Nokia N97 mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Legend -Nk N95- SER Vivaz
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Ha fehér, akkor vagy pannonos, vagy külföldről behozott, vagy tényleg gyárilag független magyarországi. Véleményem szerint a garancia a legfontosabb, ez álatalában befolyásolja az árat. Persze a full 2 év GYÁRI gar a legjobb, az egy év, vagy 3 hónap, bolti garancia szerintem már csak parasztvakítás. Magyarországon hivatalosan újonnan minden nokia 2 év garanciával jön ki. Persze ha pannonos volt, akkor teljesen mindegy, mert a függetlenítés miatt ez elveszett. Ha ilyen, akkor ne adj érte annyit, amennyiért egyébként egy tényleg garanciálisat tudsz venni.monguz1 írta:Sziasztok!
Pénteken megyek a készülékért használt tel. boltba.Kell valamire figyelnem amit nézzek meg mielőtt elhoznám a minit.Fehér, az ember azt mondja kártyafüggetlen, de nem tudom, hogy gyárilag az-e.
"Bolti" garancia: én még nem találkoztam olyannal, aki ezt hivatalosan adta volna. Ha a 3 hónap alatt elromlik, vagy hátul a sufniban megbuherálják, vagy egyszerűen elzavarnak (tisztelet a kivételnek, én egyet ismerek...)
Kérd el az EREDETI -az első tulajdonos vásárláskor kapott- garanciajegyet, ebből sok kiderül. Ha szolgáltatós és tényleg független, akkor lőttek a garanciának. Ha gyári nokia, akkor minden ok. Ha nincs, csak egy "cetli" amin csak a bolt szerepel, akkor fentartásokkal fogadd, és csak akkor vedd meg, ha kipróbáltál rajta mindent, nagyon olcsó, és bízol benne, hogy nem tiltják le... (mivel bizonytalan forrásból származik, senki nem tudja, hogy az eredeti tulajdonos hogyan, milyen körülmények között vált meg tőle).
-
- Újonc
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt vok de iylen problémám van. Megnéztem egy N97 mini-t! Használt, fekete, bolti garis, de T-s függő. Megnéztem a product kódot, ami megfelel annak, hogy magyar és T-s. Vittem lapos-t is és megfelel a rajta lévő is! Eredeti Nokia gari nincs!
Lehet átverés? Megéri megvenni? Mit javasoltok?
Írjatok, mert nagyon tetszik és minden működött rajt!
Telefon vásárlás előtt vok de iylen problémám van. Megnéztem egy N97 mini-t! Használt, fekete, bolti garis, de T-s függő. Megnéztem a product kódot, ami megfelel annak, hogy magyar és T-s. Vittem lapos-t is és megfelel a rajta lévő is! Eredeti Nokia gari nincs!
Lehet átverés? Megéri megvenni? Mit javasoltok?
Írjatok, mert nagyon tetszik és minden működött rajt!
help! Van itthon wlan hálózatom, letöltöttem az ovis windows live messengert, működik faszán, de csak pannon internettel, wlannal nem, pedi böngészni tudok, most is úgy írok. Más progiknál is úgy vettem észre hogy a pannon internetet akarja csak használni, pl szoftverfrissítésnél asszem. Hogy tudnám használni az msn-t wlannal? Vki segítsen, pls!
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Legend -Nk N95- SER Vivaz
ha T-s, akkor nincs hozzá nokia gar papír, akkor csak a t-mobile által adott, t-mobileos pecséttel, az eredeti vásárlás időpontjával, imei és számlaszámmal ellátott. Ha ez megvan, akkor frankó.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, a probléma a következő:
Kirakom a főképernyőre két sorba a kedvenc névjegyeket. Ezen belül hogy lehet megadni, hogy melyik névjegy melyik négyzetben legyen??
Kirakom a főképernyőre két sorba a kedvenc névjegyeket. Ezen belül hogy lehet megadni, hogy melyik névjegy melyik négyzetben legyen??
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!gabesz1114 írta:Sziasztok!
A telefonkönyvben Opciók és Eltáv. a kedvencek közül, majd a helyére beteszed amit szeretnél. Szerintem nincs egyszerű megoldás

- Renzo
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 51
- Kapcsolat:
Sziasztok, bocsánat, ha már volt ilyen kérdés és volt is rá válasz, böngésztem egy jó darabig és próbáltam használni a keresőt is, de nem találtam olyan videoplayert 97 minire ami mp4, flv, könnyedén lejátszik, a coreplayer nekem nem megy fel sehogy (teszem hozzá valszeg én vagyok a topa). A gyári realplayer meg nem ismeri csak a hangot játszik le
valaki tudna ajánlani valami használható lejátszót... köszönöm 

Nokia N97mini
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A Smartmovie-t próbáld ki. De nagyon jó lejátszó nincs rá, ami tökéletes.Renzo írta:Sziasztok, bocsánat, ha már volt ilyen kérdés és volt is rá válasz, böngésztem egy jó darabig és próbáltam használni a keresőt is, de nem találtam olyan videoplayert 97 minire ami mp4, flv, könnyedén lejátszik, a coreplayer nekem nem megy fel sehogy (teszem hozzá valszeg én vagyok a topa). A gyári realplayer meg nem ismeri csak a hangot játszik levalaki tudna ajánlani valami használható lejátszót... köszönöm
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.