Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

Murrencs írta:Sziasztok!
Kb egy másfél hónapja vettem egy ilyen telefont. Azóta kétszer megbolondult. Használtan vettem, utána volt egy hardver reset is, tuti ami tuti alapon. Aztán szépen tettem rá azt ami nekem kell és jó volt. Egyik este lemerült teljesen, fogtam a hálózati töltőt (akkor először, mert addig gépről töltöttem) és rádugtam. Több se kellett, egész éjjel csipogott, hogy merül az akksi, meg ott volt a holdas ikon a töltöttségjelzőn, de a csíkok mentek felfele. Reggelre egy dekát nem töltődött cserébe hiába volt beállítva, hogy összecsukásra zárja le a bill.-t nem tette, nem ment az oldalsó bill.zár kapcsoló sem, meg ilyesmi kellemes működési hibák. És hiába állítgattam át, nem javult, maradt a reset. Ezek után azt hittem a töltő szar és bevittem a nokiához, haverom ki is cserélte, mivel még garis a készülék. Nyugodtan távoztam onnan, gondolván a probléma megoldódott. Azóta eltelt közel egy hónap hibamentes működés. Tegnap full feltöltöttem a készüléket délután. Este még használtam is kicsit, és beállítottam az ébresztőt. Ma felébredek, jóval később, mint szerettem volna, nézem a készüléke, nem reagál semmire. Lemerült. Fogom, rádugom gépre, ugyan azt produkálja, mint anno a hálózati töltővel, bár most töltődik, de meghülyült újfent. a bill.zár nem megy, rákérdez. Marad megint a reset, de az lenne a kérdésem, hogy ezt mi okozhatja? Szar lenne az akksi? Az este még tele volt, most meg se kép se hang. Még egy év gari van rá, lehet el kéne adjam? Van ötletetek? Előre is köszönöm.
szoftver frissítést próbáltad már :?2:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Murrencs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Murrencs »

maggi_1886 írta:
Murrencs írta:Sziasztok!
Kb egy másfél hónapja vettem egy ilyen telefont. Azóta kétszer megbolondult. Használtan vettem, utána volt egy hardver reset is, tuti ami tuti alapon. Aztán szépen tettem rá azt ami nekem kell és jó volt. Egyik este lemerült teljesen, fogtam a hálózati töltőt (akkor először, mert addig gépről töltöttem) és rádugtam. Több se kellett, egész éjjel csipogott, hogy merül az akksi, meg ott volt a holdas ikon a töltöttségjelzőn, de a csíkok mentek felfele. Reggelre egy dekát nem töltődött cserébe hiába volt beállítva, hogy összecsukásra zárja le a bill.-t nem tette, nem ment az oldalsó bill.zár kapcsoló sem, meg ilyesmi kellemes működési hibák. És hiába állítgattam át, nem javult, maradt a reset. Ezek után azt hittem a töltő szar és bevittem a nokiához, haverom ki is cserélte, mivel még garis a készülék. Nyugodtan távoztam onnan, gondolván a probléma megoldódott. Azóta eltelt közel egy hónap hibamentes működés. Tegnap full feltöltöttem a készüléket délután. Este még használtam is kicsit, és beállítottam az ébresztőt. Ma felébredek, jóval később, mint szerettem volna, nézem a készüléke, nem reagál semmire. Lemerült. Fogom, rádugom gépre, ugyan azt produkálja, mint anno a hálózati töltővel, bár most töltődik, de meghülyült újfent. a bill.zár nem megy, rákérdez. Marad megint a reset, de az lenne a kérdésem, hogy ezt mi okozhatja? Szar lenne az akksi? Az este még tele volt, most meg se kép se hang. Még egy év gari van rá, lehet el kéne adjam? Van ötletetek? Előre is köszönöm.
szoftver frissítést próbáltad már :?2:
a legújabb van rajta. Mióta megvettem már kétszer frissítettem.
3310->3510i->6101->6290->N85->N8
tapaizo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

Szabadulj meg tőle,nyilván pont ezekért a hibákért adták el.
wlaja
Újonc
Újonc

Firmware

Hozzászólás Szerző: wlaja »

