MrAngelo írta:(ha már megírtam, elküldöm )

MrAngelo írta:(ha már megírtam, elküldöm )
Nekem bevált ez a progi. Akkor tetszett meg igazán mikor az N70-ről mentett neveket gond nélkül visszatette az N82-re. Meg így egy fájlban van az összes.ferret írta:MrAngelo írta:(ha már megírtam, elküldöm )Legalább pontosítottál. Én is mindig formázom a kártyát is. Az a legtutibb.
Viszont a névjegyek kimentéséhez felesleges program. Az othersből kimásolom akárhova a contats mappát, ahonnan bármikor visszamásolhatom, utána a névjegyzékből opciók-másolás mem.kártyáról.
Nincs mert az én telefonomban nincs, így még nem találkoztam ilyen problémával.Szijjas01 írta:Nagyon szépen köszönöm a rendkívül gyors válaszokat!
Igen, ezekre számítottam, és ezek szerint akkor senkinek sincs ötlete arra, hogy miként lehetne másképp életet lehelni az FM transmitterbe?! :-(
Mégegyszer köszönöm a segítséget!
Üdv.,
Akkor nem jól nyomod a gombokat. Azt a hármat nyomni kell legalább 15mp-ig miközben bekapcsolod. Ha nem sikerül, frissítsd/újratelepítsd a szoftvert PC-Suite NSU-val! (ha felismeri a telefont) Asszem az E61 még nem tartja meg a programokat frissítés után. Javítsatok ki ha nem így van!petyax1 írta:Sziasztok!
A gondom a következő, amihez szeretnék segítséget kérni:
E61-es nokiámra feltettem egy témát a c-re. Bekapcsoltam, de valószínűleg nem volt kompatibilis a telfonnal, mert lefagyott tőle. Kikapcs-és aztán a rendszer nem indul. Hogy tudom visszaállítani a gyári beállításoka? a *+zöld+3 as gomra nem csinál semmit. Egy darabig fehér alapon nokia felirat, aztán csak fehér háttér.![]()
köszi
Hard reset ezen még nem működik?Kolondrum írta:Nem hittem volna hogy ide fogok írni, de ilyet még nem láttam. Nokia 7650-es, megvettem tele szeméttel mondom format, 7370 kód és újraindul, de minden maradt a gyári állapotban, a nyelv változott angolra és az idő nullázódott le. a system tools 1.81-es sem segít rajta. Csak rombolni tudom a telefont, újra építeni resettel nem. Ötlet? SW 4.46
zöld + * + 3-asra gondolsz ugye? Majd bekapcsolom.plunk írta:Hard reset ezen még nem működik?Kolondrum írta:Nem hittem volna hogy ide fogok írni, de ilyet még nem láttam. Nokia 7650-es, megvettem tele szeméttel mondom format, 7370 kód és újraindul, de minden maradt a gyári állapotban, a nyelv változott angolra és az idő nullázódott le. a system tools 1.81-es sem segít rajta. Csak rombolni tudom a telefont, újra építeni resettel nem. Ötlet? SW 4.46A *,zöld, 3-as és bekapcsológomb egyszerre nyomvatartása bekapcsolásnál. Ez mélyebben formáz mint a 7370.