Nokia N900
- cseroxquad
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Grey
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
Sziasztok!
Tegyük fel hogy van egy N900-som ami angol nyelvű. Ezt a problémát egy szoftver frissítéssel meg lehet oldani magyar nyelvűre pl. a Nokia Softwere Updatel?
Tegyük fel hogy van egy N900-som ami angol nyelvű. Ezt a problémát egy szoftver frissítéssel meg lehet oldani magyar nyelvűre pl. a Nokia Softwere Updatel?
-
- Újonc
- Készüléktípus: n900
Az 1.03 (asszem) volt fent azzal mindig ment, bár nem használtam agyonjoceyka írta:iminet írta: Próbálkoztam az 1.2x-es fmms progival és közben Telenor HU-ra váltott a felirat.
Gyanúm hogy a szolgáltatótól veszi valamilyen formában.
ÉS műkődik neked az fmms? Nekem egyszer sikerült, de akkor teljesen szétkutyulta a hálózati kapcsolataimat (közte a céges is eltűnt). Újratelepítés lett a vége. Azóta megint nem bírom beállítani.

Most az 1.2 raktam fel ezzel még csak egy küldés fogadás volt az ment vele. Igaz hogy a kapcsolatok választása néha felugrált közben és bontanom kellett kézzel a végén. De a teszt elment és meg is érkezett amit küldtem máshonnan.
-
- Újonc
Nem, mivel hivatalosan nem támogatott nyelv a magyar. De a magyar nyelv telepítése nagyon egyszerű. Olvass visszacseroxquad írta:Sziasztok!
- cseroxquad
- 1. szint
- joceyka
- 1. szint
- Has thanked: 5 times
iminet írta:Az 1.03 (asszem) volt fent azzal mindig ment, bár nem használtam agyonjoceyka írta:iminet írta: Próbálkoztam az 1.2x-es fmms progival és közben Telenor HU-ra váltott a felirat.
Gyanúm hogy a szolgáltatótól veszi valamilyen formában.
ÉS műkődik neked az fmms? Nekem egyszer sikerült, de akkor teljesen szétkutyulta a hálózati kapcsolataimat (közte a céges is eltűnt). Újratelepítés lett a vége. Azóta megint nem bírom beállítani., pár teszt volt vele meg tán a pannon tólt valamit még nekem mms-be. Próbálkoztam a pár későbbi verzióval de aztán azok nekem se mentek.
Most az 1.2 raktam fel ezzel még csak egy küldés fogadás volt az ment vele. Igaz hogy a kapcsolatok választása néha felugrált közben és bontanom kellett kézzel a végén. De a teszt elment és meg is érkezett amit küldtem máshonnan.
Ok, köszi. Akkor lehet rákeresek arra a régebbi verzóra, hátha azzal működik. Én használnám. Hiába van mail a telómon, a legtöbb embernek nincs, így marad az MMS.
- joceyka
- 1. szint
cseroxquad írta:Aha, kb. hanyadik oldalon találom meg?
Alkalmazás kezelő -> letöltés -> összes -> és keress rá, hogy "hu", vagy "hun", valami ilyesmi. aztán csak telepítsd a telóra.
- cseroxquad
- 1. szint
Ja hogy ezt a telefonnal letöltöm és felrakom?joceyka írta:cseroxquad írta:Aha, kb. hanyadik oldalon találom meg?
Alkalmazás kezelő -> letöltés -> összes -> és keress rá, hogy "hu", vagy "hun", valami ilyesmi. aztán csak telepítsd a telóra.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen.cseroxquad írta:Ja hogy ezt a telefonnal letöltöm és felrakom?joceyka írta:Alkalmazás kezelő -> letöltés -> összes -> és keress rá, hogy "hu", vagy "hun", valami ilyesmi. aztán csak telepítsd a telóra.cseroxquad írta:Aha, kb. hanyadik oldalon találom meg?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Ha jól emlékszem, a sima maemo.org-os katalógusban van. Uninstall és a "testing" meg a "devel" katalog kikapcsolása után ezt a verziót dobja.joceyka írta: Ok, köszi. Akkor lehet rákeresek arra a régebbi verzóra, hátha azzal működik. Én használnám. Hiába van mail a telómon, a legtöbb embernek nincs, így marad az MMS.
- joceyka
- 1. szint
iminet írta:Ha jól emlékszem, a sima maemo.org-os katalógusban van. Uninstall és a "testing" meg a "devel" katalog kikapcsolása után ezt a verziót dobja.joceyka írta: Ok, köszi. Akkor lehet rákeresek arra a régebbi verzóra, hátha azzal működik. Én használnám. Hiába van mail a telómon, a legtöbb embernek nincs, így marad az MMS.
Ez nem is jutott eszembe. A Maemo.org-on néztem, de már nincs fent a deb file.
1.1.9 van fent sajnos a katalógusban. Na mindegy, felrakom, hátha...
Azért kösz még egyszer!