Nokia N900
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
Sziasztok! Kezdek 1-1 dologra rájönni! Az elsők között arra, hogy miért is nem értem én, hogy hová kellene másolgatni ezeket az általatok leírt parancssorokat. Sajnos nekem semmit sem lát-mutat a PC-m adatátviteli módban! Kérem, aki tudja a megoldást, írjon egy pár sort! Előre is köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900
notaridavid írta:jano68 írta:Én megoldást kérdeztem ,nem kritikát, vagy a topik nem erről szól? Bocsi ha valakit zavart volna
Ha netán még nem kaptál volna választ akkor íme:
Az alkalmazás kezelobol le tudod tölteni szép magyar zászló az ikonja, elvileg csak 2 van fent ami magyar nyelvet varazsol. Amúgy én mindkettot telepítettem, mert még régebben valaki itt azt mondta hogy az egyik az OVI Maps-ra csinal magyar nyelvet.
Sajnos nem sikerült:(
- aFagylaltos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800 + N950 + N900
- Been thanked: 10 times
- Kapcsolat:
Én nem tettem fel, hozzáteszem nem is szándékozom, mivel véleményem szerint az ilyen elektromos/műszaki cikkeket jobb angolon hagyni. Persze mindenki másképp csináljajano68 írta:notaridavid írta:jano68 írta:Én megoldást kérdeztem ,nem kritikát, vagy a topik nem erről szól? Bocsi ha valakit zavart volna
Ha netán még nem kaptál volna választ akkor íme:
Az alkalmazás kezelobol le tudod tölteni szép magyar zászló az ikonja, elvileg csak 2 van fent ami magyar nyelvet varazsol. Amúgy én mindkettot telepítettem, mert még régebben valaki itt azt mondta hogy az egyik az OVI Maps-ra csinal magyar nyelvet.
Sajnos nem sikerült:(

Ellátogatsz erre a linkre : http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... ek#p126594
Ott megtalálod ,hogy hogyan kell katalógust hozzáadni a csomagkezelőhöz. Miután ez megvan és be is van kapcsolva a megfelelő ( nekem fogalmam sincs melyik kell! mondom soha nem tettem fel ,lehet az alap csomagok között is szerepel... )
Ezután kell megkeresned a csomagok között a "magyarítást":
Én úgy kezdeném el, hogy rámennék az "All" témakörre a "Downloads" menüpontból és azon belül keresném meg.
Kezdj el írni a hardveres bill en : "hu" vagy ha nem az új rendszer van fenn akkor asszem máshogy kell keresni, de csak megtalálod

És mint írták :
"
"

"Programozz ne háborúzz!" http://irsoftware.darktl.com
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N900
- Has thanked: 1 time
szuribaba írta:Sziasztok! Kezdek 1-1 dologra rájönni! Az elsők között arra, hogy miért is nem értem én, hogy hová kellene másolgatni ezeket az általatok leírt parancssorokat. Sajnos nekem semmit sem lát-mutat a PC-m adatátviteli módban! Kérem, aki tudja a megoldást, írjon egy pár sort! Előre is köszönöm!
Néha nekem is csinálja,hogy rádugom és nem látja a gép!Ál

-
- Újonc
Köszönöm a segítséget! Valóban, én általában Pc Suit módban használom.Megpróbáltam már a rádugás után a másik lehetőséget is, de azt nem látta a gépem! Remélem, hogy ez a Reboot-os megoldás megoldja a problémáimat! Letöltöttem ugyan a telefonra a Midnight Commander-t amivel elviekben bele lehet menni a telefon agyába, de ehhez az én kis tudásom még eléggé karcsú!Egyenlőre, nincs "kedvem" összeborítani az egész rendszert!Mégegyszer köszönöm a tanácsot-segítséget!
-
- Újonc
Ismét én! Látom, hogy a magyarítással és a Magyar billentyűzettel másnak is vannak gondjai! Nem csodálkozom ezen, mert én is letöltöttem már mindent és mégsem lett a billentyű kiosztás Magyar. Többször letöröltem a Magyar lokalizációkat, majd újra felmásoltam, de semmmi. Nekem 10.2010.19-1 verzió van a telefonomom! Nem lehet, hogy ez pl régi???...........és ezért nem megy fel! Kicsit bosszant a dolog, mert mindent úgy csinálok ahogyan azt ide leírták a fórumtársak és mégsem jön össze! Nem görcsölök, mert majdcsak összejön egyszer, de ha valaki tud valami megoldást, vagy a probléma okát, nagyon megköszönném, ha segítene! Jaaaaaaaaaaa! +1 Mondat! Sokan azt írják, hogy "olvass vissza-ne legyél lusta"! Nos és nem vagyok lusta, jelenleg a 76.oldalon tartok, mert szeretném az összes hozzászólást,tanácsot aprólékosan, töviről hegyire átolvasni. Kérem tehát azokat a fórumtársakat, akik ilyen jellegű levelet küldenének........ne tegyék, hiszen péntek óta van nálam a telefon és azóta nem tudtam mindent átolvasni! Azon vagyok, hogy minél előbb, minél többet megtudjak erről a telefonról, de egyenlőre még segítségre szorulok! Köszönöm!
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Kapcsolat:
Ez esetben nem 6GB lenne a térképállomány, hanem több100GB, talán ezértaFagylaltos írta:...Azért mert én a maps programon belül a "Satelite" módra kapcsoltam és azt hittem ,hogy azt is leszedte nekem a mobilra, de nem! Át kell állítani "Map view" re és akkor minden szépen ott is vanBár én örülnék neki, ha meglenne a Satelite térkép is....

