Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
fgergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 Mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: fgergo »

sziasztok!új forumozó vagyok! :bye1:

tegnap vettem egy nokia n97 minit! csak tippeket szeretnék kérni,h innen az oldalról vagy akár máshonnan is milyen játékokat/programokat érdemes letöltenem?
előre is köszi a választ üdv.:Gergő :lol3:
Csaabi10
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Csaabi10 »

Én is vennék egy ilyen telót de engem az zavar de nagyon hogy a játékok csak touch screnesek vagy motion játékok de semmi olyan játék amit qwerty billen lehet játszani. Ha valaki tudna ilyen játéko kérem szoljon mert nekem csak ezen múlik hogy vegyek e ilyen telót.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Csaabi10 írta:Én is vennék egy ilyen telót de engem az zavar de nagyon hogy a játékok csak touch screnesek vagy motion játékok de semmi olyan játék amit qwerty billen lehet játszani. Ha valaki tudna ilyen játéko kérem szoljon mert nekem csak ezen múlik hogy vegyek e ilyen telót.
Pedig a qwertyjével is lehet irányítani a játékokat. Nembiztos, hogy mind, de volt pár játék, amit úgy játszottam rajta. Sőt, olyat is, ami amúgy nem ment volna v5-ön, mert bill nélkül nem lehetett volna irányítani.
Kép Kép
pancimucuka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

Halihó!!! :bye1:
Kérdés: a navigáció közben elsötétül a teló, a képernyő, és mindíg meg kell nyomni egy gombot, ezt hogy lehetne kikapcsolni? Próbáltam már a telefon/kijelző/megvilágítás időtúllépése, ez max 60 másodpercet enged, nem itt kell, akkor a jelzőfényeknél is de ott sincs erre semmi. Zavaró hogy navigálás közben párpercenként elsötétül. Ha valaki leírná nekem, lépsről lépésre mit hogyan kell beállítani nagyon megköszönném.. :Notworty:
gorkij
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung N7105 Galaxy Tab2
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gorkij »

Sziasztok!n97mini-nél normális az ha 24 óra alatt teljesen lemerül nem túl intenziv(normál) használat mellett?
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

gorkij írta:Sziasztok!n97mini-nél normális az ha 24 óra alatt teljesen lemerül nem túl intenziv(normál) használat mellett?
Ez egy telefonnál sem normális.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

gorkij írta:Sziasztok!n97mini-nél normális az ha 24 óra alatt teljesen lemerül nem túl intenziv(normál) használat mellett?
Szerintem nem. Nézd meg egy taskman programmal, hogy semmi felesleges nem fut-e a háttérben.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

pancimucuka írta:Halihó!!! :bye1:
Kérdés: a navigáció közben elsötétül a teló, a képernyő, és mindíg meg kell nyomni egy gombot, ezt hogy lehetne kikapcsolni? Próbáltam már a telefon/kijelző/megvilágítás időtúllépése, ez max 60 másodpercet enged, nem itt kell, akkor a jelzőfényeknél is de ott sincs erre semmi. Zavaró hogy navigálás közben párpercenként elsötétül. Ha valaki leírná nekem, lépsről lépésre mit hogyan kell beállítani nagyon megköszönném.. :Notworty:
Szia!
Habár én még nem próbáltam, de ez a progi talán segít a problémádon: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=31563
gorkij
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung N7105 Galaxy Tab2

Hozzászólás Szerző: gorkij »

potter55 írta:
Szerintem nem. Nézd meg egy taskman programmal, hogy semmi felesleges nem fut-e a háttérben.
ami a widgetekhez tartozik az minden fut a háttérben,és ki sem tudom lőnoi őket!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

gorkij írta:
potter55 írta:
ami a widgetekhez tartozik az minden fut a háttérben,és ki sem tudom lőnoi őket!
Azokat csak akkor tudod kilőni, ha más widgeteket teszel ki. Gondolom csupa olyan widget van kirakva, ami netet használ. Lehet, hogy ezért merül olyan gyorsan, mert folyamatosn online.
Kép Kép
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”