Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
cseroxquad
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Grey
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: cseroxquad »

Sziasztok!
Tegyük fel hogy van egy N900-som ami angol nyelvű. Ezt a problémát egy szoftver frissítéssel meg lehet oldani magyar nyelvűre pl. a Nokia Softwere Updatel?
iminet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900

Hozzászólás Szerző: iminet »

joceyka írta:
iminet írta: Próbálkoztam az 1.2x-es fmms progival és közben Telenor HU-ra váltott a felirat.
Gyanúm hogy a szolgáltatótól veszi valamilyen formában.

ÉS műkődik neked az fmms? Nekem egyszer sikerült, de akkor teljesen szétkutyulta a hálózati kapcsolataimat (közte a céges is eltűnt). Újratelepítés lett a vége. Azóta megint nem bírom beállítani.
Az 1.03 (asszem) volt fent azzal mindig ment, bár nem használtam agyon :D , pár teszt volt vele meg tán a pannon tólt valamit még nekem mms-be. Próbálkoztam a pár későbbi verzióval de aztán azok nekem se mentek.
Most az 1.2 raktam fel ezzel még csak egy küldés fogadás volt az ment vele. Igaz hogy a kapcsolatok választása néha felugrált közben és bontanom kellett kézzel a végén. De a teszt elment és meg is érkezett amit küldtem máshonnan.
iminet
Újonc
Újonc

cseroxquad írta:Sziasztok!
Tegyük fel hogy van egy N900-som ami angol nyelvű. Ezt a problémát egy szoftver frissítéssel meg lehet oldani magyar nyelvűre pl. a Nokia Softwere Updatel?
Nem, mivel hivatalosan nem támogatott nyelv a magyar. De a magyar nyelv telepítése nagyon egyszerű. Olvass vissza
cseroxquad
1. szint
1. szint

Aha, kb. hanyadik oldalon találom meg?
joceyka
1. szint
1. szint
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: joceyka »

iminet írta:
joceyka írta:
iminet írta: Próbálkoztam az 1.2x-es fmms progival és közben Telenor HU-ra váltott a felirat.
Gyanúm hogy a szolgáltatótól veszi valamilyen formában.

ÉS műkődik neked az fmms? Nekem egyszer sikerült, de akkor teljesen szétkutyulta a hálózati kapcsolataimat (közte a céges is eltűnt). Újratelepítés lett a vége. Azóta megint nem bírom beállítani.
Az 1.03 (asszem) volt fent azzal mindig ment, bár nem használtam agyon :D , pár teszt volt vele meg tán a pannon tólt valamit még nekem mms-be. Próbálkoztam a pár későbbi verzióval de aztán azok nekem se mentek.
Most az 1.2 raktam fel ezzel még csak egy küldés fogadás volt az ment vele. Igaz hogy a kapcsolatok választása néha felugrált közben és bontanom kellett kézzel a végén. De a teszt elment és meg is érkezett amit küldtem máshonnan.

Ok, köszi. Akkor lehet rákeresek arra a régebbi verzóra, hátha azzal működik. Én használnám. Hiába van mail a telómon, a legtöbb embernek nincs, így marad az MMS.
joceyka
1. szint
1. szint

cseroxquad írta:Aha, kb. hanyadik oldalon találom meg?

Alkalmazás kezelő -> letöltés -> összes -> és keress rá, hogy "hu", vagy "hun", valami ilyesmi. aztán csak telepítsd a telóra.
cseroxquad
1. szint
1. szint

joceyka írta:

Alkalmazás kezelő -> letöltés -> összes -> és keress rá, hogy "hu", vagy "hun", valami ilyesmi. aztán csak telepítsd a telóra.
Ja hogy ezt a telefonnal letöltöm és felrakom?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

cseroxquad írta:
joceyka írta:
Ja hogy ezt a telefonnal letöltöm és felrakom?
Igen.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
iminet
Újonc
Újonc

joceyka írta: Ok, köszi. Akkor lehet rákeresek arra a régebbi verzóra, hátha azzal működik. Én használnám. Hiába van mail a telómon, a legtöbb embernek nincs, így marad az MMS.
Ha jól emlékszem, a sima maemo.org-os katalógusban van. Uninstall és a "testing" meg a "devel" katalog kikapcsolása után ezt a verziót dobja.
joceyka
1. szint
1. szint

iminet írta:
joceyka írta: Ok, köszi. Akkor lehet rákeresek arra a régebbi verzóra, hátha azzal működik. Én használnám. Hiába van mail a telómon, a legtöbb embernek nincs, így marad az MMS.
Ha jól emlékszem, a sima maemo.org-os katalógusban van. Uninstall és a "testing" meg a "devel" katalog kikapcsolása után ezt a verziót dobja.

Ez nem is jutott eszembe. A Maemo.org-on néztem, de már nincs fent a deb file.

1.1.9 van fent sajnos a katalógusban. Na mindegy, felrakom, hátha...
Azért kösz még egyszer!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”