Nokia N73
-
- Újonc
- Készüléktípus: n 73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N73
sziasztok
lenne egy problémám az n 73-mas telómmal ha valaki tud tanácsot adni kérem segitsen,
a probléma az hogy csak kisseb fájlokat tudok küldeni blutuszon mint például csengőhangokat,
ha például már egy teljes egész zeneszámot probálok küldeni akkor azt irja ki a küldés után, hogy küldés sikertelen
s mindegy hogy telórol vagy memoria kártyárol probálok küldeni
a segitségeteket előre is köszönöm
lenne egy problémám az n 73-mas telómmal ha valaki tud tanácsot adni kérem segitsen,
a probléma az hogy csak kisseb fájlokat tudok küldeni blutuszon mint például csengőhangokat,
ha például már egy teljes egész zeneszámot probálok küldeni akkor azt irja ki a küldés után, hogy küldés sikertelen
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
Talán a jogvédelem miatt.....monguz írta:sziasztok
Keress rá a letöltések között az Xplore filekezelőre, abban van küldés opció, talán azzal menni fog....

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld meg újraindítani a telefont, ki be kapcsolni a bluetooth-t. Más telefonnak küldeni a zenét. Ha sehogy se jó akkor lehet csak a formázás rakja helyre.monguz írta:de van olyan amit már máskor sikeresen tudtam küldeni s most már nem engedi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
hmm egy érdekes dolgot vettem észre éspedig hogy más telóra tudok küldenipotter55 írta:Próbáld meg újraindítani a telefont, ki be kapcsolni a bluetooth-t. Más telefonnak küldeni a zenét. Ha sehogy se jó akkor lehet csak a formázás rakja helyre.monguz írta:de van olyan amit már máskor sikeresen tudtam küldeni s most már nem engedi
csak 6300 nokiára nem de pár nappal ezelőtt még pedig az is fogadta az általam küldött adatokat nem értem mi lehet a probléma
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor így lehet az ő telefonjában van a hiba és nem a tiédben. Ki kéne próbálni, hogy az 6300-rá más készülékre tud-e küldeni. Ha nem akkor biztos azzal van gond.monguz írta: hmm egy érdekes dolgot vettem észre éspedig hogy más telóra tudok küldeni
csak 6300 nokiára nem de pár nappal ezelőtt még pedig az is fogadta az általam küldött adatokat nem értem mi lehet a probléma
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Akkor így lehet az ő telefonjában van a hiba és nem a tiédben. Ki kéne próbálni, hogy az 6300-rá más készülékre tud-e küldeni. Ha nem akkor biztos azzal van gond.[/quote]
ő tud másnak küldeni s nekem is tud küldeni
de két 6300 ást is probáltam, hogy én küldtem nekik s nem sikerült egyiknek se küldeni pedig pár nappal ez előtt mind a kettő tudot fogadni tőlem adatokat. De kissebb méretü fájlokat most is tudnak fogadni tőlem mint például sms hangok vagy képeket a probléma nagyobb méret küldésével van.
de most probáltam a 6300 ás más telótol sem tud fogadni adatokat
szoval az n73 masom jo csak a 6300 ással van valami gond
ő tud másnak küldeni s nekem is tud küldeni
de két 6300 ást is probáltam, hogy én küldtem nekik s nem sikerült egyiknek se küldeni pedig pár nappal ez előtt mind a kettő tudot fogadni tőlem adatokat. De kissebb méretü fájlokat most is tudnak fogadni tőlem mint például sms hangok vagy képeket a probléma nagyobb méret küldésével van.
de most probáltam a 6300 ás más telótol sem tud fogadni adatokat
szoval az n73 masom jo csak a 6300 ással van valami gond
-
- 1. szint
- Készüléktípus: X6 n73
- Been thanked: 2 times
hali:) ennel a telefonnal is lehet olyat hogy csak biztonsagi koddal lehessen feloldalni a billentyuzarat?kosz elore!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Igen. A bekapcsoló gombot nyomd meg röviden, mintha üzemmódot váltanál és ott lesz a telefon lezárása. De van rá progi is.MrM írta:hali:) ennel a telefonnal is lehet olyat hogy csak biztonsagi koddal lehessen feloldalni a billentyuzarat?kosz elore!