szoftver frissítést próbáltad márMurrencs írta:Sziasztok!
Kb egy másfél hónapja vettem egy ilyen telefont. Azóta kétszer megbolondult. Használtan vettem, utána volt egy hardver reset is, tuti ami tuti alapon. Aztán szépen tettem rá azt ami nekem kell és jó volt. Egyik este lemerült teljesen, fogtam a hálózati töltőt (akkor először, mert addig gépről töltöttem) és rádugtam. Több se kellett, egész éjjel csipogott, hogy merül az akksi, meg ott volt a holdas ikon a töltöttségjelzőn, de a csíkok mentek felfele. Reggelre egy dekát nem töltődött cserébe hiába volt beállítva, hogy összecsukásra zárja le a bill.-t nem tette, nem ment az oldalsó bill.zár kapcsoló sem, meg ilyesmi kellemes működési hibák. És hiába állítgattam át, nem javult, maradt a reset. Ezek után azt hittem a töltő szar és bevittem a nokiához, haverom ki is cserélte, mivel még garis a készülék. Nyugodtan távoztam onnan, gondolván a probléma megoldódott. Azóta eltelt közel egy hónap hibamentes működés. Tegnap full feltöltöttem a készüléket délután. Este még használtam is kicsit, és beállítottam az ébresztőt. Ma felébredek, jóval később, mint szerettem volna, nézem a készüléke, nem reagál semmire. Lemerült. Fogom, rádugom gépre, ugyan azt produkálja, mint anno a hálózati töltővel, bár most töltődik, de meghülyült újfent. a bill.zár nem megy, rákérdez. Marad megint a reset, de az lenne a kérdésem, hogy ezt mi okozhatja? Szar lenne az akksi? Az este még tele volt, most meg se kép se hang. Még egy év gari van rá, lehet el kéne adjam? Van ötletetek? Előre is köszönöm.