rydair írta:aFagylaltos írta:greycat írta:üdv!
sikerült beszereznem egy n900-at.. kezdek rájönni a fortélyokra.
egy dolgo zavar igazán:
nem tudom hogyan kell offline módban használni a gps-t.
illetve hogyan tudok térképeket feltölteni. a maps loader kiabál, hogy régi a térkép szoft, pedig tegnap frissítettem fel az egész telefont..
help me!
thnx!
Mindez engem is érdekelne! Várom a lehetséges megoldásokat

Win alatt próbálkoztam a Nokia Ovi Suite programmal, elvileg fel is töltötte a térképet a telora, legalábbis azt írta ki. De hiába próbálkoztam , mindig kért internetet...
Internetet kérni fog is, de csak nyomd ki

Ha a térkép ott van, akkor probléma nincs
Én amúgy úgy oldottam meg, hogy a telón megkerestem azokat a helyeket ahová menni készültem, és akkor leszedte magának a térképeket. Így nem kellett számítógép hozzá. De netet akkor is kér. De csak nyomjátok ki

Megvan! Mint mondtam én letöltöttem a Magyarország térképet a telora a Nokia Ovi Suite programmal, mivel a PC Suite alkalmazás mindig azt írta, hogy frissítsem be a telefonon a térképprogramot, de az baromság, mivel elvileg a legfrissebb van fen. Ezért én fogtam és leszedtem az Ovi Suite cuccost, amivel már simán fel tudtam tenni rá a magyar térképet.
Hogy miért nem ment nekem mégsem?
-Azért mert én a maps programon belül a "Satelite" módra kapcsoltam és azt hittem ,hogy azt is leszedte nekem a mobilra, de nem! Át kell állítani "Map view" re és akkor minden szépen ott is van

Bár én örülnék neki, ha meglenne a Satelite térkép is. na mind1. Ha tévedtem valamiben JAVÍTSATOK KI !
u.i.: Tényleg kéri a netkapcsolatot ,de mint írtad is rydair : "Internetet kérni fog is, de csak nyomd ki

"
ennyi