Akkor megpróbálom valamivel letisztítani,hátha sikerül.Ha meg nem akkor ráhuzok egy nagyon vékony ón réteget.DAv7 írta:Azthiszem, hogy strust tud segíteni, de leírom, én hogy szoktam megoldani az ilyen típusú problémákat. Nem tudom pontosan, hogy egyszerűen csak a piszoktól van elfekedve, vagy teljesen elkopott. Ha csak piszok, akkor valami olyan dologgal kell hozzányúlni, amivel le tudod piszkálni róla, pl egy tű, vagy egy kicsi csavarhúzó(nagyonkicsigab3n írta:Az alsó hangszóróm elkezdett kontaktos lenni.Szétszedtem a telót és ahol érintkezik,az alaplapon elvan feketedve az a pont.Régen az 5300 telefonom kontaktolt emiatt folyamatosan.Lassan k*rva idgesítő,h majndem az összes nokiám kibukja ezt a dolgot.Mit lehetne vele csinálni ?). Majd ha látszik tisztán a felület(gondolom réz), akkor visszarakhatod.
Ha teljesen elkopott az érintkezője, akkor nagy valószínűséggel szervízbe kell majd vinned...
Én amugy a SIM-el jártam így. Először mindig kapargáltam róla a cuccot, aztán mostmár ott tartok, hogy nyalogatom![]()
De valószínű, hogy le kell majd cserélnem. Lassan 7 éve megvan a kártya, szokszor szedem ki, gondolom azért kopott el ennyire...