Nokia N79

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
vatizs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N79

Hozzászólás Szerző: vatizs »

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám. A telefonomnak betört a kijelzője. A teló még garanciális megcsinálhatják vajon? Ha nem akkor tudtok nekem olyan helyet mondani, ahol olcsóbban hozzá tudnék jutni esetleg az LCD-hez?

Előre is köszönöm a válaszokat. Zsolt
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

vatizs írta:Sziasztok!

Lenne egy kis problémám. A telefonomnak betört a kijelzője. A teló még garanciális megcsinálhatják vajon? Ha nem akkor tudtok nekem olyan helyet mondani, ahol olcsóbban hozzá tudnék jutni esetleg az LCD-hez?

Előre is köszönöm a válaszokat. Zsolt
Szia!
Sajnos a gari nem vonatkozik törésre.... Van egy Szerviz topic, oda írj, majd mondanak neked árat ;)
Neel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Neel »

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogyha Ti megnézitek az N79-es telótok adatait valamilyen programmal (pl: NSysInfo), akkor a procira mit ír? Mert én már megnéztem több programmal is és mindegyik azt írja hogy 192 Mhz-es a telóm procija, viszont az összes netes leírás szerint 369 Mhz-es proci van az N79-ben.
Előre is köszönöm a segítséget!
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

Neel írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogyha Ti megnézitek az N79-es telótok adatait valamilyen programmal (pl: NSysInfo), akkor a procira mit ír? Mert én már megnéztem több programmal is és mindegyik azt írja hogy 192 Mhz-es a telóm procija, viszont az összes netes leírás szerint 369 Mhz-es proci van az N79-ben.
Előre is köszönöm a segítséget!
nekem X-plore 369-et ír. de amúgy nem tudom mennyi, akkor ezekszerint biztos ennyi :D ami mondjuk siralmasan kevés, de ez meg is látszik.. :?
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Neel
Újonc
Újonc

rydair írta:
nekem X-plore 369-et ír. de amúgy nem tudom mennyi, akkor ezekszerint biztos ennyi :D ami mondjuk siralmasan kevés, de ez meg is látszik.. :?
Kösz a gyors választ, de nekem az X-plore is 192-t ír. Elég érdekes. Engem kicsit zavar, hogy vettem egy telót amiben elvileg 369 Mhz-es proci van (direkt utána is néztem neten mielőtt megvettem) és erre kiderül, hogy kb. fele olyan gyors proci van benne. Vagy lehet, hogy 369-es van benne, csak valami szoftveres gond miatt ír 192-t. Mindenesetre sokszor látszik hogy kevés neki ez.
rydair
4. szint
4. szint

Neel írta:
rydair írta:
Kösz a gyors választ, de nekem az X-plore is 192-t ír. Elég érdekes. Engem kicsit zavar, hogy vettem egy telót amiben elvileg 369 Mhz-es proci van (direkt utána is néztem neten mielőtt megvettem) és erre kiderül, hogy kb. fele olyan gyors proci van benne. Vagy lehet, hogy 369-es van benne, csak valami szoftveres gond miatt ír 192-t. Mindenesetre sokszor látszik hogy kevés neki ez.
Biztos nem 192 van benne azért azt elárulom. Az ilyen programok általában elég megbízhatatlanok.
De különben sem a proci sebessége számít, hanem hogy milyen gyorsan képes vele futni a telefon. Mint már valahol írtam a windows-os toshiba tg01 a GHz processzorával szerintem semmivel nem gyorsabb mint mondjuk egy N95 a nemtudom hány száz MHz procijával.
Neel
Újonc
Újonc

rydair írta:
Neel írta:
rydair írta:
Biztos nem 192 van benne azért azt elárulom. Az ilyen programok általában elég megbízhatatlanok.
De különben sem a proci sebessége számít, hanem hogy milyen gyorsan képes vele futni a telefon. Mint már valahol írtam a windows-os toshiba tg01 a GHz processzorával szerintem semmivel nem gyorsabb mint mondjuk egy N95 a nemtudom hány száz MHz procijával.
Értem. Köszönöm szépen a segítséget!
antlac
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N79 4gb

Hozzászólás Szerző: antlac »

Lenne egy kérdésem. ezen el lehet valahogy indítani a tört n-gage játékokat mert nekem nem sikerül.ti honnan töltitek a jar/sis játékokat?
rydair
4. szint
4. szint

antlac írta:Lenne egy kérdésem. ezen el lehet valahogy indítani a tört n-gage játékokat mert nekem nem sikerül.ti honnan töltitek a jar/sis játékokat?
A jar/sis dolgokat erről az oldalról!! Jóreggelt, nem véletlen nokiaprogramok a neve :whistle:
Viszont az ngage játékok nem jar vagy sis kiterjesztésűek, hanem ngage van a végükön :D
És hát elméletben megy, nem egyszerű megoldani, mert úgy tudom van amihel open4all (allfiles hozzáférés) meg ilyenek kellenek, de most hogy mondod megpróbálom megy-e mert épp most találtam meg a memkártyámon az ngage játékokat :D

szerk: igen, működik most próbáltam a system rush, creatures of the deep és a snakes subsonic-ot. és települ. allfiles és installserver aktiválva volt. Nélküle nem megy.
antlac
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N79 4gb

Hozzászólás Szerző: antlac »

D
[/quote]szerk: igen, működik most próbáltam a system rush, creatures of the deep és a snakes subsonic-ot. és települ. allfiles és installserver aktiválva volt. Nélküle nem megy.[/quote] azokat hol tudom megnézni hogy be vannak e kapcsolva?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”