Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

pll írta:N97 mini tulajok!

Találtam egy bug-ot, plz teszteljétek le ti is, hogy valóban.... (11.0.102-es fw)

Ha több hozzáférési pont van megadva (nekem 6 wlan), és valamely progi használni akarja, (pl ndrive telepítés) akkor ugye meg kell adni rábökéssel, hogy melyik legyen az. Ha arra bökök amit valóban akarok (elérhető) akkor nem elérhető válasszal failed lesz, ha viszont a felette lévőre bökök, ami több száz kilométerre van, akkor fogja a saját elérhetőmet alkalmazni.
Így valójában a hsználni kívánt fölöttit kell kiválasztani és minden ok, de hát ez így :( :o
Nekem csak 2 pont van megadva, azokkal tökéletesen működik (11.0.102)
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

farkas-laci írta:
pll írta:N97 mini tulajok!

Találtam egy bug-ot, plz teszteljétek le ti is, hogy valóban.... (11.0.102-es fw)

Ha több hozzáférési pont van megadva (nekem 6 wlan), és valamely progi használni akarja, (pl ndrive telepítés) akkor ugye meg kell adni rábökéssel, hogy melyik legyen az. Ha arra bökök amit valóban akarok (elérhető) akkor nem elérhető válasszal failed lesz, ha viszont a felette lévőre bökök, ami több száz kilométerre van, akkor fogja a saját elérhetőmet alkalmazni.
Így valójában a hsználni kívánt fölöttit kell kiválasztani és minden ok, de hát ez így :( :o
Nekem csak 2 pont van megadva, azokkal tökéletesen működik (11.0.102)
Automatában nekem sincs gond (a priorok be vannak állítva jól), csak ha a progi a választást kéri.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
kosi20
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kosi20 »

Damir írta:
pll írta:
Damir88 írta:

Szerintem idegesíti, hogy nem települ, és ezért mindig nyavajog a windows. Nekem is volt ilyen az 5800-val. :roll:
Megoldást nem tudom....
Win7 alatt nincs vele probléma, simán felugrik a MTP is. (bár semmire sem használom)
Nekem csak az én 5800-ámnál nem akart települni.... :hmm2:
meg az n97 mininel......:D
es igen kurvara ba***a az agyam:D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kosi20 írta:
meg az n97 mininel......:D
es igen kurvara ba***a az agyam:D
Elhiszem, nekem 3 darab 5800-nál se csipogott, csak az enyémnél.... :roll:
Tshaba77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini + N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Tshaba77 »

Sziasztok

Olyan gondom van, hogy egy alkalmazás telepítése után aktiválódott a biztonsági kód. Minden 60 percben kéri a telefon. Megtaláltam, hogy hol lehetne ezt kikapcsolni, de a telefon nem engedi, azt írja ki, hogy a kód nem kikapcsolható. Az alkalmazást, ami miatt ez aktiválódott, már letöröltem. Volt valakinek ilyen gondja? Hogyan lehetne ezt mégis kikapcsolni valahogy?

Köszi
Tshaba
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Formattálás talán? Ez amúgy elég furcsán hangzik..
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Tshaba77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini + N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Tshaba77 »

rydair írta:Formattálás talán? Ez amúgy elég furcsán hangzik..
Nem tudom mi ezen fúrcsa, mindenesetre egy email alkalmazás aktiválta a biztonsági kód használatát a telefonon. A gyári beállítások visszaállítását már próbáltam. Formattálást még nem. Gondolom azzal minden adat elveszik, ami a telefonon van, jól sejtem? Biztos nem lehet egyszerűbb módja kikapcsolni?
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Tshaba77 írta:
rydair írta:Formattálás talán? Ez amúgy elég furcsán hangzik..
Nem tudom mi ezen fúrcsa, mindenesetre egy email alkalmazás aktiválta a biztonsági kód használatát a telefonon. A gyári beállítások visszaállítását már próbáltam. Formattálást még nem. Gondolom azzal minden adat elveszik, ami a telefonon van, jól sejtem? Biztos nem lehet egyszerűbb módja kikapcsolni?
Format lesz. A 8G-t nem törli, azon megmaradnak a fájlok.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
nababika
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nababika »

En is talaltam egy bug-ot Adva van egy hivo csoport sajat csengohanggal, es ugye az uzemmodoknak is van sajat csengohangja, nalam a talalkozo nevu profilnak bevan allitva, hogy csak csipogjon hivaskor. Ha a talalkozo aktiv akkor, ha a hivocsoportbol hiv valaki akkor mingenkeppen csorog a csoport csengohangjaval, ha pedig olyan hiv aki nincs a csoportban, annal csak csipog. Hat faguriga legyek ha ezt ertem, vagy en csesztem el valamit? Nekem ez eleg gaz, tudtok valami megoldast a problemara?
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

nababika írta:En is talaltam egy bug-ot Adva van egy hivo csoport sajat csengohanggal, es ugye az uzemmodoknak is van sajat csengohangja, nalam a talalkozo nevu profilnak bevan allitva, hogy csak csipogjon hivaskor. Ha a talalkozo aktiv akkor, ha a hivocsoportbol hiv valaki akkor mingenkeppen csorog a csoport csengohangjaval, ha pedig olyan hiv aki nincs a csoportban, annal csak csipog. Hat faguriga legyek ha ezt ertem, vagy en csesztem el valamit? Nekem ez eleg gaz, tudtok valami megoldast a problemara?
A találkozó nevű profilodban az utolsó előtti opciót, 'Figyelmeztetés', állítsd "Minden hívás"-ra, és jónak kell lennie ;)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”