Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
camaro79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: camaro79 »

kipróbáltam a beépített reader-t, és az is belefagyot.
a pdf-el volt gond. már nálam is megy. :bohoc:
camaro79
1. szint
1. szint

mi a különbség a beépített mail kliens és a Nokia Messaging között?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

camaro79 írta:mi a különbség a beépített mail kliens és a Nokia Messaging között?
Az N86-nál pl. semmi, nem is engedi telepíteni a Nokiától letöltött Nokia Messaging-et.
camaro79
1. szint
1. szint

próbálom beállítani a Nokia Messaging-et.
Problémám, hogy a szinkronizálásra nem sikerül olyan opciót találni, ami csak akkor szinkronizál, ha csatlakoztam a szerverre. Értem ezalatt azt, hogy ki van kapcsolva a klines, erre időközönként feldobja a hálózatválasztót.
Úgy vettem észre, hogy nem lehet alapértelemzettnek beállítani. ha a névjegyzékben rányomok az e-mail-re, akkor a beépített levelezőt dobja fel.

böngészőt (opera) sem lehet választani alapértelmezettnek, tiszta windows...
nababika
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nababika »

Sziasztok. Egy erdekes dolgot tapasztaltam ma, az auto beepitett kihangositojahoz csatlakoztatva a telefont, nem jeleniti meg az ekezzetes betuket es nehany telefonszamot nem akar beolvasni,5800 ugyan ezt produkalja. Regebben probaltam E-52 E-65 E-66-al es tokeletes volt. A telefonszamokat minden esetben az outlock-al szinkronizaltam a telefonnal, tehat mind a 4 telefonon ugyan abban a formaban vannak a szamok. A telefonon biztos jok a beallitasok es a kocsiban sem allitottam el semmit csak az eszkozt adtam hozza, a tavoli sim mod is bevan kapcsolva. Nem ertem mi a baja a v5-os telefonokkal. Ha tudtok legyszives segitsetek, mert nagyon zavaro a dolog.
Rem-X
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire

Hozzászólás Szerző: Rem-X »

Sziasztok!

Nagyon tetszik az oldal, muszáj volt regisztrálnom :) Pár napja én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen kis csodának, és szerencsére én eddig nem nagyon találkoztam olyan gondokkal amikről itt olvastam...

Bár nem vagyok teljesen kezdő symbian és okostelefonoknál pár kérdést jó lenne tisztáznom magamban...

Mi a különbség a formázás és a hard reset között itt? Merthogy nekem egyelőre ugyanannak tűnik... Csak azért kérdezem mert több módon hivatkoznak rá.

Ki akartam próbálni ezeket a Zippo lighter meg másik ilyen öngyújtós kütyüt de valami nem ok... jól sejtem hogy ezek a Pythont használják? Belép a progiba, majd egyből ki... mi lehet a baj?

Köszi előre is! tanulmányozom tovább :)
Demerth
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Demerth »

Sziasztok!

Ismét van probléma a N97 MINI-vel. GMail kliens futtatásakor connecting-nél megáll. OVI elindításakor szintén a cnnecting-nél megáll. Viszont net-ezni lehet vele. Szerintetek mi lehet a gond?
Azóta van ilyan mióta a GMAIL kliens frissítve lett. Utána hiába lett a régi visszarakva. Nem használt neki.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Előre is köszi!

Üdv:
Demerth
Rem-X
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire

Hozzászólás Szerző: Rem-X »

Demerth írta:Sziasztok!

Ismét van probléma a N97 MINI-vel. GMail kliens futtatásakor connecting-nél megáll. OVI elindításakor szintén a cnnecting-nél megáll. Viszont net-ezni lehet vele. Szerintetek mi lehet a gond?
Azóta van ilyan mióta a GMAIL kliens frissítve lett. Utána hiába lett a régi visszarakva. Nem használt neki.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Előre is köszi!

Üdv:
Demerth
Nem lehet, hogy szimplán csak ügyködnek valamit a szolgáltatásokon? Merthogy az OVI-t ma reggel barmolták az tuti... próbáld később.
Demerth
Újonc
Újonc

Rem-X írta:
Demerth írta:Sziasztok!

.......

Üdv:
Demerth
Nem lehet, hogy szimplán csak ügyködnek valamit a szolgáltatásokon? Merthogy az OVI-t ma reggel barmolták az tuti... próbáld később.
Viszont akkor a GMail app kellene, hogy kapcsolódjon de az meg megáll a First Time...-nál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demerth 2010-02-11 csüt. 16:34:25-kor.
Demerth
Újonc
Újonc

Demerth írta:
Rem-X írta: Nem lehet, hogy szimplán csak ügyködnek valamit a szolgáltatásokon? Merthogy az OVI-t ma reggel barmolták az tuti... próbáld később.
Viszont akkor a GMail app kellene, hogy kapcsolódjon de az meg megáll a First Time...-nál.
Még annyit, hogy a GMail app ment aztán került rá egy új verzió. Az nem ment és vissza lett rakva a régi de nem javult meg tőle. Az OVI sem megy azóta. Viszont a böngésző meg tud kapcsolódni. :?2:
Nem igazán értem, hogy mi ragadhatott be. Szerintetek meg lehet oldani hard-reset nélkül?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”