Teló formázása
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Re: Teló formázása
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha a Nokia N8-as telefonomat hackelem (az itt található Módszer 1-el: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack) akkor az E: és a C: meghajtó formázása után a hack, rompatcher és minden más törlődik és a telefon vissza áll az alap beállításokra?? Azért kérdem ha esetleg később szervizbe kéne vinnem, nem szeretnék hackelt telefont bevinni....
A válaszokat előre is köszi!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha a Nokia N8-as telefonomat hackelem (az itt található Módszer 1-el: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack) akkor az E: és a C: meghajtó formázása után a hack, rompatcher és minden más törlődik és a telefon vissza áll az alap beállításokra?? Azért kérdem ha esetleg később szervizbe kéne vinnem, nem szeretnék hackelt telefont bevinni....
A válaszokat előre is köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen visszaáll az alapra.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
N8 Teló formázása
Sziasztok! Nekem van egy N8-as nokiám. Szeretném megformázni a C meghajtóját is (nem csak a beépített memória egységet) hogy tényleg vissza kerüljön teljesen gyári állapotba.... Az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan tudnám meg csinálni, és hogy mivel még garanciás a telefon ez jár e garancia vesztéssel??
Köszi a válaszokat előre is!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: N8 Teló formázása
Woodash írta:Sziasztok! Nekem van egy N8-as nokiám. Szeretném megformázni a C meghajtóját is (nem csak a beépített memória egységet) hogy tényleg vissza kerüljön teljesen gyári állapotba.... Az lenne a kérdésem hogy ezt hogyan tudnám meg csinálni, és hogy mivel még garanciás a telefon ez jár e garancia vesztéssel??
Egy hard reset segíthet a megoldásban! Ezen az oldalon: viewtopic.php?f=136&t=2876 megtalálod, hogy hogyan kell elvégezni és sok más hasznos információt is találsz a telcsivel kapcsolatban! A hard reset nem jár garanciavesztéssel!
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Hello!
Megcsináltam a formázást az N8-as on a (*#7370#-el). Működött is, köszi szépen a tippeket. Sajnos azonban mikor belépnék az OVI-ba kiírja hogy elérhető frissités 3.18.06 verzióra és frissiteném de mikor már a telepítés végénél jár valamiért ki lép és nem megy fel. A gyári eredetileg a telefonon lévő OVI müködik, azzal nincs gond, csak nem frissül. Próbálkoztam már a biztonsági mentés vissza állításával ez azonban nem oldotta meg a dolgot.
Mi lehet a baj, esetleg valakinek valami 5lete?
Megcsináltam a formázást az N8-as on a (*#7370#-el). Működött is, köszi szépen a tippeket. Sajnos azonban mikor belépnék az OVI-ba kiírja hogy elérhető frissités 3.18.06 verzióra és frissiteném de mikor már a telepítés végénél jár valamiért ki lép és nem megy fel. A gyári eredetileg a telefonon lévő OVI müködik, azzal nincs gond, csak nem frissül. Próbálkoztam már a biztonsági mentés vissza állításával ez azonban nem oldotta meg a dolgot.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Próbáld meg innen felteni az áruház alkalmazást: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=46118Woodash írta:Hello!
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=46117
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 Mini
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Nem találtam memóriakártyás fórumot, ezért itt tenném fel a kérdésemet.
N97 Minim szervizben volt nemrég, és valószínűleg szoftverfrissítést csináltak rajta, és kéri a memóriakártya a jelszót. Nem változtattam meg sosem.
Esetleg ha valami ötlettel, kóddal vagy megoldással tudna szolgálni nekem valaki, akkor hálás lennék!
Előre is köszönöm!
Nem találtam memóriakártyás fórumot, ezért itt tenném fel a kérdésemet.
N97 Minim szervizben volt nemrég, és valószínűleg szoftverfrissítést csináltak rajta, és kéri a memóriakártya a jelszót. Nem változtattam meg sosem.
Esetleg ha valami ötlettel, kóddal vagy megoldással tudna szolgálni nekem valaki, akkor hálás lennék!
Előre is köszönöm!
- batur
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 0
Teló formázása
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van,h még az első 6600 telómnak elfelejtettem a jelszavát.Leformáztam,de akkor is kéri.Van erre valami megoldás?
Nekem olyan gondom van,h még az első 6600 telómnak elfelejtettem a jelszavát.Leformáztam,de akkor is kéri.Van erre valami megoldás?
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Elméletileg, ha Phoenixszel frissíted, vagy újra rakod a szoftot, újra az eredeti (gyári) biztonsági kód áll vissza.batur írta:Sziasztok!
Jó néhány különböző Nokiával megcsináltam, eddig mindig bejött. Viszont a frissítés előtt mindent ments le róla, mert minden eltűnik. A teló olyan alap állapotba áll vissza, mintha most hoztad volna ki a boltból.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Melyik jelszót kéri? Biztonsági kódot kér, vagy mit?batur írta:Sziasztok!
Van egy ilyen megfejtő: http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/
valamint a JAF. http://www.smartnews.hu/2010/08/firmwar ... itsegevel/
Biztonsági kód kiolvasása:
Ez csak abban az esetben lehetséges, ha nem zártuk le a telót és csatlakoztatni tudjuk a pc-hez pc-suite módban.
Service settings-nél pipáljuk be a User Code Edit-et, majd nyomjuk meg a SERVICE gombot. Egy új ablak nyílik fel. Itt katt a Read Code-ra. És már ki is írja a kódot.
Biztonsági kód feloldása (ha lezárt a teló és nem csatlakoztatható pc-hez):
Halott teló élesztést kell alkalmazni de úgy, hogy a Flash settings-ben a Manual flash, Dead USB Normal mellett a Factory Set is be legyen pipálva. Ez a teló beállításait visszaállítja gyárira. Biztonsági kód visszaáll 12345-re.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack