Olvasd át szerintem a fórumszabályzatot. Ha jól olvasom kértelek rá és meg is köszöntem előre az együttműködésedet. Ezzel szemben te nem éppen megfelelő hangnemben válaszoltál, hanem gúnyosan.pancimucuka írta:Neharagudj, természetesen bejártam az n-gage topicot, csak azért nem írtam oda, mert 1-3 évig visszamenőleg nem írt senki oda. Szal majdnem hogy halott a topic. Gondoltam hát megkérdezem, de akkor máris huzok:-) egy másik fórumba, ahol szabad erről írni. Bár direkt azzak kezdtem, hogy n97mini-n működik e, de hát én bajom ha hülye vagyok hozzá. Azért köszi!Damir írta:Szia!pancimucuka írta:Sziasztok!
Sajna még mindíg nem tudom nézni a yourevideot, mert az egész oldalt betölti, kivéve magát a videot. Tudtok valami haszálható jó progit, vagy hogy mit kell csinálni ilyenkor? magyar nyelvű esetleg? de az angol v más is jó csak működjön.. köszi
Ha skyfire-el nem jön be, akkor nem fog menni.
Legközelebb használd a szerkesztés funkciót légyszives. Köszönöm!
A játékot inkább az Ngage topicban kérdezd meg.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Korlátozott amugy a a hely a hozzászólásoknak? Mert ennyi erővel az összes hozzászólásomat egybe írhatnám, folyton az előzőt szerkeszteném át...
De mint jólnevelt 26 éves kislány engedelmeskedek neked .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A másik topicot azért ajálottam, mert úgy gondoltam, hogy ott előbb kapsz választ, az első kérdésedet pedig megválaszoltam. Ennyit a segítőkészségről....