Nokia N96

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Re: Nokia N96

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér. :)
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

tomika085 írta:Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér. :)
Phoenix -el való frissítést nézted ott marad a gari, ha utána visszaírod a PC -t ;)
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

tomika085 írta:Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér. :)
nem vicböl viszi dehát tetudod
Samsung galaxy s7 edge
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

Limahl írta:
nem értem :oops:
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Limahl
6. szint
6. szint

tomika085 írta:
Limahl írta:
nemvagyok n96 fan söt még csak nokia sem de eleve többet ér és sokkal jobb is a 8 gb-nál rátesz egy 30-as szoftot és jo lessz de ha elakarod cserélni tedd.
Samsung galaxy s7 edge
tamas75
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n96
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tamas75 »

Segal írta:
tamas75 írta:Szevasztok.

Mennyiért lehet eladni egy ilyen telefont (9 hónapos)? Semmi baja a telefonnak kicsit karcos egy sávban,a telefontartótól,és van benne egy 8 gigás sandisk micro is.
ez sokmindentől függ nokiagaris e vagy egyáltalán van e rá, független e, tartozékai megvannak e nézz körül kicsit apróhírdetéses oldalakon. Viszont iparkodj az eladásával másfél hét múlva jelenti be szinte az összes gyártó az újdonságait az nem lesz jó hatással az eladásodra
Megvan hozzá mindent tartozék,független, igaz a magyar nyelvet én raktam bele. Ebből következik ,hogy nem itthon vettem ,30-as szoftver van rajta, gps működik (garmin).
Sajnos a piszkos anyagiak miatt vagyok kénytelen eladni:(. Frankó kis telefon ,semmi nem igaz ami rosszat írtak róla. köszönöm a segitséget!
nec1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n96
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nec1 »

Vater... -on 45E- és 65E között mozognak az N96-osok
bikemano
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 3G
Has thanked: 3 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: bikemano »

Limahl írta:
tomika085 írta:
Limahl írta: nem vicböl viszi dehát tetudod
nemvagyok n96 fan söt még csak nokia sem de eleve többet ér és sokkal jobb is a 8 gb-nál rátesz egy 30-as szoftot és jo lessz de ha elakarod cserélni tedd.
Én ismét csak azt álitom, hogy semmivel sem jobb mint a 8GB !
Ezt a tesztek is bizonyitják :)
Ebben a kamerárol van szó:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... loldal=273
És ahogy az elöbb is irtam a 8GB ban több a szabad RAM és a Mhz is ami eléggé lényeges dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikemano 2010-02-05 pén. 22:34:48-kor.
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Tényleg elnézést kérek mindenkitől, de ha lehet, egy műszaki beállítottságú fórumon adjuk meg a módját és legyünk szabatosak, precízek!!!

A kB, MB, GB, TB rövidítések jelentése kiloBÁJT, MegaBÁJT, GigaBÁJT, TeraBÁJT.

A kb, Mb, Gb, Tb rövidítések jelentése kilobit, Megabit, Gigabit, Terabit.

A kis betűvel írt mértékegység az EGYNYOLCADA a nagy betűsnek.

Jó lenne odafigyelni erre.

Köszönöm és elnézést még egyszer.
Limahl
6. szint
6. szint

Én ismét csak azt álitom, hogy semmivel sem jobb mint a 8GB !
Ezt a tesztek is bizonyitják :)
Ebben a kamerárol van szó:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... loldal=273
És ahogy az elöbb is irtam a 8GB ban több a szabad RAM és a Mhz is ami eléggé lényeges dolog.[/quote]
neked se volt még a kezedbe csak a teszteket olvasgatod de ha neked az ajobb tarsd meg nekem meg ez ajobb én ezt tartom meg.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”