Nokia N95

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: mofere »

suresz írta:Szevasztok. Tud vki. abban segíteni, h. a Nokia 95-ön a 0 tartós lenyomásával az internet kapcsolódás helyett, a Csatlakozás nem áll rendelkezésre ugrik be, ha a hálózatválasztást "rákérdez" állásba teszem. Ha megadom a konkrét hálózatot, simán felkapcsolódik. Ugyan ez van az emil letöltéskor.
Köszönném a segítséget, vagy hova forduljak?
Be kell valahol állítani a hozzáférési pontot az internetnek is és a mailnek is.
suresz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: suresz »

Minden be van állítva, és be is volt, működött évek óta teljesen hibátlanul. Igaz mostanában törölgettem a hozzáférési pontokból, de szerintem nem töröltem ki olyat, ami kellene.
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

csabe4 írta:Hali! Van egy olyan gondom, hogy ha használom a windows live messengert, ami kb 2 megás, és újraindítja a telefonomat egy idő után. Probálkoztam másokkal is mint slick, nimbuzz, windows messenger, de ezek meg nagyon hamar lemerítik az aksimat. Szoftver frissítés sem segített ezekben a problémákban. Mit ajánlotok?
tobb oka lehet. huzamosabb ideig tudsz videozni, monjuk 16 percig egyfolytaban? ha nem, akkor hw hiba.. 31 es sw kijavitja...
mofere
3. szint
3. szint

suresz írta:Minden be van állítva, és be is volt, működött évek óta teljesen hibátlanul. Igaz mostanában törölgettem a hozzáférési pontokból, de szerintem nem töröltem ki olyat, ami kellene.
Ha eddig működött és most nem működik,akkor ezek szerint csak olyat törölhettél ki amit hiányol.
Beállítás varázslót futtasd le,aztán szerintem megjavul ;)
csabe4
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csabe4 »

31-es szoftom van. Videózni meg még nem videóztam mióta ez a firm van. Na most feltettem egy angolt, és még 1 nap után nem indult újra. Mert nekem állandóan megy.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

lassan közeledik a második születésnapjához a telefonom /április/ és sajna az akksim már nem bírja annyi ideig :no: :cry2: Persze ha nem piszkálom akkor 2 nap megvan neki de ha átlagos használat akkor estére már panaszkodik ti hogy vagytok vele?
mofere
3. szint
3. szint

Segal írta:lassan közeledik a második születésnapjához a telefonom /április/ és sajna az akksim már nem bírja annyi ideig :no: :cry2: Persze ha nem piszkálom akkor 2 nap megvan neki de ha átlagos használat akkor estére már panaszkodik ti hogy vagytok vele?
Hát akkor neked elég jól bírja,2 nap az szerintem jó ha nem piszkálod :D
Nekem kicsit több mint fél éves,és este fölrakom töltőre,reggel lehúzom,nem piszkálom,és eltűnik 4 pálcika,szerintem nekem kezd behallni :lol:
Ja és semmi nem megy,se a BT,se wifi,semmi nem fut a háttérben,2 hete ilyen lett,magát leszipkázza :twisted:
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Segal írta:lassan közeledik a második születésnapjához a telefonom /április/ és sajna az akksim már nem bírja annyi ideig :no: :cry2: Persze ha nem piszkálom akkor 2 nap megvan neki de ha átlagos használat akkor estére már panaszkodik ti hogy vagytok vele?
Szívemből szóltál :weep: Az én akkum is katasztrofális :weep:
És nagyjából egy időbe vettük a telóinkat... Asszem lejárt az akku szavatossága :lol:
Kép
Kép
kis_peti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8-00 DG

Hozzászólás Szerző: kis_peti »

Hy skacok!!! az N95-öm nem fog műhold jelet.mi lehet a probléma? V 31.0.017 a soft
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

kis_peti írta:Hy skacok!!! az N95-öm nem fog műhold jelet.mi lehet a probléma? V 31.0.017 a soft
Szabadban, nyitott állapotban?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”