Nokia N97 mini
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97 mini
Sziasztok! Ha rádugom a minimet az Ovi suit-ra akkor választhatok ,hogy mit szinkronizáljon. Ez tulajdonképen mit jelent? Mi történik akkor ha pld a telefonkönyvet szinkronizálom?Mitől más ez mintha biztonsági mentést készítek akármiről is?Szóval mi a különbség a mentés és szinkronizálás közt?Mit mivel szinkronizál és teszem azt ha elveszítem a telefont akkor ha nincs mentésem ezzel is visszaállítható a tartalom valahonnan? Köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n97 mini
Sziasztok! Még egy kérdés. Sosem tapasztaltam még ilyet. Az Ovi suite nem enged biztonsági mentést csinálni mert ezt írja:Belső hiba. a biztonsági mentés nem hajtható végre , vagy a biztonsági mentés nem indítható el mert egy másik művelet van folyamatban. Na ez az. Telefon ki-be kapcs, computer ki-bekapcs és mégis ezt írja ki. Mi lehet az oka? Letiltottam a képernyő aut.frissítését, kikapcsoltam a bluetooth-ot, semmi nem fut a háttérben.És mégsem engedi a biztonsági mentést. Tapasztaltatok már ilyet?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 1 time
Ez akkor szokott történni, amikor a telefon el van foglalva valamivel. Például épp az automatikus szinkronizálás megy. Vagy próbáltál valamit telepíteni, és a telepítés nem fejeződött be. Többnyire az idő megoldja.szabokareszka írta:Sziasztok! Még egy kérdés. Sosem tapasztaltam még ilyet. Az Ovi suite nem enged biztonsági mentést csinálni mert ezt írja:Belső hiba. a biztonsági mentés nem hajtható végre , vagy a biztonsági mentés nem indítható el mert egy másik művelet van folyamatban. Na ez az. Telefon ki-be kapcs, computer ki-bekapcs és mégis ezt írja ki. Mi lehet az oka? Letiltottam a képernyő aut.frissítését, kikapcsoltam a bluetooth-ot, semmi nem fut a háttérben.És mégsem engedi a biztonsági mentést. Tapasztaltatok már ilyet?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc sensation
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok.
Van egy kis problémám.
Kikapcsolás után nem tudom visszakapcsolni a telómat csak kb 10*.
Olvasgattam hogy lehet egy pár progi miatt?
Ami benne van alapból memó arra van telepítve
egy pár téma valamint egy pár kis game.
Ez okozhatja, és persze a teló memóba is van egy két téma.
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy kis problémám.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
ejiaksuc írta:Sziasztok.
Van egy kis problémám.
Mini valamiért nem szereti, ha a memóriaegységre(E-re) van telepítve. Csak a memóriakártyára, vagy a telefonmemóriába(C-re) telepíts. Az E-re csak zenéket, képeket, videókat, stb tegyél, de oda ne telepíts semmit. Ez az oka, hogy nem bootol be a teló. Az okát nem tudni, de így van sajnos. Nekem is és másoknak is ez volt.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc sensation
Magyarán ha veszek bele memókártyát arra telepítsek vagy a c-re, igaz?
És ha most simán leszedem a témákat és a játékokat az alkalmazáskezelővel akkor jó lesz?
Nem tudjátok mennyikért mennek a memóriakártyák?
Vagy esetleg valami tipp hogy milyet vagyek és honna rendeljek esetleg?
Köszönöm az eddigi segítségeteket is.
És ha most simán leszedem a témákat és a játékokat az alkalmazáskezelővel akkor jó lesz?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 mini
segitseg!!!!megorulok! adott nokia n97 mini,de az istenert se akar biztonsagi mentest csinalni....mindig azt irjak ki h a kapcsolat megszakadt, pedig nem...tipp? thX!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
Szia!ejiaksuc írta:Magyarán ha veszek bele memókártyát arra telepítsek vagy a c-re, igaz?
Lehet több apróhirdetési oldalon új Sandisk kártyát venni. Én 12-ért vettem egy 16GB-os eredetit, majdnem két éve. (prohardver)
Itt elég olcsón kapni, csak akkor éri meg, ha az ember több mindent rendel, mert a postaköltség minimum 1500Ft.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 1 time
Szia!kosi20 írta:segitseg!!!!megorulok! adott nokia n97 mini,de az istenert se akar biztonsagi mentest csinalni....mindig azt irjak ki h a kapcsolat megszakadt, pedig nem...tipp? thX!
A számítógépeden milyen oprendszer van? Ha win7, akkor azért, mert valamiért nem komálja a nokia ovi suit-ot. Ekkor érdemes legalább egy virtuális gépre felrakni egy xp-t, és ott már minden jól megy.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Been thanked: 42 times
Lehetsége, de nekem nagyon kevés dolog van a c:-n, sokminden az E:-n, és semmi a kártyán, de sem fagyást, sem bootproblémát nem láttam még.ferret írta: Mini valamiért nem szereti, ha a memóriaegységre(E-re) van telepítve. Csak a memóriakártyára, vagy a telefonmemóriába(C-re) telepíts. Az E-re csak zenéket, képeket, videókat, stb tegyél, de oda ne telepíts semmit. Ez az oka, hogy nem bootol be a teló. Az okát nem tudni, de így van sajnos. Nekem is és másoknak is ez volt.