lsebestyen írta:úgy csináld h készenléti képernyőn van olyan h wlan keresése, és ott állítsd be, utána már minden proginál megjegyzi

lsebestyen írta:úgy csináld h készenléti képernyőn van olyan h wlan keresése, és ott állítsd be, utána már minden proginál megjegyzi
blueeye írta:lsebestyen írta:úgy csináld h készenléti képernyőn van olyan h wlan keresése, és ott állítsd be, utána már minden proginál megjegyzi![]()
![]()
![]()
na ez hiányzot. köszönöm
![]()
Elvileg HelloOX2-vel lehet. Próbálj meg egy újraindítást, vagy másik verziót belőle.jakabrudolf írta:Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy: frissítettem a telefon softverét a legújabbra a 35.000. akárhányasra...
majd próbáltam volna a hellox2-vel hackelni(2.03) nem ment nem engedte telepíteni nembaj gondoltam signózom a progikat számítógépet végülis jó az úgy is, majd felszerettem volna tenni az ovi map hackelt verziót azt sem engedte gondolom kell az all files-hack meg az az instalserver hack... na pontosan ez volna a kérdésem hogy ezt az új szoftvert lehet hackelni és ha igen akkor ezeknek a hackeknek a leírását belinkelné valaki?![]()
Köszönöm előre is!
Rudi
jakabrudolf írta:Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy: frissítettem a telefon softverét a legújabbra a 35.000. akárhányasra...
majd próbáltam volna a hellox2-vel hackelni(2.03) nem ment nem engedte telepíteni nembaj gondoltam signózom a progikat számítógépet végülis jó az úgy is, majd felszerettem volna tenni az ovi map hackelt verziót azt sem engedte gondolom kell az all files-hack meg az az instalserver hack... na pontosan ez volna a kérdésem hogy ezt az új szoftvert lehet hackelni és ha igen akkor ezeknek a hackeknek a leírását belinkelné valaki?![]()
Köszönöm előre is!
Rudi
A telefon menüje szerint sehogy. Vagy telefon C: vagy memkártya E:szt16 írta:üdv.
érdekelne hogyan lehet elmenteni SIM kártyára az üzeneteket?!
kösz a választ. akkor sim-re semmiféle képp nem tudom rámenteni? (csak telefonmemóra vagy memkártyára)??nsee írta:A telefon menüje szerint sehogy. Vagy telefon C: vagy memkártya E:szt16 írta:üdv.
érdekelne hogyan lehet elmenteni SIM kártyára az üzeneteket?!
Azt még megpróbálhatod, hogy a telefon névjegyzéket át állítod SIM -re ezután lehetséges, hogy az üzenetek menüjébenszt16 írta: kösz a választ. akkor sim-re semmiféle képp nem tudom rámenteni? (csak telefonmemóra vagy memkártyára)??