A letöltött programokat hogyan tegyem mobilra?
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
A letöltött programokat hogyan tegyem mobilra?
A téma a letöltés első fázisától a telefonra való feltelepítésen át a futtatásig tárgyalja az egész folyamatot.
Tehát az itt lévő kérdések, válaszok, beszélgetések erről szólnak.
Tehát az itt lévő kérdések, válaszok, beszélgetések erről szólnak.
- geriopel
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: A letöltött programokat hogyan tegyem mobilra?
Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
Nokia E52
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
rakj fel egy feladat kezelőt. állítsd be hogy mutassa a processzeket is.én is így találtam meg a blacklist progit hogy fut. kilőttem és jó lettgeriopel írta:Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- geriopel
- Újonc
Melyik lenne jó?X-plore fent van,de annak most járt le a tanusítványa,és mindig vissza kell állítani.Letöltések között van?maggi_1886 írta:rakj fel egy feladat kezelőt. állítsd be hogy mutassa a processzeket is.én is így találtam meg a blacklist progit hogy fut. kilőttem és jó lettgeriopel írta:Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
Nokia E52
- maggi_1886
- 4. szint
az fájl kezelő.a 2 nem ugyanaz... nekem JbakTaskMan van fentgeriopel írta:Melyik lenne jó?X-plore fent van,de annak most járt le a tanusítványa,és mindig vissza kell állítani.Letöltések között van?maggi_1886 írta:rakj fel egy feladat kezelőt. állítsd be hogy mutassa a processzeket is.én is így találtam meg a blacklist progit hogy fut. kilőttem és jó lettgeriopel írta:Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
- mofere
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Vagy azt nézd meg,hogy az üzeneteket hová menti,a telefonba vagy a memóriakártyára,mert általában ez szokott a gond lenni,hogy memkarira van állítvageriopel írta:Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
- geriopel
- Újonc
Megnéztem:telefonmemóriát használ.Feltettem a JbakTaskMan-t,ha jól látom nem mutat semmit (igazából nem tudom mit kellene beállítani,be-x-elni),de mégsem műxik.mofere írta:Vagy azt nézd meg,hogy az üzeneteket hová menti,a telefonba vagy a memóriakártyára,mert általában ez szokott a gond lenni,hogy memkarira van állítvageriopel írta:Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
Nokia E52
- maggi_1886
- 4. szint
geriopel írta:Megnéztem:telefonmemóriát használ.Feltettem a JbakTaskMan-t,ha jól látom nem mutat semmit (igazából nem tudom mit kellene beállítani,be-x-elni),de mégsem műxik.mofere írta:Vagy azt nézd meg,hogy az üzeneteket hová menti,a telefonba vagy a memóriakártyára,mert általában ez szokott a gond lenni,hogy memkarira van állítvageriopel írta:Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
beállítások, alkalmazás kezelő, rejtett alkalmazások mutatása...
- mofere
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Akkor lehet egy téma amit épp használsz pl. és a memkarin vangeriopel írta:Megnéztem:telefonmemóriát használ.Feltettem a JbakTaskMan-t,ha jól látom nem mutat semmit (igazából nem tudom mit kellene beállítani,be-x-elni),de mégsem műxik.mofere írta:Vagy azt nézd meg,hogy az üzeneteket hová menti,a telefonba vagy a memóriakártyára,mert általában ez szokott a gond lenni,hogy memkarira van állítvageriopel írta:Na akkor megkezdem!Adatkábellel csatlakoztattam a telót a géphez,de azt írja ki,hogy adatátvitel módban nem lehetséges,mert más progi használja a memóriakártyát.Csak azt nem tudom mi,mert szinte semmi nincs még rajta!Már kikapcs-bekapcs is megvolt (a réginél segített), vagy a pc suite kavarna be?Már úgy vettem a telót hogy fel volt rá telepítve,de én még az eddigieknél sosem használtam,csak az adatátvitelt.
- geriopel
- Újonc
Azt nem hiszem,mert a gyári van rajta,és a másiknál ez nem jelentett gondot.Nem merek kilőni semmit,mert nem tudom mihez tartozik. És kihozott egy jópár progit ami fut,csak nem tudom mi mihez tartozik,és nem merem lelőni.
Nokia E52