaszai az eladónak: "... töltő, adatkábel van hozza, gari az sajnos nincs rajta. a telo 2010.03 havi, külföldről hozta be a gsm boltos és fél évet adott rá. 53ert adjak legolcsóbban az n86ot...."
Nekem volt ilyen készülékem, hidd el nagyon jó. Nekem szintén gyanús, ami Macikának is, de ezen felül én nem vennék meg egy készüléket látatlanba, garancia nélkül, ismeretlentől, ami gyanúsan olcsó. Azt nem mondod, mit, vagy mennyit adsz érte, de tudnod kell, ha szervízbe kell vinni, vagyonokat hagyhatsz ott. Én anno 104e huf-ért vettem, az az ötven körüli ár nagyon jónak tünik, hátha még gari is van rajta. Mindenütt azt mondják, ne hagyjuk magunkat csőbe húzni, ami nagyon olcsó, ott biztosan nincs rendben valami. Pl. hibás a készülék, ő azt fogja mondani hibátlanul adta fel, a posta nem vállal felelőséget. Neked van egy hibás készüléked, levelezhetsz, bizonygatod az igazad, ő kéri a pénzét, talán még meg is fenyeget! Biztos, hogy olyan jó vétel, mert olcsónak tünik? Gondold el, te csak úgy elküldenél egy 100ehuf-os készüléket valakinek csak úgy nézegetni, majd fizet ha akar? Ajánlom Macika aláírását figyelmedbe. Remélem nem bántottam meg senkit, nem az volt a cél! (garira meg a két év nokiát gondolom, nem a szutyok bolti, majd én beleturkálokra gondoltam)