Be kell valahol állítani a hozzáférési pontot az internetnek is és a mailnek is.suresz írta:Szevasztok. Tud vki. abban segíteni, h. a Nokia 95-ön a 0 tartós lenyomásával az internet kapcsolódás helyett, a Csatlakozás nem áll rendelkezésre ugrik be, ha a hálózatválasztást "rákérdez" állásba teszem. Ha megadom a konkrét hálózatot, simán felkapcsolódik. Ugyan ez van az emil letöltéskor.
Köszönném a segítséget, vagy hova forduljak?
Nokia N95
- mofere
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Been thanked: 0
Minden be van állítva, és be is volt, működött évek óta teljesen hibátlanul. Igaz mostanában törölgettem a hozzáférési pontokból, de szerintem nem töröltem ki olyat, ami kellene.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
tobb oka lehet. huzamosabb ideig tudsz videozni, monjuk 16 percig egyfolytaban? ha nem, akkor hw hiba.. 31 es sw kijavitja...csabe4 írta:Hali! Van egy olyan gondom, hogy ha használom a windows live messengert, ami kb 2 megás, és újraindítja a telefonomat egy idő után. Probálkoztam másokkal is mint slick, nimbuzz, windows messenger, de ezek meg nagyon hamar lemerítik az aksimat. Szoftver frissítés sem segített ezekben a problémákban. Mit ajánlotok?
- mofere
- 3. szint
Ha eddig működött és most nem működik,akkor ezek szerint csak olyat törölhettél ki amit hiányol.suresz írta:Minden be van állítva, és be is volt, működött évek óta teljesen hibátlanul. Igaz mostanában törölgettem a hozzáférési pontokból, de szerintem nem töröltem ki olyat, ami kellene.
Beállítás varázslót futtasd le,aztán szerintem megjavul

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Been thanked: 0
31-es szoftom van. Videózni meg még nem videóztam mióta ez a firm van. Na most feltettem egy angolt, és még 1 nap után nem indult újra. Mert nekem állandóan megy.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
lassan közeledik a második születésnapjához a telefonom /április/ és sajna az akksim már nem bírja annyi ideig
Persze ha nem piszkálom akkor 2 nap megvan neki de ha átlagos használat akkor estére már panaszkodik ti hogy vagytok vele?

- mofere
- 3. szint
Hát akkor neked elég jól bírja,2 nap az szerintem jó ha nem piszkálodSegal írta:lassan közeledik a második születésnapjához a telefonom /április/ és sajna az akksim már nem bírja annyi ideig![]()
Persze ha nem piszkálom akkor 2 nap megvan neki de ha átlagos használat akkor estére már panaszkodik ti hogy vagytok vele?

Nekem kicsit több mint fél éves,és este fölrakom töltőre,reggel lehúzom,nem piszkálom,és eltűnik 4 pálcika,szerintem nekem kezd behallni

Ja és semmi nem megy,se a BT,se wifi,semmi nem fut a háttérben,2 hete ilyen lett,magát leszipkázza

- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Szívemből szóltálSegal írta:lassan közeledik a második születésnapjához a telefonom /április/ és sajna az akksim már nem bírja annyi ideig![]()

És nagyjából egy időbe vettük a telóinkat... Asszem lejárt az akku szavatossága

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Szabadban, nyitott állapotban?kis_peti írta:Hy skacok!!! az N95-öm nem fog műhold jelet.mi lehet a probléma? V 31.0.017 a soft
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!