Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
csabe4
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: csabe4 »

Hát legközelebbre jó lesz, de a mostani helyzetet is meg kellene oldani valahogy. van egy 13megás nbu fájlom

a névjegyzék tökéletesen átrakta. A noki nevű progi se jó, nem csak azért mert demó, hanem azért mert a saját mappákat
ő se látja az üziben. Pedig benne van. Csak nem tudom sehogyse elővarázsolni. Pórbáltam n73-asra is rátenni, de ugyanaz mintha a minire tettem volna fel. Kivéve a saját mappa üzijeit nem teszi vissza.

Pedig szoftverfrissítésekkor meg bármikor használtam visszatette az n95-re, tehát tuti benne van. Csak semmire nem tudom feltenni. Lehet szereznem kell megint egy n95-öst és arra feltennem hogy másképp szedhessem le. Furcsa.
ZenChai
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: ZenChai »

JS60 írta:Sziasztok!

Kérdezném, nektek jelentkezik-e N97 mini-nél a következő jelenség: képernyőzár aktív (mint rendesen), bejövő hívás. A zöld felvevő gomb nem működik!!! (már ettől hülyét kapok, mert akkor mire való???) A képernyőn a következő rejtélyes felirat: válasz lapozással, feloldás lapozással. A feloldás lapozással általában működik (mi a fene a lapozás?? És az ujjam oldalírányban végighúzom), de azért dühítő, hogy a piros gombbal nem tudom elutasítani a hívást (mert akkor mia francra van?) Viszont a válasz lapozással vagy működik, vagy nem. Ha nem, akkor pár kísérlet után visszaáll a billentyűzás, tehetetlen vagyok, nem tudom fogadni a hívást. Ennek így kell működni???? Ja, a user guide pdf-ben elfelejtették leírni a hívásfogadást (mondjuk olyan telóm nem volt még, amihez ezt meg kellett volna nézni, de most ide jutottam...) HELP!
Szerintem tök egyértelmű. Egyrészt a "mi a lapozás" kérdésed kicsit szarrágás kategória, mikor azután egyértelműen leírod mi is az. Nekem ezek mindig is jól működtek. Mivel a zöld és a piros gomb is érintő kivitelű,így kénytelenek voltak így megoldani, miután feloldottad az ujjadat végighúzva a kijelölt helyen a nyíl által mutatott irányban, rögtön működni is kezd zöld is a piros gomb is. Így nem veheted fel véletlenül. Hányszor volt nekem N95-nél, hogy miközben halásztam elő a telót a zsebemből, fogadtam vagy elutasítottam akaratlanul megnyomva a gombokat.
ZenChai
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: ZenChai »

moco írta:Na jó! Bedurrant az agyam.
Tehát az N97 mini hibáit sorolnám. Lehet hozzátenni....
1. Nem tudom miért, de bizonyos időnként bekapcsoláskor lefagy. Ha nincs betéve memóriakártya, akkor :censored: hatja az ember, jöhet a formázás, méghozzá mélyen. NEM a programok függvénye, hogy mikor kapcsol be rendesen és mikor nem.
2. A képeknél egy csomót hibásként jelenít meg, viszont ha belemegyek a fájlkezelőben és ott nézem meg a képeket, akkor lehet látni.
3. A hívókép icipici minyurka, bármit csinálok, bárhogy.
4. Ovi suite...kijavítottam az összes (kb.270 db) telefonszámot, +36-ra, képeket tettem hozzá, izébizé, szép lett. Frissítés---lehagy egy pár nevet, akár mit jelölök ki, hogy mi legyen az alap. (telefon vagy ovisutty) most speckó téptem a hajam mert jóanyám eltűnt a ködben...
5. folyt.köv.
6. idegroham
7. terrorcselekmény Nokia ellen, hogy hazudnak mint a gép, hogy ez már az istenbizonytuti szoftveres N97 teló. na persze..én meg vagyok a kínai nagykövet.
1. Nem jön elő soha. Tutti felraktál valamit,ami nem tetszik a rendszernek.
2. Ez sem. :) Pedig az N95-ből a kártyát átpakoltam bele, van ~800 kép rajta.
3. OVI Suittal akkor is megy! :)
4. Hijja. Bár nekem nem fordult elő ez sem, de elhiszem, együttérzésem.

