A PowerMP3-al frankón lehet játszani a zenéket. Kitudod választani, hogy az összeset akaor-e megnyitni a telón van vagy csak egy adott könyvtárban lévő zenét.potter55 írta:A PowerMP3 képes lejátszani mappákat is, de azt nem tudom hogy jó-e az FM transmitter-hez, de ki kell próbálni és kiderül.bBear írta:Szevasztok!
Láma kérdés következik. Milyen programmal tudnék playlist-eket gyártani a pc-men, hogy aztán a telefon zenelejátszója lássa azokat.
Avagy létezik e olyan megoldás az N97-re, mint pl. az iTunes az iPhone-hoz? Tehát, hogy importálgatom a zenéimet, majd szinkron a készülékre.
A Media Player-el gondolom ez működőképes lenne MPT-ként, de a Media Player-t egyéb okokból nem vagyok hajlandó alkalmazni.
Avagy van e olyan mp3 lejátszó a telefonra, ami képes könytár tallózásból indítani a zenét és használja az FM transmittert.
És még. Létezik, hogy az N97 transmittere sokkal szarabb, mint az n79-é vagy n85-é? Eddig tapasztalataim szerint az N85-é volt eddig a legjobb, az N97-é pedig nagyon gyenge.
És még? Ha fenti kérdésekre negatív válaszok jönnek, érdekel valakit egy fehér N97 1 év garral, függetlenül 90k-ért?
Köszi!
Bekapcsolod az FM transzmittert és már hallgathatod is a rádión. Én így használom a kocsiban. Nem hifi minőség de jól szól.