Próbáld ki ezteva1021 írta:Sziasztok!melyik időjárás program a legtutibb most n95-re?ha van ilyen...köszönöm

Próbáld ki ezteva1021 írta:Sziasztok!melyik időjárás program a legtutibb most n95-re?ha van ilyen...köszönöm
És hogy tudom kitenni főképernyőre?mert a beállításokban nem találtam ilyen lehetőséget?potter55 írta:Próbáld ki ezteva1021 írta:Sziasztok!melyik időjárás program a legtutibb most n95-re?ha van ilyen...köszönömlink.
Letöltöttem az spbweather.rar2.00 azt írja hogy benne van Budapest is de engem már a rívás kerülget hogy nincs egy olyan időjárás program amit ki lehet tenni főképernyőre és működik is??MrAngelo írta:Sehogy. Csak a naptárba tudod beíratni és akkor az ott lesz szövegként.
nem arra nincs de a körbenézel a nokia maps forumban találsz megoldást.sydor11 írta:Sziasztok!
Ha jól tudom ingyenesen telepíthető és internet nélkül is használható lett a nokia navigációs szoftvere, lehet ezt N95-re is telepíteni? tud valaki erről valamit? szombat reggel utaznék Horvátba aztán a kis cimborám(N95) navigálna a ez lehetséges.
kösz! Sydor
Nézd meg a beállításokban, hogy ott nincs-e magyar nyelv. Mert a gyári visszaállítástól nem szabad elmennie a magyar nyelnek, ha előtte volt benne.Csokii1 írta:hali
volna egy kis problémám: nyomtam a telónak egy gyári visszaállítást és kérdezte a nyelvet rámentem hogy magyar és angol a teló
akkor írjam át a product kódot igaz?