Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
boksz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: boksz »

rkn90 írta:
boksz írta:Ti milyen témát használtok?
Egyszerűen nem találok jobbat mint a gyári fekete-narancs.
( vagy csak vaksi vagyok ? )
Szia!
Én az Ovi store-ból töltöttem le az Earth by PiZero-t. Szerintem sokkal jobb a gyáriaknál.
Egyébként a nemrég felrakott win7es téma is jól nézett ki.
köszi.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
zsolie
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS4 XXUBMGA
Has thanked: 20 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: zsolie »

moco írta:én most ezt használom: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=31010
Ez a téma nekem is tetszik. Én most az IPhone by Dsma-t használom.
Az időjárás előrejelző progit honnan tölthetem le, ill. mi a neve? Előre is köszi.
camaro79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: camaro79 »

ide írom, mert talán ti is használjátok a data quota nevű adatforgalom számlálót.
hogy a francba lehet nullázni a mért adatforgalamat? mert a napok száma már átfordult (új számlázási ciklus), de sajna nem nullázta a hozzá tartozó adatmennyiséget.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

camaro79 írta:ide írom, mert talán ti is használjátok a data quota nevű adatforgalom számlálót.
hogy a francba lehet nullázni a mért adatforgalamat? mert a napok száma már átfordult (új számlázási ciklus), de sajna nem nullázta a hozzá tartozó adatmennyiséget.
és ha a telóban nullázod?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Tshaba77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini + N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Tshaba77 »

Sziasztok

Olyan kérdésem lenne, hogy miért villog egy kis levél ikon a telefon kijelzőjének felső részében? Olvasatlan sms-em nincs, rákattintva a levélre azt írja ki, hogy a sim megtelt. Nevek nincsenek a sim kártyán, mert a korábbi telefonomon is a készüléken tároltam a számokat, és az N97-be a szinkronizáló segítségével raktam át a neveket. Az n97-es két napja lett beüzemelve, és azóta villog, ami kezd idegesíteni, mert nem jövök rá miért csinálja. A korábbi telefonon nem volt ilyen gond.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Tshaba77 írta:Sziasztok

Olyan kérdésem lenne, hogy miért villog egy kis levél ikon a telefon kijelzőjének felső részében? Olvasatlan sms-em nincs, rákattintva a levélre azt írja ki, hogy a sim megtelt. Nevek nincsenek a sim kártyán, mert a korábbi telefonomon is a készüléken tároltam a számokat, és az N97-be a szinkronizáló segítségével raktam át a neveket. Az n97-es két napja lett beüzemelve, és azóta villog, ami kezd idegesíteni, mert nem jövök rá miért csinálja. A korábbi telefonon nem volt ilyen gond.
Köszi
Szia!

1. Ilyen esetben érdemes elővenni a használatit, abban sokminden benne van.

2. Mivel LEVÉL ikon van ott, nem értem, miért pont a névjegyre gondoltál. A SIM kártya tele van SMS-el, azokat kell törölnöd ;)
Tshaba77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini + N900
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Tshaba77 »

Damir88 írta:
Tshaba77 írta:Sziasztok

Köszi
Szia!

1. Ilyen esetben érdemes elővenni a használatit, abban sokminden benne van.

2. Mivel LEVÉL ikon van ott, nem értem, miért pont a névjegyre gondoltál. A SIM kártya tele van SMS-el, azokat kell törölnöd ;)

Szia, köszi a gyors választ, az sms-ek valóban nem jutottak eszembe, igazából meg sem fordult a fejemben, hogy az sms-t is a SIM-en tárolja...
Az UG-ban sajna ilyen infót nem találtam.. :hmm2:
camaro79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: camaro79 »

moco írta:
camaro79 írta:ide írom, mert talán ti is használjátok a data quota nevű adatforgalom számlálót.
és ha a telóban nullázod?
gondoltam a program alapból nulláza magát, legalábbis ez lenne a lényege szerintem.
megnéztem a telóban a számláló nullázását, de biztonsági kódot kér. ez milyen kód?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

camaro79 írta: gondoltam a program alapból nulláza magát, legalábbis ez lenne a lényege szerintem.
megnéztem a telóban a számláló nullázását, de biztonsági kódot kér. ez milyen kód?
Alap biztonsági kód: 12345
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”