Engem inkább a memóriakezelés csapnivalósága bosszant. Nem tudja rendesen felszabadítani a memóriát, szép lassan teleszemeteli...
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

SPB.Software.Weather.v2.01.395.rar--letöltések
ezt már ki lehet tenni főképernyőre!!!!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

felfedezés: python 1.9.7 ha kártyára vagy saját agyra telepítem, nem kapcsol be.
ha c-re, akkor igen.
nyugodtan gondoljátok, hogy buggyant vagyok, de a handy shell is detto ugyan ez.
ha c-n van, akkor tuti (jó én a v5-ös ikonnézetet is telepítem hozzá)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

kezd olyan érzésem lenni, hogy valami cuccot nem bír ez a teló a programoknál.
tehát több progi használ mittomén dll plugint vagy nem tudom mit, és ezektől nem megy a bekapcsolás.
S10+ Dual / SGS4
comp66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6230 N97 mini
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: comp66 »

Sziasztok!
Telefonvásárláshoz szeretnék segítséget kérni. Egy 6230-ről váltanék, az n97 mini nagyon tetszik, de van mellette még két versenyző, az iPhone és az 5800.
Igyekeztem az utóbbi idők hozzászólásait végigolvasni itt a fórumon, de sajnos leginkább csak a telefonnal levő problémákat találtam.
A telefont gyalogos navigációra (hamarosan külföldre megyek tanulni) wifis internetezésre, zenehallgatásra, pár film megnézésére használnám leginkább. A három kiválasztott készülék közül az 5800 tetszik legkevésbbé, bár az ára emellett szól. Viszont az előző telefonom is 5 éve van meg, ilyen hosszú időre meg már olyat vennék ami tetszik. Az iPhonet többször is emlegettétek, ezért merek rákérdezni, talán nem rúgtok ki kis off miatt:) Ennek 4:3-as, viszont kisebb felbontású kijelzője van, esetleg van-e összehasonlítási alapja valamelyikőtöknek, melyikkel jobb internetezni, videot nézni (iPhone vagy mini)? Melyiknek mik az előnyei?
Mennyire tartós a mini képernyőnyitó mechanizmusa? Nem porosodik be alatta idővel? Nem lazul meg?
Telefont új és független állapotban vásárolnék, így ár szempontból a mini kerül előtérbe, illetve kisebb, és semmivel sem kevésbé pofás. :)
Előre is köszönöm a válaszokat.
üdv
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

szia. hát...nem igazán vagyunk iPhone fun-ok :D
tehát. a mini most jött ki, kb. 3 hete. mint ismeretes, nokia első szoftvere a telón, tartalmaz..khmmm... hogy is mondjam..némi kívánni valót. de ez orvosolható új szoftverrel, majd, ha kiadják. mini előtt nekem 5800-ám volt, a szívem szakadt meg érte, mert jól be lett törve, jó kis teló volt. most kezdem elölről a betörését a mininek, de hát ezért is szeretjük nokiát, a symbiant és a nokia baromságait :D
szóval. minin az internet suhan. sosem az alap programokra kell gondolni, hiszen azért symbian a symbian, hogy lehessen jobb dolgokat feltenni. tehát opera mini ami suhan, jól kezelhető - nekem -.
fotózásban persze jobb szerintem, mint akár tubi (5800) akár iphone-erről konkrét tapasztalatom nincs.
így ha engem kérdeznének, akkor én hát...asszem inkább a minit választanám, mert ugye iphon horribilis ára..meg aztán nem vagyok egy megcsalós típus (symbianra gondolunk persze :D) úgyhogy inkább a részemről mini lenne a választás. de ha ugyan ezt megkérdezed az iphone topikban....... :D
jah a lényeg lemaradt. állat gyorsan talál jelet minike csak a beépített gps-szel. ezért viszont le a kuluppal nokia előtt. 1 percen belül vagyok mostmár, bőven.
jah még valami (még jó, hogy lehet szerkeszteni :D)
szóóóval. iphone--- nem tudom mennyi térkép progi van rá, de minire vagy tubira működik 4 db térkép progi, tehát választék van bőven. jah és mind ingyenes!!!
még egy :D
video. ha átkonvertálod a filmeket, akkor a gyári lejátszó megfelelő, ha nem, akkor ahhoz is van itt fent program a letöltések között (smartmovie)
+1 még nem volt ideje beporosodni :D
S10+ Dual / SGS4
VasY
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: VasY »

Az miért van, hogy néha nem tudok a felső fényképező gombbal fotózni, lenyomom vagy nyomva tartom, fókuszál, majd zöld keret, pittyen egyet és vége :(
Az érintő képernyőn meg tökéletesen fotóz...
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

Salmi vagy Segal említette, hogy neki nem tetszik mininél, hogy nem teljesen a széléig megy ki a főképernyőn az "elemek". hát igazuk is van, mert kihúzhatták volna a széléig. fekvő helyzetben szebb, de álló helyzetben mindkét oldalon van 2 mm hely. szebb lett volna, ha szélesebb.
háhh csak ennyi, most eszembe jutott :)
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”