Teló formázása

Symbian rendszerű telefonok formatálásával és memóriakezelésével kapcsolatos témák
Woodash
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: Teló formázása

Hozzászólás Szerző: Woodash »

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy ha a Nokia N8-as telefonomat hackelem (az itt található Módszer 1-el: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack) akkor az E: és a C: meghajtó formázása után a hack, rompatcher és minden más törlődik és a telefon vissza áll az alap beállításokra?? Azért kérdem ha esetleg később szervizbe kéne vinnem, nem szeretnék hackelt telefont bevinni....

A válaszokat előre is köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Igen visszaáll az alapra.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Woodash
Újonc
Újonc

N8 Teló formázása

Sziasztok! Nekem van egy N8-as nokiám. Szeretném megformázni a C meghajtóját is (nem csak a beépített memória egységet) hogy tényleg vissza kerüljön teljesen gyári állapotba.... Az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan tudnám meg csinálni, és hogy mivel még garanciás a telefon ez jár e garancia vesztéssel??

Köszi a válaszokat előre is!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: N8 Teló formázása

Hozzászólás Szerző: Todo »

Woodash írta:Sziasztok! Nekem van egy N8-as nokiám. Szeretném megformázni a C meghajtóját is (nem csak a beépített memória egységet) hogy tényleg vissza kerüljön teljesen gyári állapotba.... Az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan tudnám meg csinálni, és hogy mivel még garanciás a telefon ez jár e garancia vesztéssel??

Köszi a válaszokat előre is!

Egy hard reset segíthet a megoldásban! Ezen az oldalon: viewtopic.php?f=136&t=2876 megtalálod, hogy hogyan kell elvégezni és sok más hasznos információt is találsz a telcsivel kapcsolatban! A hard reset nem jár garanciavesztéssel!
These users thanked the author Todo for the post:
Woodash (2012-01-23 hétf. 13:37:34)
Rating: 2.63%
Woodash
Újonc
Újonc

Hello!

Megcsináltam a formázást az N8-as on a (*#7370#-el). Működött is, köszi szépen a tippeket. Sajnos azonban mikor belépnék az OVI-ba kiírja hogy elérhető frissités 3.18.06 verzióra és frissiteném de mikor már a telepítés végénél jár valamiért ki lép és nem megy fel. A gyári eredetileg a telefonon lévő OVI müködik, azzal nincs gond, csak nem frissül. Próbálkoztam már a biztonsági mentés vissza állításával ez azonban nem oldotta meg a dolgot.
Mi lehet a baj, esetleg valakinek valami 5lete?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Woodash írta:Hello!

Megcsináltam a formázást az N8-as on a (*#7370#-el). Működött is, köszi szépen a tippeket. Sajnos azonban mikor belépnék az OVI-ba kiírja hogy elérhető frissités 3.18.06 verzióra és frissiteném de mikor már a telepítés végénél jár valamiért ki lép és nem megy fel. A gyári eredetileg a telefonon lévő OVI müködik, azzal nincs gond, csak nem frissül. Próbálkoztam már a biztonsági mentés vissza állításával ez azonban nem oldotta meg a dolgot.
Mi lehet a baj, esetleg valakinek valami 5lete?
Próbáld meg innen felteni az áruház alkalmazást: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=46118
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=46117
wrewill
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 Mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wrewill »

Sziasztok!
Nem találtam memóriakártyás fórumot, ezért itt tenném fel a kérdésemet.
N97 Minim szervizben volt nemrég, és valószínűleg szoftverfrissítést csináltak rajta, és kéri a memóriakártya a jelszót. Nem változtattam meg sosem.
Esetleg ha valami ötlettel, kóddal vagy megoldással tudna szolgálni nekem valaki, akkor hálás lennék!
Előre is köszönöm!
batur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 0

Teló formázása

Hozzászólás Szerző: batur »

Sziasztok!

Nekem olyan gondom van,h még az első 6600 telómnak elfelejtettem a jelszavát.Leformáztam,de akkor is kéri.Van erre valami megoldás?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

batur írta:Sziasztok!

Nekem olyan gondom van,h még az első 6600 telómnak elfelejtettem a jelszavát.Leformáztam,de akkor is kéri.Van erre valami megoldás?
Elméletileg, ha Phoenixszel frissíted, vagy újra rakod a szoftot, újra az eredeti (gyári) biztonsági kód áll vissza.
Jó néhány különböző Nokiával megcsináltam, eddig mindig bejött. Viszont a frissítés előtt mindent ments le róla, mert minden eltűnik. A teló olyan alap állapotba áll vissza, mintha most hoztad volna ki a boltból.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

batur írta:Sziasztok!

Melyik jelszót kéri? Biztonsági kódot kér, vagy mit?
Van egy ilyen megfejtő: http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/
valamint a JAF. http://www.smartnews.hu/2010/08/firmwar ... itsegevel/

Biztonsági kód kiolvasása:
Ez csak abban az esetben lehetséges, ha nem zártuk le a telót és csatlakoztatni tudjuk a pc-hez pc-suite módban.
Service settings-nél pipáljuk be a User Code Edit-et, majd nyomjuk meg a SERVICE gombot. Egy új ablak nyílik fel. Itt katt a Read Code-ra. És már ki is írja a kódot.

Biztonsági kód feloldása (ha lezárt a teló és nem csatlakoztatható pc-hez):
Halott teló élesztést kell alkalmazni de úgy, hogy a Flash settings-ben a Manual flash, Dead USB Normal mellett a Factory Set is be legyen pipálva. Ez a teló beállításait visszaállítja gyárira. Biztonsági kód visszaáll 12345-re.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
Válasz küldése

Vissza: “Formatálás és memóriagondok”