Szóval olyat szeretnék hogy a s60v5 TibiaMe játékból kettöt szeretnék futtatni egyszerre mert van több accountom. v1.10 van fent most, más verzió felülirni akar, javas verzio meg azert nem jo mert kicsi a kép és kell virtualkeyboard.
Nemlehet valahogy átirni valamit uidt vagy hogy egyik kártyáról másik telóról fusson?
Lehet valahogy egy már fentlévő játékot mégegyszer feltenni?
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Re: Lehet valahogy egy már fentlévő játékot mégegyszer felte
Még amikor nem volt multifiókos a Gmail, akkor valahol olvastam olyat, hogy megcsinálták, hogy kettő fusson belőle, tehát szerintem van remény, hogy ez megoldható legyen, csak nem találom a leírást...
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Erre keress rá a google-ba: HxDSetupHU.rar
Én ezzel szoktam átirni az UID-t .Legalább is témáknál,mert volt olyan hogy egy témát def ikonosra módosítottam,és az eredetit is és a def ikonosat is feltettem így.A def ikonosnak megváltoztattam az UID számát,és gond nélkül ment mindkettő a telón.
Én ezzel szoktam átirni az UID-t .Legalább is témáknál,mert volt olyan hogy egy témát def ikonosra módosítottam,és az eredetit is és a def ikonosat is feltettem így.A def ikonosnak megváltoztattam az UID számát,és gond nélkül ment mindkettő a telón.
- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Megkérhetnélek Bzs h irjd át nekem? Sajnos nincs pc-m
TibiaMe v1.10 s60v5 letöltésekbe megvan

TibiaMe v1.10 s60v5 letöltésekbe megvan
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok lehet, hogy nem pont ide vág de nem találtam jobbat. Nekem egy 5230-om van, letöltöttem a foursquare-t az ovi-ból és működött is. Ezután vettem egy nagyobb memóriakártyát, és most nem tudom újra letölteni. Szürke a letöltés gomb és nem reagál semmit. Van valami ötlet? Előre is köszi.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld ki ezt a módszert.s1stv4n írta:Sziasztok lehet, hogy nem pont ide vág de nem találtam jobbat. Nekem egy 5230-om van, letöltöttem a foursquare-t az ovi-ból és működött is. Ezután vettem egy nagyobb memóriakártyát, és most nem tudom újra letölteni. Szürke a letöltés gomb és nem reagál semmit. Van valami ötlet? Előre is köszi.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.