Teló formázása

Symbian rendszerű telefonok formatálásával és memóriakezelésével kapcsolatos témák
deniwrx
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Teló formázása

Hozzászólás Szerző: deniwrx »

Hali.

Az lenne a kérdésem hogy telefonkönyv üzenet tárolás is törlődik ha nyomok egy gyári visszaállítást?
Kéztől vettem ugyanis a telót és vannak benne olyan dolgok amit nem tudom micsoda és szeretném eltüntetni mert sztem nem gyári. Telefon memórián láthatóHX_audiocontroller_4_0.cfg pl kint a gyökérbe
Potyi70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: Potyi70 »

deniwrx írta:Hali.

Az lenne a kérdésem hogy telefonkönyv üzenet tárolás is törlődik ha nyomok egy gyári visszaállítást?
Kéztől vettem ugyanis a telót és vannak benne olyan dolgok amit nem tudom micsoda és szeretném eltüntetni mert sztem nem gyári. Telefon memórián láthatóHX_audiocontroller_4_0.cfg pl kint a gyökérbe

Igen törlődik, visszaáll a gyári állapotra (nem marad név, üzenet stb.)
Sethgabi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82

formázás

Hozzászólás Szerző: Sethgabi »

Sziasztok!
Valaki le tudná irni nekem mit tegyek formatáláskor (N82).Előtte, közben, utána...Nem kell nagyon-nagyon részletesen de ha lehet ne is 1-2 mondatban. Úgy gondolom sok sorstársamnak segitene túllendülni azon a lélektain ponton amiben most épp vok. Igy legalább 1 blokkban benne lenne ami sokunk kérdése lenne.Szóval ha valaki leírná azt nagyon köszönném és még bizonyára más is köszönni fogja. Egész jó az új fórum és az ötlet h áttekinthetőbb legyen, könnyű megszokni ugyhogy miden elismerésem!
Üdv.: Sethgabi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: formázás

Hozzászólás Szerző: Damir »

Sethgabi írta:Sziasztok!
Valaki le tudná irni nekem mit tegyek formatáláskor (N82).Előtte, közben, utána...Nem kell nagyon-nagyon részletesen de ha lehet ne is 1-2 mondatban. Úgy gondolom sok sorstársamnak segitene túllendülni azon a lélektain ponton amiben most épp vok. Igy legalább 1 blokkban benne lenne ami sokunk kérdése lenne.Szóval ha valaki leírná azt nagyon köszönném és még bizonyára más is köszönni fogja. Egész jó az új fórum és az ötlet h áttekinthetőbb legyen, könnyű megszokni ugyhogy miden elismerésem!
Szia!
Ahogy én szoktam:
Telefonkönyv,üzenetek(esetleg naptár) lementése(nem biztos hogy a legjobb a PcSuite,mert volt már hogy nem akarta visszarakni,de itt a fórumon találsz megoldásokat).Ha biztonsági mentést csinálsz,akkor csak az előbb említetteket metsd el,plusz jegyzetek vagy ilyesmit,beállításokat meg felhasználói fájlokat inkább ne,mert lehet hogy visszarak a visszaállítás során olyan dolgokat amik a galibát okozzák.Képek,zenék stb fontos dolog elmentése.
Összes memkarin lévő progi törlése(vagy memkariformat).
Formázás.
Programok feltelepítése,adatok visszaállítása ;)
Sethgabi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Sethgabi »

Köszönöm! Így fogok tenni.
wark
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8gb

Hozzászólás Szerző: wark »

hy nekem az a gond hogy bizt kódiot elfelejtettem de ez a master code amit irtatok az elején az meg nem müxik azt irja ki a teló hogy 5 ször próbáltam meg és hogy 5 perc mulva kiold a kód de semmi 5 perc után se :S most mit cisnáljak ? formázzam le ? vagy mi legyen :S (N95)
Kép
botond
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Készüléktípus: Huawei P20 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 25 times
Been thanked: 58 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: botond »

Hát ha nem jó az a mesterkódos oldal, akkor csak a Zöld + 3 + csillag -os megoldás marad hátra, mivel a formázókód beütése után kéri a biztonsági kódot. Tehát a topik legelső hsz-ében le van írva hogyan formázhatod ezzel a módszerrel. Előtte mindenképp mentsd le a dolgaidat a telefonmemóriából.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

wark írta:hy nekem az a gond hogy bizt kódiot elfelejtettem de ez a master code amit irtatok az elején az meg nem müxik azt irja ki a teló hogy 5 ször próbáltam meg és hogy 5 perc mulva kiold a kód de semmi 5 perc után se :S most mit cisnáljak ? formázzam le ? vagy mi legyen :S (N95)

Próbáld ki ezt: http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/
Kép Kép
wark
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8gb

Hozzászólás Szerző: wark »

kösz mindekienk infót a link azért nem jó mert kivolt kapcsolva a teló.... a formázás meg nem jött ösze nem volt jó.... szal 6000 ft szervíz
Kép
tokomboki
1. szint
1. szint

Re: formázás

Hozzászólás Szerző: tokomboki »

Damir88 írta:
Sethgabi írta:Sziasztok!
Szia!
Ahogy én szoktam:
Telefonkönyv,üzenetek(esetleg naptár) lementése(nem biztos hogy a legjobb a PcSuite,mert volt már hogy nem akarta visszarakni,de itt a fórumon találsz megoldásokat).Ha biztonsági mentést csinálsz,akkor csak az előbb említetteket metsd el,plusz jegyzetek vagy ilyesmit,beállításokat meg felhasználói fájlokat inkább ne,mert lehet hogy visszarak a visszaállítás során olyan dolgokat amik a galibát okozzák.Képek,zenék stb fontos dolog elmentése.
Összes memkarin lévő progi törlése(vagy memkariformat).
Formázás.
Programok feltelepítése,adatok visszaállítása ;)
Szia Damir, (itt is megtalállak :shifty: )
a tegnapihoz kapcsolódva, memkari formatot hogy csinálsz?
csak kártyaolvasóval lehet?
kösz
Válasz küldése

Vissza: “Formatálás és memóriagondok”