Nokia N85
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N85
hello mindenkinek volna egy kis gondom van egy n85 ös telóm leformáztam a telót * 3 zöld bla bla bla ! és kb 3 napra rá semmiből semmi csak simán magától restartolta magát és csak mindig ezt csinálja pl ha benne van a sim kártya akkor pinkódot kéri és rögtön resetel ha nincs benne sim akkor bekapcsol a teló az alap képernyőig de akkor is csak reseteli magát . próbáltam leformátozni de semmi nemreagál hm !! memkari kivan véve belőle nem tudtok valami trükköt hogy legyen jó a telóm aki tud segitsen ha akar köszönöm !elnézést kérek hogy ide is leirtam a az n85 fórumba enézést!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nézd, ha SIKERES 4gombos reset után AZONNAL (tehát 100% gyári állapotban, gyári beállításokkal és 0 telepített programmal), memóriakártya nélkül (!) újraindulgat a készüléked, akkor az 99%, hogy hardverhibás.power1111 írta:hello mindenkinek volna egy kis gondom van egy n85 ös telóm leformáztam a telót * 3 zöld bla bla bla ! és kb 3 napra rá semmiből semmi csak simán magától restartolta magát és csak mindig ezt csinálja pl ha benne van a sim kártya akkor pinkódot kéri és rögtön resetel ha nincs benne sim akkor bekapcsol a teló az alap képernyőig de akkor is csak reseteli magát . próbáltam leformátozni de semmi nemreagál hm !! memkari kivan véve belőle nem tudtok valami trükköt hogy legyen jó a telóm aki tud segitsen ha akar köszönöm !elnézést kérek hogy ide is leirtam a az n85 fórumba enézést!
Sikeres volt a HR biztosan? Kérte utána a tartózkodási helyet?
Mi miatt volt szükség a hard resetre?
Ha gondolod, szívesen ránézek box-szal a telódra (csak akkor fizetős, ha jó lesz tőle).
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85
igen 0 telepitett progikkal és memkari nélkűl resteli magát !! mit jelent az hogy hárdver hibás pontosan bocs a hülye kérdésért ! igen sikeres volt a hard reset igen kérte a tartózkodási heylet is ! ne volt semmi oka a hard restenek csak hogy legyen meg hogy néha fagyott a teló de csak ritkán ! kösz a felajánlást de szlovákiai vagyok ! amugy egy uj sw frissités nem segitene rajta poneixel ??
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
ELVILEG(!!!) az SW frissítés teljesen azonos értékű egy HR-tel.power1111 írta:amugy egy uj sw frissités nem segitene rajta poneixel ??
A telefonra ráflashelt FW az első pillanattól az utolsóig (a következő, magasabb verziószámú FW ráflasheléséig) bájtról-bájtra megegyezik!
Tehát semmilyen SW-s ok nincs, hogy a készülék újraindulgasson HR után, amikoris a flashelés (szoftfrissítés) utáni alapállapotra állt vissza a teló.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
Sziasztok.
Egy olyan kérdés normál használat mellett menyit bir az z n85 aksuja.
A válszt előre is köszi.
Egy olyan kérdés normál használat mellett menyit bir az z n85 aksuja.
A válszt előre is köszi.
-
- Újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a GPRS , és az EDGE -nél a class10 vagy a class32-es a jobb?
Előre köszönöm a válaszokat!
Azt szeretném kérdezni hogy a GPRS , és az EDGE -nél a class10 vagy a class32-es a jobb?

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!s2a31 írta:Sziasztok!
EDGE class 32.
De ez hogyan jön a telóhoz?
Google is létezik ám....
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220 classic
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
T-mobile előfizetéssel Mobil TV szolgáltatást szeretnék igénybe venni az n85ön van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám, a támogatott készülékek között nincs, de pl ha opera könyvjelzőbe menteném a csatornák elérési útját, az úgy működne realplayerel?
T-mobile előfizetéssel Mobil TV szolgáltatást szeretnék igénybe venni az n85ön van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám, a támogatott készülékek között nincs, de pl ha opera könyvjelzőbe menteném a csatornák elérési útját, az úgy működne realplayerel?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hali!kalloa írta:Sziasztok!
Elvileg igen, de azt hiszem, hogy a megfelelő kapcsolatot (azt hiszem a stream végűt) kell kiválasztani a Realplayerben.