Van N900 FAQ ahol az összes lényeges kérdés össze van gyűjtve.szuribaba írta:Ismét én! Látom, hogy a magyarítással és a Magyar billentyűzettel másnak is vannak gondjai! Nem csodálkozom ezen, mert én is letöltöttem már mindent és mégsem lett a billentyű kiosztás Magyar. Többször letöröltem a Magyar lokalizációkat, majd újra felmásoltam, de semmmi. Nekem 10.2010.19-1 verzió van a telefonomom! Nem lehet, hogy ez pl régi???...........és ezért nem megy fel! Kicsit bosszant a dolog, mert mindent úgy csinálok ahogyan azt ide leírták a fórumtársak és mégsem jön össze! Nem görcsölök, mert majdcsak összejön egyszer, de ha valaki tud valami megoldást, vagy a probléma okát, nagyon megköszönném, ha segítene! Jaaaaaaaaaaa! +1 Mondat! Sokan azt írják, hogy "olvass vissza-ne legyél lusta"! Nos és nem vagyok lusta, jelenleg a 76.oldalon tartok, mert szeretném az összes hozzászólást,tanácsot aprólékosan, töviről hegyire átolvasni. Kérem tehát azokat a fórumtársakat, akik ilyen jellegű levelet küldenének........ne tegyék, hiszen péntek óta van nálam a telefon és azóta nem tudtam mindent átolvasni! Azon vagyok, hogy minél előbb, minél többet megtudjak erről a telefonról, de egyenlőre még segítségre szorulok! Köszönöm!
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Kapcsolat:
aMSN hotfix: http://mohammadag.ucoz.com/maemo/aMSN.zip
A 2 fájlt manuálisan kell telepíteni parancssorból.
Most tesztelem, leírást nem teszek közzé. Ha biztonságosnak ítélem meg a csomagokat akkor publikálok egy szájbarágósabb leírást.
Most tesztelem, leírást nem teszek közzé. Ha biztonságosnak ítélem meg a csomagokat akkor publikálok egy szájbarágósabb leírást.
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
- aFagylaltos
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800 + N950 + N900
- Been thanked: 10 times
- Kapcsolat:
Na látod, erre nem is gondoltamNecc írta:Ez esetben nem 6GB lenne a térképállomány, hanem több100GB, talán ezértaFagylaltos írta:...Azért mert én a maps programon belül a "Satelite" módra kapcsoltam és azt hittem ,hogy azt is leszedte nekem a mobilra, de nem! Át kell állítani "Map view" re és akkor minden szépen ott is vanBár én örülnék neki, ha meglenne a Satelite térkép is....

Ehhez csak annyit fűznék hozzá ,hogy én a "MSN protocol plugin for Conversarion and Contacts" -t szedtem le, ami tökéletesen működik. Fontos megemlítenem ,hogy a névjegyzékbe bekerülnek az msn partnerek. De engem ez különösen nem zavar, így minden egy helyen van legalább ( sms,msn,skype,mobil... ).Necc írta:aMSN hotfix: http://mohammadag.ucoz.com/maemo/aMSN.zip
De mindenképp ki fogom én is próbálni az amsn-t

[( jók ezek a smylek )]

"Programozz ne háborúzz!" http://irsoftware.darktl.com
-
- Újonc
Sziasztok! Letöltöttem a System Event Scheduler nevű programot, de sehol nem találom! Az írta az egyik fórumtárs, hogy egy óra az ikonja a programok között! Nekem nem jelenik ez meg a programok között, pedig rajta van a telefonon! 2 X is letöröltem, majd visszamásoltam, de nem találom az istennek se! Aki tudja, hogy hogyan tudnám "elővarázsolna" a telefonból, hogy meg is jelenjen az kérem segítsen! Nagyon köszönöm!