Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
gyugyobacsi76
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 white v20
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: gyugyobacsi76 »

Ma felraktam az új maps 3.4 beta-t. Ebben már wifi-vel is működik a helymeghatározás!
Sőt az ovisok annyira tutira mennek, hogy a gps jel indikátor már meg sem jelenik a képernyőn...
Nagyon kíváncsi vagyok, azt igérik, hogy pontosabb lesz a pozícionálás. Na mondjuk az már ránk fért: a múltkor mentem vagy 10 km-t az M7-es mellett a szántásban ( gps szerint ).
Azt tudja valaki, hogy sima térkép módban csak akkor forog a kép, ha kalibrálom az iránytűt? Nem lehet ezt valahogy kijátszani? Kicsit nehéz forgatni a cuccot, ha egy töltő + egy videokábel áll ki belőle...
elég sz@rul nézel ki! ISZOL TE RENDESEN?
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Na azt sajnalom ha levettek a keprol a GPS jelerosseg ikonjat. Fel sem rakom akkor egyelore ...
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
zolee5555
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Program

Hozzászólás Szerző: zolee5555 »

Sziasztok!

Másodszorra találkozok olyan hibával, hogy a telefon telepítésnél az alábbi hibaüzit dobja ki: "Szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva"
Az egyik ilyen volt a ThemeDY nevezetű program most meg az Xplore új verziója írta ki. Természetesen szignózva volt mind2 és az alkalmazás kezelőben "telepítés: mind" be van állítva....
Próbáltam máshová telepíteni (telefon, belső memó, sd) Ugyanaz a hiba. Ötlete van valakinek? /Ha számít T-s telcsi 20as szoft h@ck nincs/
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

zolee5555 írta:Sziasztok!

Másodszorra találkozok olyan hibával, hogy a telefon telepítésnél az alábbi hibaüzit dobja ki: "Szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva"
Az egyik ilyen volt a ThemeDY nevezetű program most meg az Xplore új verziója írta ki. Természetesen szignózva volt mind2 és az alkalmazás kezelőben "telepítés: mind" be van állítva....
Próbáltam máshová telepíteni (telefon, belső memó, sd) Ugyanaz a hiba. Ötlete van valakinek? /Ha számít T-s telcsi 20as szoft h@ck nincs/

Gondolom az xplore crack-elt, ezért nem tud a rendszermappákba írni, azaz a Hack-el van a bibi.
De ha a normál eredeti xplore-t teszed fel, hiba nélkül felmegy
Másik megoldás a Hack :)
SGS2
zolee5555
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: zolee5555 »

cecinho írta:
zolee5555 írta:Sziasztok!

Gondolom az xplore crack-elt, ezért nem tud a rendszermappákba írni, azaz a Hack-el van a bibi.
De ha a normál eredeti xplore-t teszed fel, hiba nélkül felmegy
Másik megoldás a Hack :)

Így van, persze crackelt.
Köszönöm a gyors választ ettől féltem....mármint, hogy h@ck-elni kéne a telcsit. Csak ne félnék tőle..... ;)
Köszönöm mégegyszer a gyors választ!
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

hali! Tényleg ilyen egyszerü a hack, el tudom vele rontani a telot? Esetleg érdemes várni a hellooxra vagy az már nem lesz mert van ez a másik "nekem a helloox az szimpibb"? Windows 7 em van az nem akadály? Egyre inkább hivogat hogy csináljam meg:).

navfirm-ben 2 lehetöség van magyar fekete n97hez söt mindegyikhez melyik a jó???

Ui.: Nem tudtam kivárni a választ! Megprobáltam elöször nem sikerült, gondolom azért mert a legujabb phoenix-el probáltam!
És most igen ledobtam láncaim, élvezem a szabadság izét!! Egy baj van ez a késöbbiekben még több kérdést von magaután.:))
pauben
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97

Hozzászólás Szerző: pauben »

bobyn958 írta:hali! Tényleg ilyen egyszerü a hack, el tudom vele rontani a telot? Esetleg érdemes várni a hellooxra vagy az már nem lesz mert van ez a másik "nekem a helloox az szimpibb"? Windows 7 em van az nem akadály? Egyre inkább hivogat hogy csináljam meg:).

navfirm-ben 2 lehetöség van magyar fekete n97hez söt mindegyikhez melyik a jó???

Ui.: Nem tudtam kivárni a választ! Megprobáltam elöször nem sikerült, gondolom azért mert a legujabb phoenix-el probáltam!
És most igen ledobtam láncaim, élvezem a szabadság izét!! Egy baj van ez a késöbbiekben még több kérdést von magaután.:))

Csak ezzel lehet h bukot a garanciad...
En is ezert nem csinalom meg rajta a hacket varok amig vmi konnyebb gyorsabb es ganranciat befojasolatlan otletek vagy tesztelt hackek nem lesznek.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Ettől nem bukta a garit, persze ha leformázza, mielőtt esetleg vissza kéne valami miatt vinni.
Kép Kép
Alcapone
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 Black
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Alcapone »

Üdv
Hogy tudok letörölni gyárilag telepített alkalmazásokat, ha azok nem jelennek meg az alkalmazáskezelőben? Ugyanis, ha fel akarok tenni egy másikat belőle, akkor nem engedi, mert már rajta van a telefonon. (Pl. Adobe PDF) Van egyáltalán erre lehetőség?
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

Alcapone írta:Üdv
Hogy tudok letörölni gyárilag telepített alkalmazásokat, ha azok nem jelennek meg az alkalmazáskezelőben? Ugyanis, ha fel akarok tenni egy másikat belőle, akkor nem engedi, mert már rajta van a telefonon. (Pl. Adobe PDF) Van egyáltalán erre lehetőség?
Mivel gyárilag telepített alkalmazásokról van szó Hack nélkül nem tud hozzáférni a telepítő.
Egyetlen megoldás a Hack.
SGS2
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”