Programok telepítése
- Wahur
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Programok telepítése
Jó estét kívánok!
Problémám akadt az N78-as készülékemmel. Ma reggel észrevettem, hogy (a HelloOX2 és a ROMPatcher+ kivételével) semmiféle alkalmazást nem tud telepíteni, pedig eddig simán ment minden. Megkérdezi, hogy kívánom -e telepíteni a szoftvert, majd amikor a folytatást választom, rövid időre felvillan a kurzor, majd nem történik semmi. Adtam neki egy hard resetet, de ugyanaz a probléma. Már egy ideje nem volt hozzányúlva, azaz bevált szoftverekkel működtettem. Ezek között volt free és crackelt progi is.
Ha valakinek lenne ötlete, hogy mi okozhatja a galibát, az kérem, ossza meg velem
Köszi!
Üdv.
Problémám akadt az N78-as készülékemmel. Ma reggel észrevettem, hogy (a HelloOX2 és a ROMPatcher+ kivételével) semmiféle alkalmazást nem tud telepíteni, pedig eddig simán ment minden. Megkérdezi, hogy kívánom -e telepíteni a szoftvert, majd amikor a folytatást választom, rövid időre felvillan a kurzor, majd nem történik semmi. Adtam neki egy hard resetet, de ugyanaz a probléma. Már egy ideje nem volt hozzányúlva, azaz bevált szoftverekkel működtettem. Ezek között volt free és crackelt progi is.
Ha valakinek lenne ötlete, hogy mi okozhatja a galibát, az kérem, ossza meg velem
Köszi!
Üdv.
- Wahur
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 2 times
Probléma megoldva! Az egyik, újonnan letöltött szoftver kavarhatott be. Leformáztam a memóriakártyát, ezután már rendesen működött mindegyik telepítés.
Üdv.
Üdv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C500
- Has thanked: 0
Sziasztok!
C500-ra telepítettem az x-plore nevű programot és miután átállítottam a betűméretet a maximumra és kiléptem azóta nem lehet elindítani a programot. Letöröltem az alkalmazáskezelőben majd újratelepítettem de ennek ellenére továbbra sem reagál ha el akarom indítani. Lehetséges az, hogy programok eltávolítása után marad valamilyen bejegyzés vagy fájl a telón amit nem ír felül az újratelepítés? Ha igen akkor az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet teljesen letörölni egy programot a készülékről úgy mintha soha nem is lett volna rajta?
Nem szívesen hard resetelnék mert csomó idő mire újrarakok mindent, a fájlkezelőre pedig szükségem lenne.
Előre is köszi a válaszokat!
C500-ra telepítettem az x-plore nevű programot és miután átállítottam a betűméretet a maximumra és kiléptem azóta nem lehet elindítani a programot. Letöröltem az alkalmazáskezelőben majd újratelepítettem de ennek ellenére továbbra sem reagál ha el akarom indítani. Lehetséges az, hogy programok eltávolítása után marad valamilyen bejegyzés vagy fájl a telón amit nem ír felül az újratelepítés? Ha igen akkor az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet teljesen letörölni egy programot a készülékről úgy mintha soha nem is lett volna rajta?
Nem szívesen hard resetelnék mert csomó idő mire újrarakok mindent, a fájlkezelőre pedig szükségem lenne.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Másik verziót próbáltál belőle? Vagy másik fájlkezelőt?mr.toth írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: C500
- Has thanked: 0
Megoldódott.
Egy újabb verziót feltelepítettem ami elindult és működött rendesen, ezután letöröltem és a régi verziót telepítettem vissza ami az előzőek hatására elindul és működik.
Köszöntem szépen a gyors segítséget!
Egy újabb verziót feltelepítettem ami elindult és működött rendesen, ezután letöröltem és a régi verziót telepítettem vissza ami az előzőek hatására elindul és működik.
Köszöntem szépen a gyors segítséget!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97
- Has thanked: 3 times
sziasztok nekem lenne egy olyan problémám hogy lefrissítettem a szoftját az n97es minimnek és a frissités után nem találok a beállításokba magyar nyelvet ,ilyenkor mittudok csinálni???:S elöre is köszii
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Navifirm-mel product kód allapján megkeresed színnek megfelelőn és letöltöd és Phoenix-szel felrakod a magyar szoftvert.Filipponee írta:sziasztok nekem lenne egy olyan problémám hogy lefrissítettem a szoftját az n97es minimnek és a frissités után nem találok a beállításokba magyar nyelvet ,ilyenkor mittudok csinálni???:S elöre is köszii
Magyar független product kódok:
N97 mini RM-555
0585097: EMEA HUNGARY QW CB
0585126: EMEA HUNGARY QW Garnet
0592741: EMEA HUNGARY QW White
- These users thanked the author potter55 for the post:
- Filipponee (2012-04-15 vas. 17:53:21)
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
köszi most töltöm ezt a phoenixet a firm már megvan , és az a lényeg miközbe ezt csinálom hogy csak haggyam usb-n a készüléket és a pc suite legyen zárva??
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Igen.Filipponee írta:köszi most töltöm ezt a phoenixet a firm már megvan , és az a lényeg miközbe ezt csinálom hogy csak haggyam usb-n a készüléket és a pc suite legyen zárva??
- These users thanked the author laci64 for the post:
- Filipponee (2012-04-15 vas. 18:43:52)
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
amit a navifirmel letöltök pipáljak ki mindent?? és hova kell azokat letölteni??:SSSS :$