Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

tkiraly31 írta:sziasztok!

körülbelül egy hónapja vettem minit, eddig tök jól működött, de most egy hónap után ha be akarok lépni a térképek közé, akkor 5 másodperc után kidob a programból bármit csinálok, már a menüből is. találkozott valaki ezzel a problémával és ha igen, akkor szervizeltessem?

előre is köszi a választ
Szia!
Amikor nekem volt ilyen problémám, az volt a hiba, hogy az ovi maps megpróbált kapcsolódni az accountommal a hálózathoz, de rosszul volt beírva jelszó. Esetleg ha nálad is ez a probléme, akkor kapcsold ki az automatikus belejentkezést.
tkiraly31
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tkiraly31 »

rkn90 írta:
tkiraly31 írta:sziasztok!

körülbelül egy hónapja vettem minit, eddig tök jól működött, de most egy hónap után ha be akarok lépni a térképek közé, akkor 5 másodperc után kidob a programból bármit csinálok, már a menüből is. találkozott valaki ezzel a problémával és ha igen, akkor szervizeltessem?

előre is köszi a választ
Szia!
Amikor nekem volt ilyen problémám, az volt a hiba, hogy az ovi maps megpróbált kapcsolódni az accountommal a hálózathoz, de rosszul volt beírva jelszó. Esetleg ha nálad is ez a probléme, akkor kapcsold ki az automatikus belejentkezést.
igen, köszi, tényleg ez volt a hiba. köszönöm a segítséget:)
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Sziasztok! Ismertek olyan programot ami ha pld látja,hogy bekapcsoltam a bluetooth-os fülhallgatómat automatikusan rácsatlakozik és nem kellene külön rányomnom a párosításra? Mert most van egy Motorola fülesem , bekapcsolom és még plusz rá kell nyomnom a hívásindító gombra a fülesen. Nos így kb 5 mp-n belül össze is párosodnak de a hanghívás miatt ha a rádióban szól valami , a legváltozatosabb embereket képes felhívni, sokszor úgy hogy észre sem veszem csak mire elment a hívás. Szóval olyan kellene ami automatikusan rákapcsolódik a fülesre ha látja,hogy az be van kapcsolva. Köszönöm!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

szabokareszka írta:Sziasztok! Ismertek olyan programot ami ha pld látja,hogy bekapcsoltam a bluetooth-os fülhallgatómat automatikusan rácsatlakozik és nem kellene külön rányomnom a párosításra? Mert most van egy Motorola fülesem , bekapcsolom és még plusz rá kell nyomnom a hívásindító gombra a fülesen. Nos így kb 5 mp-n belül össze is párosodnak de a hanghívás miatt ha a rádióban szól valami , a legváltozatosabb embereket képes felhívni, sokszor úgy hogy észre sem veszem csak mire elment a hívás. Szóval olyan kellene ami automatikusan rákapcsolódik a fülesre ha látja,hogy az be van kapcsolva. Köszönöm!
Nekem a sima n97 automatikusan csatlakozott a fülesre, igaz az Nokia füles. Sőt, minden újabb Nokiám így csinált. Lehet, hogy a füles miatt nem kapcsolódik azonnal.
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

]Szia! Valószínűleg igazad van kipróbálom egy Nokia fülessel is! köszi!
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Sziasztok!
Immáron második hete birtoklok egy minit és nem várattak magukra az érdekes dolgok.
Tudni kell, hogy egy külföldi utazás előtt vásároltam a navi és a már amúgy is aktuális készülékcsere miatt. A múlt héten nem telefonáltam vele viszont folyamatosan ment a navigáció. A gondok ezen a héten jelentkeztek. Pl: több, mint 6 órán keresztül vett fel áramot töltés közben (világított a töltésled és mentek a kis csíkok is). Minimális beszélgetéssel (kb:20-30perc), zéró navival és nettel nem ment el 2 napot. Tudtam, hogy nem lesz a kitartás bajnoka, de ennél azért többet vártam. Legalább 2 atomstabil napra gondolok. További szösszenetei a kis drágának: ma például nem tudtam felvenni egy hívást sem a fülessel (bh-216) sem az érintőpanellel, viszont közben többször mintha megszakadt és újra épült volna a vonal. A kollégám hallott végig és csak egyszer hívott, de nekem csak egy merő káosz volt látható a minin. Kikapcs és bekapcs aztán minden rendben bár a töltés egyből 3mal lejjebb volt. Még a vásárlás napján töltöttem rá térképeket. de már akkor is volt fagyogatás. Tré-mobilos a kis drága és a szoftververzió:v 11.0.102. Ha van pár ötlet azokat szívesen olvasnám!
wzsz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: wzsz »

CsCsabesz írta:Sziasztok!
Immáron második hete birtoklok egy minit és nem várattak magukra az érdekes dolgok.
Tudni kell, hogy egy külföldi utazás előtt vásároltam a navi és a már amúgy is aktuális készülékcsere miatt. A múlt héten nem telefonáltam vele viszont folyamatosan ment a navigáció. A gondok ezen a héten jelentkeztek. Pl: több, mint 6 órán keresztül vett fel áramot töltés közben (világított a töltésled és mentek a kis csíkok is). Minimális beszélgetéssel (kb:20-30perc), zéró navival és nettel nem ment el 2 napot. Tudtam, hogy nem lesz a kitartás bajnoka, de ennél azért többet vártam. Legalább 2 atomstabil napra gondolok. További szösszenetei a kis drágának: ma például nem tudtam felvenni egy hívást sem a fülessel (bh-216) sem az érintőpanellel, viszont közben többször mintha megszakadt és újra épült volna a vonal. A kollégám hallott végig és csak egyszer hívott, de nekem csak egy merő káosz volt látható a minin. Kikapcs és bekapcs aztán minden rendben bár a töltés egyből 3mal lejjebb volt. Még a vásárlás napján töltöttem rá térképeket. de már akkor is volt fagyogatás. Tré-mobilos a kis drága és a szoftververzió:v 11.0.102. Ha van pár ötlet azokat szívesen olvasnám!
Hali!
Az enyémmel ugyanezek a problémák voltak a v 11.0.102 -es szofverrel, mióta a 12-es szoft van fent azóta minden problémám megszünt.
Üdv
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

Üdv!

Valaki tapasztalt olyat h amikor hívják, semmit nem ír ki a teló, csak h hívás és a 2 csuszka?
se számot nem ír ki, se a névjegyzékből a nevet, ha rejtettel hívnak azt se :shock:
Akinek van 5lete miért van ez ne tartsa magába :D
THX
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
tkiraly31
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: tkiraly31 »

sziasztok!

tegnap tettem fel az oviról a 12.0.110-es szoftvert. és azóta össze vissza akadozik a teló. néha gondolkodik 10 másodpercet ha megnyomok egy gombot és elég idegesítő. meg 1 nap alatt lemerült pedig nem is nagyon használtam és általában 2 napot átlagos használat mellett ki szokott bírni:S
Tapasztalt valaki ilyet? Ha nem jött be a szoftverfrissítés akkor hogyan tudom visszatenni azeredeti szoftvert?
előre is köszi a választ
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tkiraly31:
Szerintem formázd le a telefont.
Az eredeti szoftvert nem lehet visszarakni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”