Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
notaridavid
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
Has thanked: 14 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: notaridavid »

Andy1210 írta:mindig hoztok egy kis vidámságot az estémbe :)
a nitdroid telepítés nekem is megállt ott. Gyárilag formázott memóriakártyád van? Mármint nem formáztad még le? Ha így van, akkor formázd :) Nem tudom, hogy ez segít-e, mert én magát azt az ext3 partíciót csináltam meg neki kézzel, de attól a telepítő még ugyanúgy csinálta, viszont ezúttal már nem akadt el, hanem két pillanat alatt tovább ment :)

Én is külön csináltam a ext3 partíciót, kézzel, mert nekem se ment rendesen, tényleg már emlékszem :lol: , mert volt valahol egy angol leirás és ott volt leirva, hogy ezzel a módszerrel, gyorsabb...

ha megtalálom be linkelem :D

Update:
Megtaláltam:
http://wiki.nitdroid.com/index.php?titl ... rtitioning
Samsung Galaxy S II PDA: I9100XWKK5
Dell Studio 1737
http://www.google.hu
Kép
szacs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szacs »

notaridavid&Andy1210:

Köszönöm! Ez volt a probléma. Most már fut a telón a Nitroid.
Habár mintha kicsit lassú lenne rajta...
Erre valami megoldás? :)
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

nekem első indításkor volt iszonyat lassú. Utána már egész használható lett. Néha be-be áll egy-egy másodpercre :D Dehát ez van, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz majd :)
Szóval egyelőre mindenkinél lassú picit. Nincs rá megoldás. A játékok egész szépen mennek rajta viszont. A psx emulátor meg aztán végképp, sokkal jobb mint maemo-n :D, ugyanazok a játékok indulnak el az emuval, de élvezhető sebességgel. Pl a tombraider3 60% sebesség helyett olyan 90%-os lett.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
hoher11
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Litening Rom v6.1 XXKH3
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: hoher11 »

notaridavid írta:
Andy1210 írta:mindig hoztok egy kis vidámságot az estémbe :)
a nitdroid telepítés nekem is megállt ott. Gyárilag formázott memóriakártyád van? Mármint nem formáztad még le? Ha így van, akkor formázd :) Nem tudom, hogy ez segít-e, mert én magát azt az ext3 partíciót csináltam meg neki kézzel, de attól a telepítő még ugyanúgy csinálta, viszont ezúttal már nem akadt el, hanem két pillanat alatt tovább ment :)

Én is külön csináltam a ext3 partíciót, kézzel, mert nekem se ment rendesen, tényleg már emlékszem :lol: , mert volt valahol egy angol leirás és ott volt leirva, hogy ezzel a módszerrel, gyorsabb...

ha megtalálom be linkelem :D
http://wiki.nitdroid.com/index.php?title=N900-install
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Nem semmi, hogy fut a telefonon az Android. Nézten a youtobe-on videókat erről és van, ahol még akad, de biztos jobb lesz még. Meg akinek Nokia telefon kell Android-dal, már van megoldás. :D
A játékokat meg a programokat ugyanúgy kell telepíteni föl, mint egy Android rendszerű telefonra? És minden funkciója működik pl nezetés, kamera stb? Vagy ezek még nem működnek? :hmm2:
Nekem nincs ilyen telefonom, de kíváncsi vagyok. :)
Köszönöm a választ.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Flashhh
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Flashhh »

potter55 írta:Nem semmi, hogy fut a telefonon az Android. Nézten a youtobe-on videókat erről és van, ahol még akad, de biztos jobb lesz még. Meg akinek Nokia telefon kell Android-dal, már van megoldás. :D
A játékokat meg a programokat ugyanúgy kell telepíteni föl, mint egy Android rendszerű telefonra? És minden funkciója működik pl nezetés, kamera stb? Vagy ezek még nem működnek? :hmm2:
Köszönöm a választ.
Nem nem, még nem mukodik minden, a telefonalas se tokeletes van mikor beszarik a mikrofon driver, vagy valami hasonlo. GPS se mukodik talan meg a kameraba se vagyok biztos, de folyamatosan fejlesztik.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Flashhh írta:
potter55 írta:Nem semmi, hogy fut a telefonon az Android. Nézten a youtobe-on videókat erről és van, ahol még akad, de biztos jobb lesz még. Meg akinek Nokia telefon kell Android-dal, már van megoldás. :D
Köszönöm a választ.
Nem nem, még nem mukodik minden, a telefonalas se tokeletes van mikor beszarik a mikrofon driver, vagy valami hasonlo. GPS se mukodik talan meg a kameraba se vagyok biztos, de folyamatosan fejlesztik.
Értem és köszönöm.
De akkor is jó ez, hogy már idáig eljutottak. :yes: És majd valamikor jó lesz rajta minden. :D
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
iminet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: iminet »

Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: Szellei »

iminet írta:Azért ez egy kicsit lelomboz :cry:
http://www.telefonguru.hu/hir/Nem_mosta ... _2010-10-8
a kur****szba :down: :no:
"apt-get moo" ;)
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

mindez azért van mert a meego még sehol sem tarta fejlesztésekben... Ráadásul egy vezető emberke is kilépett már a projectből... Mindenesetre inkább ne kapkodják el és ne dobjanak ki egy kakkantás oprendszerrel ellátott cuccot, hanem csinálják meg tökéletesre. Mondjuk ettől még felgyömöszölhetjük majd a meego-t az N900-ra :D Csak programok hiányában elég baromságnak tartom. Aki meg az android miatt akar N900-at venni, annak inkább egy direkt androidos telót ajánlok... Nem mondom, hogy soha nem lesz tökéletes. De ha lesz is, az nem mostanában.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”