Szerintem nem elég neki a sima reflash, hanem a vanilla_emmc-t is újra kell raknod.hito írta:FIGYELEM!!!
Senkinek nem ajánlom a proci piszkálását, mert hazavághatja a gépet mint az én esetemben. Nem pánikot akarok kelteni, meg lebeszélni mindenkit róla, csak mint rossz példa és egyik lehetséges mellékhatás említem meg.
A teló azt csinálja, hogy amikor be akarom kapcsolni (és egyértelműen a proci húzása után 1 nappal csinálta ezt) rezeg és villan egyet, majd háttérvilágítás nélkül jelentkezik a Nokia felirat 5-10mp-ig és kikapcsol. Ezután magától újra be és ezt csinálja addig amíg le nem veszem az akksit. Próbáltam reflashelni de nem működik, akkor is ezt csinálja és a parancssor nem ismeri fel bármit csinálok, csak vár a kapcsolatra.
Ki mit ajánl megoldás gyanánt? Szeretném visszahozni az életbe és azon nyomban elcserélni egy iPhone 3GS-re
Nokia N900
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N900
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
Kitöltöttem, egyebekhez ne nyúlj.szuribaba írta:Szia! Nos, valamit összekeverhetek, mert folyamatosan azt írja ki hogy a felhasználó vagy a jelszó nem megfelelő! Nem vagyok teljesen zanzi, de valahogy nem megy a beállítás.
Tehát : rámegyek a kis @ ikonra. Utána bejön az ablak: Fiók neve címmel: nekem Chello
Név: ? A nevedet - vagy ami a feladó mezőben megjelenjen
Felhasználónév: ? akarki@chello.hu
Jelszó: (ezzel nincs gond ezt tudom) ok:)
Email cím: akarki@chello.hu
Bejövő server: pop.chello.hu
Biztonságos bejelentkezés: Ne pipáld ki!!!
Biztonságos kapcsolat: NINCS
Port: 110 (beállítva)
Kimenő server: smtp.upcmail.hu
Biztonságos hitelesítés - bejelentkezés
Valahogy az elején elakadok és onnantól folyamatosan ezt a felhasználó illetve jelszó hibát ír, de az tutti, hogy a jelszóval minden rendben van!
Tehát a beállításokra lenne szükségem. Előre is köszönöm a segítséget.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára renee7 2010-07-04 vas. 19:11:37-kor.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 6 times
Azt csak root flash után lehet, de sajnos odáig nem jutok el. FAQ-ba le van írva, hogy a két flash között tilos a boot és elsőként a root flash-t kell megcsinálni. Márpedig sajnos az nem megy...attilaposa írta:Szerintem nem elég neki a sima reflash, hanem a vanilla_emmc-t is újra kell raknod.hito írta:FIGYELEM!!!
Senkinek nem ajánlom a proci piszkálását, mert hazavághatja a gépet mint az én esetemben. Nem pánikot akarok kelteni, meg lebeszélni mindenkit róla, csak mint rossz példa és egyik lehetséges mellékhatás említem meg.
A teló azt csinálja, hogy amikor be akarom kapcsolni (és egyértelműen a proci húzása után 1 nappal csinálta ezt) rezeg és villan egyet, majd háttérvilágítás nélkül jelentkezik a Nokia felirat 5-10mp-ig és kikapcsol. Ezután magától újra be és ezt csinálja addig amíg le nem veszem az akksit. Próbáltam reflashelni de nem működik, akkor is ezt csinálja és a parancssor nem ismeri fel bármit csinálok, csak vár a kapcsolatra.
Ki mit ajánl megoldás gyanánt? Szeretném visszahozni az életbe és azon nyomban elcserélni egy iPhone 3GS-re
- notaridavid
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2+I9100XWKK5
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 1 time
Szia,szuribaba írta:Sziasztok! Nem tudok a nevekhez külön-külön csengőhangot beállítani!Csodálkoznék, ha nem tudná a telefon, ezt a funkciót, ezért kérlek benneteket segítsetek! Nagyon köszönöm!
Tegnap bujtam a repokat uj dolgok irant, es talaltam ra progit. Ha bemesz az alkalmazas kezelobe azon belul az asztal es ott meg talalod azt tudom hogy "C" betuvel kezdodik a neve De kesobb meg tudom nezni neked...
-
- Újonc
hito írta:Azt csak root flash után lehet, de sajnos odáig nem jutok el. FAQ-ba le van írva, hogy a két flash között tilos a boot és elsőként a root flash-t kell megcsinálni. Márpedig sajnos az nem megy...attilaposa írta:Szerintem nem elég neki a sima reflash, hanem a vanilla_emmc-t is újra kell raknod.hito írta:FIGYELEM!!!
Van egy 3GS-em véletlenül upgradeltem ios4-re és most várom a jailbreak-et... Eleinte az iphonnal sem könnyű...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 6 times
"Van egy 3GS-em véletlenül upgradeltem ios4-re és most várom a jailbreak-et... Eleinte az iphonnal sem könnyű..."
Jó reggelt! Már működik az ios4 jailbreak. Ma csináltam egyet uncsitesómnak + ultrasnow. iPhone-ban otthon vagyok.
Csere esetleg? Dobok rá még forintot neked
Jó reggelt! Már működik az ios4 jailbreak. Ma csináltam egyet uncsitesómnak + ultrasnow. iPhone-ban otthon vagyok.
-
- Újonc
Csak nálam nem akkor ezek szerintem...hito írta:"Van egy 3GS-em véletlenül upgradeltem ios4-re és most várom a jailbreak-et... Eleinte az iphonnal sem könnyű..."
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N96
Ismét én! Urak! Ezen a telón csak Általános és Néma profil lehetőség van? Az általános profilt át lehet nevezni??? Amennyiben igen ........hogyan?? Azért érdekes egy telefon! Nem puffogok, de azért talén ennyi pénzért benne hagyhatta volna a Nokia a megszokott a jól megszokott dolgokat! Tudom.........Linux!!!! Jaj tényleg! Nekem volt egy tutti kis profilváltó programom az N95 ön is én az N96-on is! Amikor mentem értekezletre (napota ugyanabban az időben) automatikusan nkikapcsolt Néma-ra és 40 perc múlva automatikusan visszaállította magát az eredeti "hangos" profilra! Nos: létezik az N900-hoz ilyen?? Köszi a segítséget!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
szuribaba írta:Ismét én! Urak! Ezen a telón csak Általános és Néma profil lehetőség van? Az általános profilt át lehet nevezni??? Amennyiben igen ........hogyan?? Azért érdekes egy telefon! Nem puffogok, de azért talén ennyi pénzért benne hagyhatta volna a Nokia a megszokott a jól megszokott dolgokat! Tudom.........Linux!!!! Jaj tényleg! Nekem volt egy tutti kis profilváltó programom az N95 ön is én az N96-on is! Amikor mentem értekezletre (napota ugyanabban az időben) automatikusan nkikapcsolt Néma-ra és 40 perc múlva automatikusan visszaállította magát az eredeti "hangos" profilra! Nos: létezik az N900-hoz ilyen?? Köszi a segítséget!
Hát,hát... Sosem tagadom, hogy ez a ketyere nem egy ízig-vérig üzleti masina.
Paradox, de nekem viszont ez az egyetlen alkalmas PDA munkaeszköznek a netböngészője révén.
De az office az nagyon halovány nekem is.