Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: moco »

nem működik skyfire most
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
frutti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 SGS II
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: frutti »

Köszi. Várok.
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Ajánljatok vmi olyan programot ami diktafonná teszi a telefont./ Kicsit fura fogalmazás/
Tudom van beépített felvevő de mást keresnék. Limit 1 óra.
Várom a segítségeteket. :hmm2:
SGS5 The Best
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

csabics írta:Ajánljatok vmi olyan programot ami diktafonná teszi a telefont./ Kicsit fura fogalmazás/
Tudom van beépített felvevő de mást keresnék. Limit 1 óra.
Várom a segítségeteket. :hmm2:
Pl ez de nem tudom tud-e egy órát, ha nem a letöltéseknél van még egy pár.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Na emberek, holnap megint szerviz! Állítólag megcsinálták a telefont, aztán mégsem. Akkor megint kezdődik az anyázás a Nokiával! Új év lesz, újult erővel csapunk bele! :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

nylacika írta:Na emberek, holnap megint szerviz! Állítólag megcsinálták a telefont, aztán mégsem. Akkor megint kezdődik az anyázás a Nokiával! Új év lesz, újult erővel csapunk bele! :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2:
Nagyon nem irigyellek téged.... jól megszívtad mindkét telóval, tényleg sajnállak....
nylacika
3. szint
3. szint
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: nylacika »

Damir88 írta:
nylacika írta:Na emberek, holnap megint szerviz! Állítólag megcsinálták a telefont, aztán mégsem. Akkor megint kezdődik az anyázás a Nokiával! Új év lesz, újult erővel csapunk bele! :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2: :duhos2:
Nagyon nem irigyellek téged.... jól megszívtad mindkét telóval, tényleg sajnállak....
Kösz! Dögöljön meg a Nokia! meg az összes többi más telefongyártó is! :tomatoes:
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Has thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

csokka írta:Sziasztok!

kb két hete írtam hogy nem akar bekapcsolni a telefonom. hard reset, aztán azóta minden jó volt. de kimentem külföldre, repülővel, és ugyebár telefon off ami megint betett neki. gondoltam jó, hard reset, visszaállítás és minden jó lesz. hát a f*szt. olyan 7-8 hard resetet csináltam amire sikerült újra beüzemelni, és visszatölteni az adataimat. visszaállítás után ugyebár újraindít, és akkor megint nem kapcsol be...
baromi jó volt, el kellett volna intéznem 1-2 dolgot, és esélyem sem volt. de hogy gondol egyet és egyszer csak jó, az így mi? most hazajöttem, és ugyanez a szopás van...most a 3. hard resetnél tartok. Szerintetek ezt csak az új szoft tudja megoldani vagy vigyem be a szervizbe? 20as van rajt....

köszi!
Az IQ nélküli hard-resettel nem érsz el semmit!
Ha feltelepítettél a memóriakártyára egy olyan alkalmazást, ami betesz a rendszernek, akkor hiába hard-reseteled ki, a memóriakártyáról a galibát okozó alkalmazás visszatelepíti önmagát előbb-utóbb!

A helyes lépések:
1) hard reset
2) memória (E:) formázása
3) újabb hard reset

Csak ekkor lesz teljesen tiszta a telefonod!
Ha egy alkalmazás működésében nem vagy biztos, vagy nem bízol meg benne, azt inkább külső memóriakártyára (F:) telepítsd! Továbbá (ha sikerül egy stabil állapotot összehoznod megint) akkor csinálj biztonsági mentést! Időzítsd a biztonsági mentést! Összeomláskor egy stabil állapot visszaállítása életmentő lehet, főleg ha napokig nem tudsz gépközelbe lenni hogy helyrepofozd.
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

nylacika írta:
Damir88 írta:
Kösz! Dögöljön meg a Nokia! meg az összes többi más telefongyártó is! :tomatoes:
max most majd N900 ast kapsz a tortúra végén...
Azért kitartás szerintem meglátnak és tudni fogják hogy baj van :shifty:
Extreme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: hTC Desire HD
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Extreme »

hamár a problémáknál tartunk nekem is akadt és nagyon idegesítő. igaz kis probléma de mégsem adja meg azt az érzést h minden rendben van a telóval :D a rezgő sz@r@kodik mikor lezárom vagy kinyitom. és nagyon idegesítő tud lenni :@ másnak nem volt vele problémája ? de nem csak lezárásnál van probléma vele. hanem játéknál vagy más dolognál is. úgy "elhalványul" a rezgés és úgy is marad :S
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”