Nokia N82

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
gab3n
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X7-00 N82 Black-6120c-5300XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: gab3n »

DAv7 írta:
gab3n írta:Az alsó hangszóróm elkezdett kontaktos lenni.Szétszedtem a telót és ahol érintkezik,az alaplapon elvan feketedve az a pont.Régen az 5300 telefonom kontaktolt emiatt folyamatosan.Lassan k*rva idgesítő,h majndem az összes nokiám kibukja ezt a dolgot.Mit lehetne vele csinálni ? :duhos2:
Azthiszem, hogy strust tud segíteni, de leírom, én hogy szoktam megoldani az ilyen típusú problémákat. Nem tudom pontosan, hogy egyszerűen csak a piszoktól van elfekedve, vagy teljesen elkopott. Ha csak piszok, akkor valami olyan dologgal kell hozzányúlni, amivel le tudod piszkálni róla, pl egy tű, vagy egy kicsi csavarhúzó(nagyonkicsi :D). Majd ha látszik tisztán a felület(gondolom réz), akkor visszarakhatod.
Ha teljesen elkopott az érintkezője, akkor nagy valószínűséggel szervízbe kell majd vinned...

Én amugy a SIM-el jártam így. Először mindig kapargáltam róla a cuccot, aztán mostmár ott tartok, hogy nyalogatom :lol:
De valószínű, hogy le kell majd cserélnem. Lassan 7 éve megvan a kártya, szokszor szedem ki, gondolom azért kopott el ennyire... :D
Akkor megpróbálom valamivel letisztítani,hátha sikerül.Ha meg nem akkor ráhuzok egy nagyon vékony ón réteget. :lol: Nokia szervízbe nem viszem,mert már szétszedtem és nem akarok horribilis összeget fizetni egy ilyen apró-cseprő hibáért.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

gab3n írta:Akkor megpróbálom valamivel letisztítani,hátha sikerül.Ha meg nem akkor ráhuzok egy nagyon vékony ón réteget. :lol: Nokia szervízbe nem viszem,mert már szétszedtem és nem akarok horribilis összeget fizetni egy ilyen apró-cseprő hibáért.
Szétszedted a garis telót?????? :o
gab3n
1. szint
1. szint

Damir írta:
gab3n írta:Akkor megpróbálom valamivel letisztítani,hátha sikerül.Ha meg nem akkor ráhuzok egy nagyon vékony ón réteget. :lol: Nokia szervízbe nem viszem,mert már szétszedtem és nem akarok horribilis összeget fizetni egy ilyen apró-cseprő hibáért.
Szétszedted a garis telót?????? :o
Dehogy :D Már nem garis.
gab3n
1. szint
1. szint

Hát srácok ez a forrasztós dolog eddig tökéletesen bevált! :D Bár először picit megrémültem mikor ráfojt az első csepp ón. :? :lol: Letisztítani nem lehetett sajnos és már a felső hangszoro is sz*rakodott.De most tökjó. :D
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Ez is egy jó megoldás :D
De aki fentebb írta, hogy tűvel kaprigálja... na azt nem szabad! :D Elkopik...
Valami alkohollal kellett volna csak kipucolni... Vagy kis kontaktsprai-el :D
Kép
Kép
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Nem úgy gondoltam hogy addig birizgálja, hogy elkopjon. :D
Sok hely van a telefonba, ahova nem lehet benyúlni kis csavarhúzóval vagy ilyen sprayekkel vagy hasonlókkal. Óvatosan le kell szedni róla a piszkot, ;)
De végülis mindegy, bátor voltál, hogy ónoztad :shock: azért én nem mertem volna, míg így se, hogy értek hozzá. Gratulálok amugy :)
gab3n
1. szint
1. szint

DAv7 írta:Nem úgy gondoltam hogy addig birizgálja, hogy elkopjon. :D
Sok hely van a telefonba, ahova nem lehet benyúlni kis csavarhúzóval vagy ilyen sprayekkel vagy hasonlókkal. Óvatosan le kell szedni róla a piszkot, ;)
De végülis mindegy, bátor voltál, hogy ónoztad :shock: azért én nem mertem volna, míg így se, hogy értek hozzá. Gratulálok amugy :)
Hát kicsit bevoltam tojva :) De köszi.
Tomex1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52 + Nokia 5130 Xpress

Hozzászólás Szerző: Tomex1 »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy N82-őn,hogy lehet beállítani,hogy a pl a largetime folyamatosan menjen a kijelzőn,mint képernyővédő.
Nekem ha kikapcsol a háttérvilágítás eltűnik az óra+ a naptár is és csak fekete a kijelző.Sehogy nem jövök rá hol kell beállítani. Please..............
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Tomex1 írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy N82-őn,hogy lehet beállítani,hogy a pl a largetime folyamatosan menjen a kijelzőn,mint képernyővédő.
Nekem ha kikapcsol a háttérvilágítás eltűnik az óra+ a naptár is és csak fekete a kijelző.Sehogy nem jövök rá hol kell beállítani. Please..............
Nekem N73-as telefonom van és azon van olyan, hogy alvás mód és ezt kell kikapcsolnom és akkor nem kapcsol ki a kijelző. Azt nem tudom, hogy N82-ön van-e ilyen funkció.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Tomex1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52 + Nokia 5130 Xpress

Hozzászólás Szerző: Tomex1 »

Ez ismerős,csak N82-őn nem találom az alvásmódot.
Neked,hogy van?leírnád?
Köszi
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”