Nekem csak 2 pont van megadva, azokkal tökéletesen működik (11.0.102)pll írta:N97 mini tulajok!
Találtam egy bug-ot, plz teszteljétek le ti is, hogy valóban.... (11.0.102-es fw)
Ha több hozzáférési pont van megadva (nekem 6 wlan), és valamely progi használni akarja, (pl ndrive telepítés) akkor ugye meg kell adni rábökéssel, hogy melyik legyen az. Ha arra bökök amit valóban akarok (elérhető) akkor nem elérhető válasszal failed lesz, ha viszont a felette lévőre bökök, ami több száz kilométerre van, akkor fogja a saját elérhetőmet alkalmazni.
Így valójában a hsználni kívánt fölöttit kell kiválasztani és minden ok, de hát ez így![]()
Nokia N97 mini
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Re: Nokia N97 mini
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Automatában nekem sincs gond (a priorok be vannak állítva jól), csak ha a progi a választást kéri.farkas-laci írta:Nekem csak 2 pont van megadva, azokkal tökéletesen működik (11.0.102)pll írta:N97 mini tulajok!
Találtam egy bug-ot, plz teszteljétek le ti is, hogy valóban.... (11.0.102-es fw)
Ha több hozzáférési pont van megadva (nekem 6 wlan), és valamely progi használni akarja, (pl ndrive telepítés) akkor ugye meg kell adni rábökéssel, hogy melyik legyen az. Ha arra bökök amit valóban akarok (elérhető) akkor nem elérhető válasszal failed lesz, ha viszont a felette lévőre bökök, ami több száz kilométerre van, akkor fogja a saját elérhetőmet alkalmazni.
Így valójában a hsználni kívánt fölöttit kell kiválasztani és minden ok, de hát ez így![]()
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
meg az n97 mininel......Damir írta:Nekem csak az én 5800-ámnál nem akart települni....pll írta:Win7 alatt nincs vele probléma, simán felugrik a MTP is. (bár semmire sem használom)Damir88 írta:
Szerintem idegesíti, hogy nem települ, és ezért mindig nyavajog a windows. Nekem is volt ilyen az 5800-val.![]()
Megoldást nem tudom....

es igen kurvara ba***a az agyam:D
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Elhiszem, nekem 3 darab 5800-nál se csipogott, csak az enyémnél....kosi20 írta:
meg az n97 mininel......
es igen kurvara ba***a az agyam:D

-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini + N900
- Has thanked: 1 time
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy egy alkalmazás telepítése után aktiválódott a biztonsági kód. Minden 60 percben kéri a telefon. Megtaláltam, hogy hol lehetne ezt kikapcsolni, de a telefon nem engedi, azt írja ki, hogy a kód nem kikapcsolható. Az alkalmazást, ami miatt ez aktiválódott, már letöröltem. Volt valakinek ilyen gondja? Hogyan lehetne ezt mégis kikapcsolni valahogy?
Köszi
Tshaba
Olyan gondom van, hogy egy alkalmazás telepítése után aktiválódott a biztonsági kód. Minden 60 percben kéri a telefon. Megtaláltam, hogy hol lehetne ezt kikapcsolni, de a telefon nem engedi, azt írja ki, hogy a kód nem kikapcsolható. Az alkalmazást, ami miatt ez aktiválódott, már letöröltem. Volt valakinek ilyen gondja? Hogyan lehetne ezt mégis kikapcsolni valahogy?
Köszi
Tshaba
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Formattálás talán? Ez amúgy elég furcsán hangzik..
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini + N900
- Has thanked: 1 time
Nem tudom mi ezen fúrcsa, mindenesetre egy email alkalmazás aktiválta a biztonsági kód használatát a telefonon. A gyári beállítások visszaállítását már próbáltam. Formattálást még nem. Gondolom azzal minden adat elveszik, ami a telefonon van, jól sejtem? Biztos nem lehet egyszerűbb módja kikapcsolni?rydair írta:Formattálás talán? Ez amúgy elég furcsán hangzik..
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Format lesz. A 8G-t nem törli, azon megmaradnak a fájlok.Tshaba77 írta:Nem tudom mi ezen fúrcsa, mindenesetre egy email alkalmazás aktiválta a biztonsági kód használatát a telefonon. A gyári beállítások visszaállítását már próbáltam. Formattálást még nem. Gondolom azzal minden adat elveszik, ami a telefonon van, jól sejtem? Biztos nem lehet egyszerűbb módja kikapcsolni?rydair írta:Formattálás talán? Ez amúgy elég furcsán hangzik..
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
En is talaltam egy bug-ot Adva van egy hivo csoport sajat csengohanggal, es ugye az uzemmodoknak is van sajat csengohangja, nalam a talalkozo nevu profilnak bevan allitva, hogy csak csipogjon hivaskor. Ha a talalkozo aktiv akkor, ha a hivocsoportbol hiv valaki akkor mingenkeppen csorog a csoport csengohangjaval, ha pedig olyan hiv aki nincs a csoportban, annal csak csipog. Hat faguriga legyek ha ezt ertem, vagy en csesztem el valamit? Nekem ez eleg gaz, tudtok valami megoldast a problemara?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
A találkozó nevű profilodban az utolsó előtti opciót, 'Figyelmeztetés', állítsd "Minden hívás"-ra, és jónak kell lennienababika írta:En is talaltam egy bug-ot Adva van egy hivo csoport sajat csengohanggal, es ugye az uzemmodoknak is van sajat csengohangja, nalam a talalkozo nevu profilnak bevan allitva, hogy csak csipogjon hivaskor. Ha a talalkozo aktiv akkor, ha a hivocsoportbol hiv valaki akkor mingenkeppen csorog a csoport csengohangjaval, ha pedig olyan hiv aki nincs a csoportban, annal csak csipog. Hat faguriga legyek ha ezt ertem, vagy en csesztem el valamit? Nekem ez eleg gaz, tudtok valami megoldast a problemara?