Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: moco »

nylacika írta:No kérem, most kezdek igazán bepöccenni!
csak a neveltetésem és a női mivoltom tart vissza, hogy ne :censored: anyázzak :angry: :angry:
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

moco írta:
nylacika írta:No kérem, most kezdek igazán bepöccenni!
csak a neveltetésem és a női mivoltom tart vissza, hogy ne :censored: anyázzak :angry: :angry:
Csak nyugodtan!
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

moco írta::censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
:offtopic:
Na azért! Na jó, nem offolok tovább!
:ontopic2:
htom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8910-n97-e65-n73-5800-n958gb
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: htom »

nylacika írta:
axlfsi írta:Nincs es nem is volt. Igen, eleg nagy a lista, de ebbol igazabol alig fut valami ... amit meg nem hasznalok aktualisan, nem kellene, hogy rendszerujraindulast eredmenyezzen talan, nem? Arra gondoltam, hogy erdemesebb lenne felrakni egy JbTaskmanagert es az eppen aktualisan futo processeket atnezni es abbol vmit kimazsolazni ... habar hiaba, ha nem ertek hozza - nezhetem akar reggelig is 8-)
Remélem nem jársz úgy, mint én....
Nekem a Handy Shell kavart be ugyan ebben a formában, de miután akciós lett a Handy Weather-el együtt nemrég, ezért megvettem hivatalosan, és mióta az van fent semmiféle fagyás és újraindulás nem tapasztalható. Mondjuk a szívem szakadt meg, hogy 8 éve vannak symbianos telefonjaim és nem kellett még eddig soha megvennem szoftot, ennek az oldalnak köszönhetően, dehát változnak az idők és nincsen már kedvem órákat sz@rakodni ezekkel a dolgokkal.
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Sziasztok.
Már egy ideje tervezek írni de most jött el az ideje.
Néhány hónapja használom eme készüléket,írtam is már korábban az InvisibleShield fólia felrakásának módjáról,de
most másról.
Volt már arról szó korábban hogy a teló profilváltások nélkül más hangon szólal meg mint az neki korábban meg lett határozva.
Azt is olvastam korábban hogy nem találja azt a hangot amit...,de szerintem nem ez lehet.
Pl.Tegnap általános profilomon volt és úgy is csengett ahogy kellett neki,de a következő hívásnál már a nokia tune hangja volt hallható.
A következő ugyancsak sokat előforduló jelenség hogy pl. néma profilban megadott hang helyett megint a nokia tune szólal meg .
Ílyet még telefonnál nem tapasztaltam korábban.
Tegnap este véletlenül odanéztem a telefon képernyője fehér ,gondolt egyet újraindult. JA N97 ! Vegyél drága jónevű telefont milyen jó lesz.
Már hogy a kb háromszori olyan szintű lefagyásról ne is beszéljek ,hogy csak a Hard reset segített.
Jó nem mondomvan rajta anyag Garmin full EU térkép sok film zene nagyon sok program . De nem tudok arról hogy vki mondta volna vagy a használati ut.
benne lenne hogy sokat ne használjátok mert összezavarodhat a készülék.
Igazából engem a beállított profil hangok nem rendeltetésszerű megszólalása bosszant.
Ha elnémítom ne kezdjen el dalolni :no:
Mégis ha tudtok erre az anomáliára vmit.osszátok meg velem is.Vagy bennem van a hiba? Vmi beállítás?
Azért hozzáteszem igyekszem "normálisan" használni,tehát bazárom a programokat ,nem futtatok egyszerre sokat.
Tel.mem.22.Ram42.
Várom a válaszokat.
Hozzászólásokat. :hmm2:
SGS5 The Best
htom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i8910-n97-e65-n73-5800-n958gb

Hozzászólás Szerző: htom »

Attól, hogy "néma" a profil neve nem biztos, hogy tényleg néma, nézd meg a beállításoknál, hogy a csengetés típusa is Némára legyen állítva.
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Természetesen megnéztem hiszen én állítottam be ,és általában ugy működik ahogy kell.
Csak néha nem ,ahogy kedve tartja. :hmm2:
SGS5 The Best
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

csabics írta:Természetesen megnéztem hiszen én állítottam be ,és általában ugy működik ahogy kell.
Csak néha nem ,ahogy kedve tartja. :hmm2:
Nem akarok nagyon okos lenni, de nekem az lenne a tippem, hogy amikor megcsorre(nne) a telefon, es az elore beallitott profil 'meghivná' a szukseges hangfajlt, azt _nem_eri_el_ ... memoriakartya hiba vagy siman nem kepes "eszhezterni" a telefon (mint pl. sok mas alkalommal - nekem pl. a zenelejatszo (is) szarakodik; hallgatok vmit, pause, nyomkodom a telefont, pl. irok vkinek Nimbuzz-on, majd inditanam a zenet, PERCEKIG elbaszakodok, mire elindul ... ennyire meg nem voltam kiabrandulva Nokia telefontol, mint a napokban ... meg jo, hogy nem adtam el a N95 nyolcgigat!).
Nah, es ilyenkor - amikor nem talal/nem er el hangfajlt a lejatszashoz - az alap Nokia csengohangot szolaltatja meg.

Eskuszom, max. a kovetkezo fw-ig meg varok, foleg, hogy allitolag mar majdnem kiadtak, csak gyorsan visszahivtak (orosz csoka irta, elsoszamu Nokia informator), aztan ha nem hoz javulast, eladom, mig van erteke es karcmentes ... csak MIT vegyek majd helyette??? ... no, de ez masik tema/topik.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Roleeka1771
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 Black

Hozzászólás Szerző: Roleeka1771 »

Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy N97-re milyen, vagy melyik flashes progit raktátok ti fel, hogy pl. youtube-on vagy máshol videót nézzetek?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”