Nokia N95 8GB
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8Gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95 8GB
sziasztok!!
mobilom olyat csinált hogy folyamatosan újraindult,de ezt megoldottam egy hard reset-tel, de most meg képtelen vagyok smst küldeni egy ideig a kimenőbe rakja majd kiírja hogy sikertelen, sztem az üzenetközponttal van gond de nem biztos...
pls segítsetek, köszi!
mobilom olyat csinált hogy folyamatosan újraindult,de ezt megoldottam egy hard reset-tel, de most meg képtelen vagyok smst küldeni egy ideig a kimenőbe rakja majd kiírja hogy sikertelen, sztem az üzenetközponttal van gond de nem biztos...
pls segítsetek, köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ellenőrizd le az üzenetközpontot a beállításoknál.Blake írta:sziasztok!!
pls segítsetek, köszi!
Vagy ha van közelben egy ugyanolyan szolgáltatós telefon akkor arról próbálj meg írni, vagy egy másik telefonba rakd át a SIM kártyádat és utána próbáld meg az sms írást.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- ata78
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 8 times
kiváncsi vagyok,hogy miben változott és hogy hogyan lesz heckelhető. én a jó öreg 30-as szofttól nehezen válnék meg,mert semmi gond vele és könnyen heckelhető.
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
Sziasztok! Salminál azt írják, hogy hackelhető!ata78 írta:kiváncsi vagyok,hogy miben változott és hogy hogyan lesz heckelhető. én a jó öreg 30-as szofttól nehezen válnék meg,mert semmi gond vele és könnyen heckelhető.
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Így van. Az infó közvetlenül a helloox2.com-ról van, úgyhogy elég hiteles szerintem !
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
What's News?
21st Dec 2009
N82/N95/N95 8GB latest firmware version 35.x are Hackable!
21st Dec 2009
N82/N95/N95 8GB latest firmware version 35.x are Hackable!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Nekem is a 30-as van. Én attól tartok, hogy (szinte) csak a nokiás szolgáltatásokat frissítik, elégedjünk meg vele. Még meggondolom. A hard reset aktuális, tehát lehet, hogy ünnepek után frissítem is.ata78 írta:kiváncsi vagyok,hogy miben változott és hogy hogyan lesz heckelhető. én a jó öreg 30-as szofttól nehezen válnék meg,mert semmi gond vele és könnyen heckelhető.
Tehetnének bele új dolgokat és finomíthatnák a meglévőket, de az nem bolt ilyen kifutó (vagy kifutott) széria esetén...
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8Gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziasztok! a mobilom teljesen kezd meghalni..folyamatosan hard reseteket kell csinálnom h működjön....szoftvert-frissítés kéne csak képtelen vagyok rá pc suite-on rákattintok h frissítés leis tölti de mikor el akarom indítani azt írja ki h az op.rendszer nem támogatott... mit csinálok rosszul v vmit csináljak? köszi
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
A telefon ír olyat, hogy op rendszer nem támogatott?Blake írta:sziasztok! a mobilom teljesen kezd meghalni..folyamatosan hard reseteket kell csinálnom h működjön....szoftvert-frissítés kéne csak képtelen vagyok rá pc suite-on rákattintok h frissítés leis tölti de mikor el akarom indítani azt írja ki h az op.rendszer nem támogatott... mit csinálok rosszul v vmit csináljak? köszi
Tud olyat a telefon, vagy PC Suite, hogy rossz fw-t tölt le/telepít, ha a nem a telóhoz való PC kód van beírva? Vagy ez hüleség'?
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!