Helló

Van egy n85-ös telom szeretem volna rá új magyar firmwaret rakni, a 31-est. NSS el átírtam a productcodot. 0560506ra de ezeket is kipróbáltam 0560545; 0560581. Elindítottam a frissítőt Ovi Suiteban és nem akarja frisiteni hibát ír ki. A telefonon is elindítottam és ott azt írja nem kompatibilis a szoftververzió a telefonnal.
Ezt eljátszottam mind a 3rom kóddal. Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj? :(
VBalazs137
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c7
Been thanked: 1 time

Re: Firmware

Hozzászólás Szerző: VBalazs137 »

wlaja írta:Helló

Van egy n85-ös telom szeretem volna rá új magyar firmwaret rakni, a 31-est. NSS el átírtam a productcodot. 0560506ra de ezeket is kipróbáltam 0560545; 0560581. Elindítottam a frissítőt Ovi Suiteban és nem akarja frisiteni hibát ír ki. A telefonon is elindítottam és ott azt írja nem kompatibilis a szoftververzió a telefonnal.
Ezt eljátszottam mind a 3rom kóddal. Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj? :(

Frissítsd Phoenix-el, eddig csak így sikerült mindenkinek (többek között nekem is).
wlaja
Újonc
Újonc

Re: Firmware

Hozzászólás Szerző: wlaja »

VBalazs137 írta:
wlaja írta:Helló

Frissítsd Phoenix-el, eddig csak így sikerült mindenkinek (többek között nekem is).
Van olyan változat ami működik Windows 7en? Mert mait innen leszedtem nem akar működni....
Murrencs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Murrencs »

Sziasztok!
Az normális, hogy teljesen feltöltött teló 2óra nokia maps futtatás (1 óra valós navigáció), 5fotó készítése és kb 2perc telefonálás után kiírja, hogy merül az akkumulátor? Vagy vegyek bele új akksit?
Köszi
3310->3510i->6101->6290->N85->N8
power1111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85

Hozzászólás Szerző: power1111 »

hello mindenkinek elovastam 60 oldalt !! egy kicsit sok volt de sok mindent meg is tanultam !! nekem is van egy n85 öm kéztől vettem 40000ft !! kapta hozzá 1 darab 8 gb memóriát két fűlbedugós hangszórót egyik nokiás másik meg originál sony ericssonos adatkábelt meg töltőt és jótálás nem kaptam hozzá de sebaj nekem nem is fontos de én már csak iyen vagyok!! hátt igen azt meg kel hagyni a telóó időnként lefyagy az tuti 31.002 szoftver van rajta és csak az aksi kivevés segit rajta!! igen néha reseteli magát a teló de az még nem nagy gáz egy ketőre vissza kapcsol és aztán szárnyal !! éss néha szeeeegény csacsii csatlakozási hibát irki hmm ez is érdekes pedig szignál szinig vannnnn na de sebaj és még egy hiba ha bekapcsolommm a telót a szám billentyűűűű nem kapcsol be ez is érdekes!! na de szintem a leg bosszantóbb nekem vagy is néha játszottam girosenzoros játékot tugyátokaz a rescobubbles na és simán működik a játék nem szaggat vagy ehhez hasonló csak az dűhit hogy mikor ki akarok lépni a játékból és megnyomom az exit gombot lámmm lefagy tikoki mondom ilyenkor mikor ki akarok lépni nahátttt!! na az aksi ha nem piszkálnám anyit pl bluetooth wifi gps zenehalagatás kb 2 óra akkor simán kibirna 3 és félnapot vagy többet az tuti !!nekem az aku ok!! amugy ez a teló nagyon tetszik nekem imádom nem is lötyög annyira szerintem a csuszkálya!! igaz gyerekbetegsége miat lehordik ez a telót ugy vettem észre!! na de nekem nem számit ezek a lefyagyások meg a resetelések nem félemlitenek meg engem nem válok meg és nem adom ell a telóm !!!!ha már itt vagyok megkérdem volt nekem egy mp3 vágó progi a telómon még a 6120c és már nem tudom mi a neve valaki leirná elő re is köszönömm uff mindenkinek imádlak n85
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

power1111:
Szerintem az MP3Cube programra gondoltál. Én azt használom zenevágásra.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
power1111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85

Hozzászólás Szerző: power1111 »

nem pont az mp3cube ra gondoltam de ez is jó progi az tuti csak annyi a gondom vele hogy igen fagyaszti a telóm de azért kösz a segitséget potter55
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”