Programok telepítése

Symbian rendszerű telefonok telepítés és eltávolításával kapcsolatos témák
holyba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 950
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Programok telepítése

Hozzászólás Szerző: holyba »

köszi köszi a segitséget közben rájöttem én is de örök hála nagyon korrekt az oldal
Atomantiii
Újonc
Újonc

Programok telepítése

Hozzászólás Szerző: Atomantiii »

Üdv!

Nokia 6600-ra hogyan lehetne rátölteni Ultra MP3 lejátszó programot? A kiterjesztése sis, de sehogy sem akar működni. Tudna valaki segíteni?
Kvadro
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GalaxyS
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Kvadro »

a régi quick office-t hogyan tudom kitörölni? mert nekem sem engedi telepíteni az újat
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
szdenes
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: szdenes »

Sziasztok!

Sikeresen szignóztam a HelloOX-szel a telót, majd a CorePlayer legújabb verzióját és az is felment, legalábbis hiba nem volt. Iszonyat alap kérdés, de:

Hová települt a progi? Hogy tudom elérni, hogy ezentúl ez a progi játssza le az összes video file-t (file association)? Egyáltalán, hogy tudom elindítani? Ez a program állítólag lejátszik (szinte) mindenféle videofile-t (.avi-t is).

Köszi szépen!
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: mofere »

szdenes írta:Sziasztok!

Sikeresen szignóztam a HelloOX-szel a telót, majd a CorePlayer legújabb verzióját és az is felment, legalábbis hiba nem volt. Iszonyat alap kérdés, de:

Hová települt a progi? Hogy tudom elérni, hogy ezentúl ez a progi játssza le az összes video file-t (file association)? Egyáltalán, hogy tudom elindítani? Ez a program állítólag lejátszik (szinte) mindenféle videofile-t (.avi-t is).

Köszi szépen!
Hali!
Alapból asszem nem játsza le,pl ha a galériából nyitsz meg egy avit,azt úgy nem a coreplayer fogja megnyitni,hanem a realplayer akarja,csak úgy játszik le amit akarsz,hogy megnyitod a coreplayert,és akkor onnan indul a videó.
tran85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6220 Classic

Hozzászólás Szerző: tran85 »

Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy Nokia 6220 Classic telefonra szeretném a következőt feltelepíteni: Nokia.Maps.v3.0.0302.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-illusion.sis, de azt írja ki, hogy tanúsítványhiba pedig kikapcsoltam az alk. kezelőben az ellenőrzést és ez valahogy nem sikerül. Előre is köszi a segítséget.
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: mofere »

tran85 írta:Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy Nokia 6220 Classic telefonra szeretném a következőt feltelepíteni: Nokia.Maps.v3.0.0302.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-illusion.sis, de azt írja ki, hogy tanúsítványhiba pedig kikapcsoltam az alk. kezelőben az ellenőrzést és ez valahogy nem sikerül. Előre is köszi a segítséget.
Szia!
Tanúsítványhiba = szignózni kell ;)
Bradyfan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: Bradyfan »

Sziasztok!
Olyat kérdeznék hogy tudja valaki,hogy a flash clock pontosan milyen speciális órát takar és hogyan kell telepíteni? :roll: nem tudom hova tegyem ezt az swf fájlt.Választ előre is köszi
D89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: D89 »

HEllo!
nekem egy olyna kerdesem lenne vagy is inkabb gondom:. a suliban van wifi halozat,mindenkinek van sajat felhasznalo neve es jelszava,le kell tolteni egy tanusitvanyt egy-ket bealitast kell meg csinalni es fut....legalabb is pc-n,probaltam mobilon megcsinalni de nem jon ossze,azt irja ki hogy sip hitelesitesi hibavvagy valami hasonlot.valaki tudna segiteni hoygan is kell pontossan konfiguralni a telot?E51-es keszulekrol volna szo,a tanusitvanyt felraktam ra,a hozzaferesi pontokba sikerult is megtalalon a sulis halozat bealitasait csak azokal mar nem nagyon boldogulok :?
Security type: WPA-Enterprise a,Encryption type TKIP ezeket kell belitani a pc-n
xooma19
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8Gb

Hozzászólás Szerző: xooma19 »

Üdv! van egy 7373 am ma néztem rajta egy filmet és egyszerűen kikapcsolt aztán be lehetett kapcsolni de a pin kód után a nokia logó még bejön utánna fehér háttér és kikapcsol....

Hogyan tudnám a softot úgy rátenni hogy ne kelljen bekapcsolni esetleg valami hard resetet tud valaki??? Köszi!
Válasz küldése

Vissza: “Telepítés / eltávolítás”