Nokia N97
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Nokia N97
nem működik skyfire most
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ajánljatok vmi olyan programot ami diktafonná teszi a telefont./ Kicsit fura fogalmazás/
Tudom van beépített felvevő de mást keresnék. Limit 1 óra.
Várom a segítségeteket.
Várom a segítségeteket.
SGS5 The Best
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Pl ez de nem tudom tud-e egy órát, ha nem a letöltéseknél van még egy pár.csabics írta:Ajánljatok vmi olyan programot ami diktafonná teszi a telefont./ Kicsit fura fogalmazás/
Várom a segítségeteket.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Na emberek, holnap megint szerviz! Állítólag megcsinálták a telefont, aztán mégsem. Akkor megint kezdődik az anyázás a Nokiával! Új év lesz, újult erővel csapunk bele!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nagyon nem irigyellek téged.... jól megszívtad mindkét telóval, tényleg sajnállak....nylacika írta:Na emberek, holnap megint szerviz! Állítólag megcsinálták a telefont, aztán mégsem. Akkor megint kezdődik az anyázás a Nokiával! Új év lesz, újult erővel csapunk bele!
-
- 3. szint
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Kösz! Dögöljön meg a Nokia! meg az összes többi más telefongyártó is!Damir88 írta:Nagyon nem irigyellek téged.... jól megszívtad mindkét telóval, tényleg sajnállak....nylacika írta:Na emberek, holnap megint szerviz! Állítólag megcsinálták a telefont, aztán mégsem. Akkor megint kezdődik az anyázás a Nokiával! Új év lesz, újult erővel csapunk bele!
- Necc
- 2. szint
- Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Az IQ nélküli hard-resettel nem érsz el semmit!csokka írta:Sziasztok!
kb két hete írtam hogy nem akar bekapcsolni a telefonom. hard reset, aztán azóta minden jó volt. de kimentem külföldre, repülővel, és ugyebár telefon off ami megint betett neki. gondoltam jó, hard reset, visszaállítás és minden jó lesz. hát a f*szt. olyan 7-8 hard resetet csináltam amire sikerült újra beüzemelni, és visszatölteni az adataimat. visszaállítás után ugyebár újraindít, és akkor megint nem kapcsol be...
baromi jó volt, el kellett volna intéznem 1-2 dolgot, és esélyem sem volt. de hogy gondol egyet és egyszer csak jó, az így mi? most hazajöttem, és ugyanez a szopás van...most a 3. hard resetnél tartok. Szerintetek ezt csak az új szoft tudja megoldani vagy vigyem be a szervizbe? 20as van rajt....
köszi!
Ha feltelepítettél a memóriakártyára egy olyan alkalmazást, ami betesz a rendszernek, akkor hiába hard-reseteled ki, a memóriakártyáról a galibát okozó alkalmazás visszatelepíti önmagát előbb-utóbb!
A helyes lépések:
1) hard reset
2) memória (E:) formázása
3) újabb hard reset
Csak ekkor lesz teljesen tiszta a telefonod!
Ha egy alkalmazás működésében nem vagy biztos, vagy nem bízol meg benne, azt inkább külső memóriakártyára (F:) telepítsd! Továbbá (ha sikerül egy stabil állapotot összehoznod megint) akkor csinálj biztonsági mentést! Időzítsd a biztonsági mentést! Összeomláskor egy stabil állapot visszaállítása életmentő lehet, főleg ha napokig nem tudsz gépközelbe lenni hogy helyrepofozd.
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
- Segal
- Admin segéd
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
max most majd N900 ast kapsz a tortúra végén...nylacika írta:Kösz! Dögöljön meg a Nokia! meg az összes többi más telefongyártó is!Damir88 írta:Nagyon nem irigyellek téged.... jól megszívtad mindkét telóval, tényleg sajnállak....nylacika írta:Na emberek, holnap megint szerviz! Állítólag megcsinálták a telefont, aztán mégsem. Akkor megint kezdődik az anyázás a Nokiával! Új év lesz, újult erővel csapunk bele!
Azért kitartás szerintem meglátnak és tudni fogják hogy baj van
- Extreme
- 1. szint
- Készüléktípus: hTC Desire HD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
hamár a problémáknál tartunk nekem is akadt és nagyon idegesítő. igaz kis probléma de mégsem adja meg azt az érzést h minden rendben van a telóval a rezgő sz@r@kodik mikor lezárom vagy kinyitom. és nagyon idegesítő tud lenni :@ másnak nem volt vele problémája ? de nem csak lezárásnál van probléma vele. hanem játéknál vagy más dolognál is. úgy "elhalványul" a rezgés és úgy is marad :S