Nokia N96
-
- Újonc
- Készüléktípus: n958gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N96
lehet hogy lesz egy ien telefonom,azt szeretném megkérdezni hogy egy slide ja ugyanolyan rossz mint n95 n958gb vagy jobb???hack megy e rajta?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 2 times
Helló!! hack én még ugy tudom nincs rá de ez csak idő kérdése... Amúgy meg a slide-ja nagyon jó de az n95 8GB slide-ja is kíváló volt legalábbis nekem egy évig az volt nem volt vele problémám....enn70 írta:lehet hogy lesz egy ien telefonom,azt szeretném megkérdezni hogy egy slide ja ugyanolyan rossz mint n95 n958gb vagy jobb???hack megy e rajta?
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
sztem ma estétől itt már mindenki hackelni fogja ha igaz az infó amit hallottam... majd biztos belinkelikgyurmo írta:Helló!! hack én még ugy tudom nincs rá de ez csak idő kérdése... Amúgy meg a slide-ja nagyon jó de az n95 8GB slide-ja is kíváló volt legalábbis nekem egy évig az volt nem volt vele problémám....enn70 írta:lehet hogy lesz egy ien telefonom,azt szeretném megkérdezni hogy egy slide ja ugyanolyan rossz mint n95 n958gb vagy jobb???hack megy e rajta?
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
PÛ mentgyurmo írta:El tudnád nekem küldeni??
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 2 times
Helló!! Szeretném kérni a véleményeteket erröl a fülesről.... http://www.sonyericsson.com/cws/product ... hu&cc=hu#a azt hallottam róla hogy nagyon jó a hangminősége.... valahogy a nokia zenei fülesek szerintem nem szólnak olyan jol.... most persze csak az utcai kis "bedugós" változatról beszélek....
-
- Újonc
Sziasztok!
Az n96-os wmv (Windows Media Video) codec-ét szeretném átültetni a régebbi OS-ű telókba, amihez a ti segítségetekre volna szükségem azoktól, akiknek hackelt a telójuk.
Két lehetőség van:
Egyszer; kimásoljátok a z:\ (ROM) tartalmát, majd megosztjátok neten. (lustábbaknak) (a Z-re kell nyomni copy-t)
Kétszer; csináltok egy keresést a *codec*.* paraméterekre a Z:\ meghajtón, majd a talált fájlokról készítetek egy másolatot, és azt osztjátok meg.
Ha megvan, kérem linkeljétek ide be, mert már vagy 4-5 napja várunk az oldalon valakire, aki megcsinálná.
Az n96-os wmv (Windows Media Video) codec-ét szeretném átültetni a régebbi OS-ű telókba, amihez a ti segítségetekre volna szükségem azoktól, akiknek hackelt a telójuk.
Két lehetőség van:
Egyszer; kimásoljátok a z:\ (ROM) tartalmát, majd megosztjátok neten. (lustábbaknak) (a Z-re kell nyomni copy-t)
Kétszer; csináltok egy keresést a *codec*.* paraméterekre a Z:\ meghajtón, majd a talált fájlokról készítetek egy másolatot, és azt osztjátok meg.
Ha megvan, kérem linkeljétek ide be, mert már vagy 4-5 napja várunk az oldalon valakire, aki megcsinálná.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N96
Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám feltelepíteni a Jbak taskmant, mivel tanusítvány-hibát ír ki.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám feltelepíteni a Jbak taskmant, mivel tanusítvány-hibát ír ki.