Elképzelhető, hogy ha a telóról most megpróbálod szinkronizálni a fiókot, vagy a beállításait szeretnéd módosítani, akkor fog eltűnni.Thales79 írta:Sziasztok!
Köszönöm mégegyszer mindenkinek.
Papzi! Minden úgy volt ahogy írtad. Azért nem értettem először, mert én nem használtam a messaging alkalmazást. Legalábbis tudatosan nem..Ráadásul belépéskor láttam, hogy okt 6.-án lejár a próbaverzió. Utána mi lesz? Mindegy.
Végre tudtam törölni, meg módosítani a fiókokat.
Köszönöm, üdv!
Áhh.. Korai volt az öröm. Nokia fiókből töröltem, de a telón maradt
De én már semmin sem csodálkozom, én létrehoztam egy fiókot egy kölcsönkért telefonon de az én SIM kártyámmal. De a webes felületen mégsem jelent meg a regisztráció és a saját telefonomra sem vitte át.
Az a helyzet - egyre inkább így látom - hogy a NOKIA informatikusai sem tudják, hogy hogyan is működik ez a szolgáltatásuk.
Pl. a NOKIA európai, angol nyelvű support oldalán fel sincs tüntetve az N86, mint email kompatibilis telefon, miközben a szoftverébe beépítve, eltávolíthatatlanul benn van a kliens. Ez azért is gond, mert emiatt semmilyen más email kliens/alkalmazás nem működik hibátlanul a telefonon, viszont a beépített kliens teljesen ki van szolgáltatva a NOKIának!