sziasztok! tudna esetleg nekem valaki kuldeni konkret linket,ahonnan le tudnak tolteni hasznalhato,stabil msn porogramot? nagyon fontos lenne,elore is koszi szepen!
Én az Extras repositoryból töltöttem le két plugint is: "MSN protocol plugin for Conversations and Contacts" és egy "Extra protocols plugin for Conversations and Contacts".
Ezután kétféle cucc is megjelent: "MSN", és "MSN (Haze)".
Miután ezek közül mind a kettőt leteszteltem, feltettem az "MSN (Pecan)" nevűt is.
A sima "MSN" az, amit Butterfly néven is ismernek. Ez produkálta az alábbi hibát.
Venemo írta:Még valami...
Beléptem az N900-zal Skype-ra és MSN-re...
Az első dolga volt, hogy az összes contactomat belevágja a meglévők közé... Pedig több ember is van, akit nem szeretnék ott látni.
Az még oké, hogy merge-elni lehet őket, de leginkább azt szeretném, ha a contact-ok között csak a "rendes" contactok jelenjenek meg.
Viszont azt is olvastam, valahol, hogy a contacts közül ha törlöm őket, akkor véglegesen eltűnnek az adott IM-hez tartozó contactok közül is, amit pedig nem szeretnék.
Esetleg van valakinek valami tanácsa?
II. Felvonás:
Rájöttem, hogy hiába sírok, az IM alkalmazás már csak így működik, ezért kézzel nekiálltam szépen egyenként a contactokat összemerge-elni. Mivel régen tisztogattam már az MSN-es ismerősök között, nem zavart, hogy közli a teló, hogy a szerverről is törlődnek, akiket kitörlök, gondoltam, hadd menjenek csak a levesbe! Szépen kipucoltam mindent, minden szép és jó volt.
Kb. 10 percig. Aztán amikor újra csatlakozott, szépen lehúzta a törölt kontaktokat újra a szerverről az N900! De még olyanokat is, akiket már évekkel ezelőtt töröltem a partnerlistából. Ennek fele se tréfa! Mivel észrevettem, hogy azokat a kontaktokat, amiket az msn-ről hozzá merge-eltem egy telefonkönyvbeli kontakthoz, nem bántotta, ezért aztán gondoltam, visszavágok: csináltam egy "Többiek" nevű kontaktot, aztán pedig szépen belemerge-eltem az összes felesleges msn címet, amit felböfögött. Ezek után úgy tűnt, hogy minden oké.
Azonban a gonosz mesterséges intelligenciával felvértezett MSN plugin rájött a cselre, és mikor legközelebb kapcsolódtam, szépen visszatett mindent...
Azt még megfigyeltem, hogy ha az IM settingsben az MSN fióknál az Enabled elől kiveszem a pipát, akkor eltűnnek az általa szentségtelen módon odapakolt kontaktok... Úgyhogy egyelőre viszlát, MSN plugin!