Nokia N79

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia N79

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

slayer1944 írta:Sziasztok!

Próbáltam frissíteni a szoftvert az N79-es készülékemen, de legfrissebbnek a 2008-as 11.049-est ajánlotta fel, mivel szerinte nincs frissebb. Sikerült letöltenem a 31.101-es szoftvert hozzá, feltelepítettem a gépre, de a NSU továbbra is azt mondja, hogy a 11.049 a legfrissebb. Mit csináljak? Kérlek segítsetek!

Köszönöm
product kódot kell átírni, de az garancia vesztéssel jár :!:

szerK.: ha phoenixxel csinálod akkor nem veszik el a garancia.itt olvashatsz róla: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=40
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
slayer1944
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N79
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: slayer1944 »

Köszönöm szépen! A phoenix megvan, csak használni nem tudom, de akkor megnézem a linket! Még egyszer köszi!
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

slayer1944 írta:Köszönöm szépen! A phoenix megvan, csak használni nem tudom, de akkor megnézem a linket! Még egyszer köszi!
:szivesen:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
randlan
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: randlan »

Sziasztok!

Új vagyok az s60-ok között és próbáltam begyűjteni a fontosabb infókat, aztán úgy döntöttem inkább kérdezek.
Van egy N79-es telóm kb 1 hónapos. Sajnos Tfostos így még mindig a 10-es szoftverrel döcög.
Próbáltam a Nokásokkal ráfrissíttetni de ugyanazt visszarakták sajnos.
Szeretném feltenni rá a legújjabb szoftvert és itt akatdtam el a sok info miatt.

Szóval: Melyik programot ajánljátok a frissítéshez? - Ez egyben a függetlenítést is megoldja?
Bukott e a granciám? Bár azt hiszem mindenképp ráfrissítek.

És minden egyéb infonak örülnék.

Köszönöm.
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Szia. NSU-val (ami a Nokia hivatalos progija) is frissíteni tudod. Persze, ha nem T-s firmware-t akarsz rá, akkor meg kell változtatnod Phoenix-szel a product code-ját a telefonnak, így a gari ugrani fog. A szoftverfrissítés nincs hatással a "függőséghez".
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Salmi írta:Szia. NSU-val (ami a Nokia hivatalos progija) is frissíteni tudod. Persze, ha nem T-s firmware-t akarsz rá, akkor meg kell változtatnod Phoenix-szel a product code-ját a telefonnak, így a gari ugrani fog. A szoftverfrissítés nincs hatással a "függőséghez".
A Phoenix-szel nem ugraik a garancia. Csak akkor ha NSS-sel átírja és NSU-val frissíti.
Van mindkettőnek topikja a szoftverfrissítés fórumban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
randlan
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: randlan »

potter55 írta:
Salmi írta:Szia. NSU-val (ami a Nokia hivatalos progija) is frissíteni tudod. Persze, ha nem T-s firmware-t akarsz rá, akkor meg kell változtatnod Phoenix-szel a product code-ját a telefonnak, így a gari ugrani fog. A szoftverfrissítés nincs hatással a "függőséghez".
A Phoenix-szel nem ugraik a garancia. Csak akkor ha NSS-sel átírja és NSU-val frissíti.
Van mindkettőnek topikja a szoftverfrissítés fórumban.
Köszönöm az válaszokat, de kicsit ellentmondásosak. Szóval csak tisztázásképpen:
Nem ugrik a gari, ha Phoenix-el csinlom, akkor nem ugrik a gari. De vissza kell írnom az eredeti product kódot vagy nem?
Ezek után használhatom az OVi-t?

És még egy teljesen amatőr kérdés: Ha szokftvertfrissítek ki kell e vennem a simkártyát? Mi van ha közben becsörög?

Köszönöm!
slayer1944
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Felmerült egy probléma szoftverfrissítés után. Feltettem a 32.001-es szoftvert a telefonomra. Frissítettem a Nokia Maps-ot a gépről és nem működik a gps. Mindig internetre akar csatlakozni, de ezelőtt nem kellett. Valaki tudna segíteni? Láttam, hogy van ennél újabb szoftver (32.001 v9.0 van rajta és van v9.07), csak azt meg nem tudom letölteni sehonnan se... :(

Köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

slayer1944 írta:Sziasztok!

Felmerült egy probléma szoftverfrissítés után. Feltettem a 32.001-es szoftvert a telefonomra. Frissítettem a Nokia Maps-ot a gépről és nem működik a gps. Mindig internetre akar csatlakozni, de ezelőtt nem kellett. Valaki tudna segíteni? Láttam, hogy van ennél újabb szoftver (32.001 v9.0 van rajta és van v9.07), csak azt meg nem tudom letölteni sehonnan se... :(

Köszönöm!
Kapcsold ki a kiegészített GPS-t és utána próbáld meg.
Az szerintem ugyanaz a szoftver csak más nyelvi csomag és azért más az utolsó számok (de ez nem biztos).
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
slayer1944
Újonc
Újonc

Kikapcsoltam az internetet a beállításoknál, de azt írja, ki, hogy a gps-kapcsolat folyamatban van... Csak ennyi idő alatt már rég megvolt a saját pozíció...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”