Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
camaro79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: camaro79 »

potter55 írta:
camaro79 írta: gondoltam a program alapból nulláza magát, legalábbis ez lenne a lényege szerintem.
megnéztem a telóban a számláló nullázását, de biztonsági kódot kér. ez milyen kód?
Alap biztonsági kód: 12345
köszi.
mope73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia tube

Hozzászólás Szerző: mope73 »

Üdv

Előre is bocs, ha már volt téma (...én nem találtam)
Gondoltam megosztok veletek egy felfedezést. Most azok figyeljenek, akik jóárasított telcsit birtokolnak (szürkeimport, gsm-bolt gari, Product Code buherált...). Nekem egy UK modellem van, magyar PC-vel, de sajna angol QWERTY-vel. Vettem egy magyar billentyűzetet és egy életem-egy halálom nekiláttam, hogy kicseréljem. Hihetetlen technikai megoldás: a billentyűzet csak oda van ragasztva a házhoz! (Szerencsére valami jófajta ragacs van rajta, úgyhogy fogja mint ördög.) Szóval egy finom mozdulattal meg kellett bontani a régi billentyűzetet az egyik oldalon, én a jobb oldalt választottam, és kb. 36,7 mp-es művelet volt kicserélni a két bill-t. Régi lehúz, új beilleszt és odaragad. Zsír! Szóval bátran tudom ajánlani azoknak, akiket zavar az angol (vagy akármilyen) kiosztás.
Nem akarom a boltot reklámozni, ha valakit érdekel, akkor priviben küldöm. Csak 5 ropi és magyar lesz a billentyűzet. :yeah:
camaro79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: camaro79 »

igen gyakran megszakadnak a hívásaim. egértelműen az én telefonom miatt és nem térerő hiánya miatt. A simkártyám új. mi lehet a gond? már kezd baromi idegesítő lenni... :angry:
thom641
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mni

Hozzászólás Szerző: thom641 »

Hali.

Mostanában gyakran lefagy a telóm amikor engedélyezem az online tartalmat a főképernyőn, de úgy hogy csak akksikivétel segít.

Thom
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Sziasztok :) csak gondoltam szolok, hogy az elmult par napban semmi bajom nem volt a telommal :P csak kicsit fagyogat meg ilyenek de annyi kell is :D
bár az tény, hogy most beültem egy mekibe és az iphone-t kaptam elő mikor netezni támadt kedvem. És ht ez kétszázszor jobb készülék a netezésre.. :D na mindegy de zseblámpának azért jo lesz még a mini :) ja meg ugye kamerának. No meg videotelefonalasnak. Oké azért funkciókban nem veri ez a szifon a minit :D
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Neeeeeee :duhos2:
Tiszta karc lett a picikém :crazy: :angry:
Komolyan mondom.. Nőnek a kezébe ilyen telefont senki ne adjon, még véletlen sem! Még ha őt keresik rajtam keresztül, akkor sem!
Na jó, persze tisztelet a kivételnek.
ááááááááááááááá :o
:(
gondolom előlapot cserélni nem nagyon lehet ezen a béjjbin ?? :wacko:
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Sziasztok! Több kérdésem van a zenelejátszóval kapcsolatban. Kiraktam memóriakártyára az 8 albumot az albumokban jpeg borítókkal. Nem jeleníti meg egyiket sem külön hozzá kell rendelni a telefonban minden egyes előadóhoz azokat. Miért? Gyárilag volt a telefonon vagy 25 szám. A zenelejátszó összeömleszti a többivel. Hol lehet őket kitörölni.Lehet-e olyat hogy kizárólag azt a music könyvtárat és annak tartalmát lássam amit én hoztam létre? Vannak olyan albumok amelyeket a Windowsban átneveztem mégis 3 ilyen albumot betett magának ismeretlen előadó könyvtárba.Megőrjít!!Az n97mini előtt 5310-em volt azon szépen láttam,hogy mi van a memóriakártyán ahová tettem ott is volt nem pedig ömlesztve.Trackváltáskor hagy egy fél mp szünetet és ez nagyon bosszantó pld szimfonikus zenénél.
Ezenkívül kb 5 hívásonként azt a nyavajás pannon csengőhangot adja.Aztán az általam beállított jön kb 4X. Kiborít.
Tudtok ezekre megoldásokat?Köszi!
szabokareszka
1. szint
1. szint

Sziasztok! na most még mérgesebb lettem. fent a power mp3 player is. Az meg egy albumot sem lát mert a frissítésnél csak a Volume label-t vagy a Nokia belső-t látja. A memóriakártyát nem látja.
Olyan bonyolult dolog ez. Pusztán csak zenét szeretnék egyszerűen hallgatni úgy hogy belépek egy könyvtárba kiválasztom az albumot vagy dalt és play. Miért kell ennek ilyen bonyolultnak lennie??
szabokareszka
1. szint
1. szint

Még további... kikeresem a file-kezelővel a mem.kártya megfelelő albumát.Lejátszás indít de nem jeleníti meg az albumborítót. Ha a lejátszót nyitom meg és onnan az albumot akkor megjeleníti azt. huh...
boksz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: boksz »

Rájöttem, ha kikapcsolom az automata képernyő elforgatást akkor egyáltalán nem fagy a teló se hívás közben se utána stb.
Kissé furcsa, hogy az elforgatást nem bírja a cucc .
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”