Akkor aktiválni kell azt a patchet vagy keresni egy másik open4all-t.inyenc írta:Ha a rom patcherben piros X-el jelöli a open4all patch-et akko mi nemjó?
Programok telepítése
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Programok telepítése
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xm
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv!potter55 írta:Akkor aktiválni kell azt a patchet vagy keresni egy másik open4all-t.inyenc írta:Ha a rom patcherben piros X-el jelöli a open4all patch-et akko mi nemjó?
Próbáltam már vagy 5 félét open4all-t egyikik sem ment, de probáltam más patchet belöni azok se voltak jók!
Silent fözött romja van fent a telón, lehet azért? Abban volt alapból rompatcher+ 2.3-as.
- potter55
- Moderátor
Abban kellett volna lennie alapból patcheknek, amiknek működnie kellene.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xm
potter55 írta:Abban kellett volna lennie alapból patcheknek, amiknek működnie kellene.
Akkor mit csináljak, rakjam ujra silent romját?
- potter55
- Moderátor
Igen. Egy próbát megér.inyenc írta: Akkor mit csináljak, rakjam ujra silent romját?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic
- Has thanked: 2 times
Sziasztok! Lehet, hogy rossz helyre írok, ezért elnézést kérek, de van egy kis gondom.
Az EndClear és PowerPython4all programok feltelepítése után a telefonom nem képes alkalmazások fogadására a Nokia Suiteról. Azt írja ki, hogy a fájl nem telepíthető és hogy ellenőrízzem a csatlakozásokat.
Különösebben nem zavarna a Nokia Suite hiánya, de a telefonon történő netezés közben letöltött dolgokat sem akarja telepíteni, mert mindig megszakad a telepítés.
Egyszer már csinált ilyet, akkor egy hard reset megoldotta a problémát, de most vissza tettem az EndCleart és megint rossz.
Ezek után hiába szedem le az EndCleart, már késő, nem megy.
Vajon mit törölt az EndClear ami olyan fontos volt neki?
A hard resetet mellőzném, ha lehet, de ha nincs más ... Legutóbb is egy fél napot nyomogattam a telót, míg végre minden számomra fontos alkalmazést és játékot visszaraktam.
Szóval szerintetek hogyan orvosolható a dolog?
ja, igen! A telefon egy gyári, még nem hackelt 5800 XM, T-mobilos.
Előre is köszönöm!ű
Sanyesz
Az EndClear és PowerPython4all programok feltelepítése után a telefonom nem képes alkalmazások fogadására a Nokia Suiteról. Azt írja ki, hogy a fájl nem telepíthető és hogy ellenőrízzem a csatlakozásokat.
Különösebben nem zavarna a Nokia Suite hiánya, de a telefonon történő netezés közben letöltött dolgokat sem akarja telepíteni, mert mindig megszakad a telepítés.
Egyszer már csinált ilyet, akkor egy hard reset megoldotta a problémát, de most vissza tettem az EndCleart és megint rossz.
A hard resetet mellőzném, ha lehet, de ha nincs más ... Legutóbb is egy fél napot nyomogattam a telót, míg végre minden számomra fontos alkalmazést és játékot visszaraktam.
Előre is köszönöm!ű
Sanyesz
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ki tudja, hogy hogyan lehet kordában tartani ezeket a takarító progikat? Szerintem ezek "haszontalan" dolgok! A legjobb megoldás a takarításra az időnkénti hard reset!msanyesz írta:Sziasztok! Lehet, hogy rossz helyre írok, ezért elnézést kérek, de van egy kis gondom.
Előre is köszönöm!ű
Sanyesz
Valószinüleg nem marad más megoldásod mint újra resetelni és a továbbiakban lemondani az efféle takarító progikról!
- Rating: 2.63%
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Anno a PC Suite-ban volt olyan lehetőség, hogy PC Suite támogatási szoftver újratelepítése a telefonra. Nokia suite-ban nem tudom, de szerintem kell hogy legyen. Próbáld meg.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic
- Has thanked: 2 times
Köszönöm srácok!
Sajna tényleg csak a hard reset maradt. Megnéztem a Nokia Suiteot is, de nem találtam benne meg azt a támogatási szoftver dolgot.
Mindegy! Már megcsináltam a resetet az ikonokat, beállításokat meg megcsinálom délután a munkahelyen!
Mégegyszer Köszönet és további szép napot nektek!
Sanyesz
Sajna tényleg csak a hard reset maradt. Megnéztem a Nokia Suiteot is, de nem találtam benne meg azt a támogatási szoftver dolgot.
Mindegy! Már megcsináltam a resetet az ikonokat, beállításokat meg megcsinálom délután a munkahelyen!
Mégegyszer Köszönet és további szép napot nektek!
Sanyesz
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
Sziasztok!
Egy Nokia N8 típusú mobilom van és a kérdésem az lenne hogy a pc-hez kábellel kötöm hozzá a telefont és amikor az OVI store-ról töltök le valamilyen alkalmazást vagy játékot a telefonra akkor az ovi store azt jelzi ki nekem hogy a program sikeresen le lett töltve a telefonra és telepítve lett, miközben a telefonon a telepítés megszakad és a késöbbiekben sem tudom telepíteni azt az alkalmazást vagy játékot(pl.: valutaváltó), pedig ilyenkor megjelenik egy olyan ikon (asszem top appl vagy valami hasonló nevű) a telefonon amire rákattintva tudnám folytatni a telepítést de nem reagál rá semmit a telefon.
Légyszives adjatok tanácsot hogy mitz csináljak mert már megőrjít a telefon hogy nem tudom szinte semmilyen alkalmazást feltenni pedig az ovi store-on - legfőképp az ingyenesek közül - egy csomó olyan alkalmazást találtam ami érdekel és szeretném is használni.
Előre is köszi a segítséget.
Egy Nokia N8 típusú mobilom van és a kérdésem az lenne hogy a pc-hez kábellel kötöm hozzá a telefont és amikor az OVI store-ról töltök le valamilyen alkalmazást vagy játékot a telefonra akkor az ovi store azt jelzi ki nekem hogy a program sikeresen le lett töltve a telefonra és telepítve lett, miközben a telefonon a telepítés megszakad és a késöbbiekben sem tudom telepíteni azt az alkalmazást vagy játékot(pl.: valutaváltó), pedig ilyenkor megjelenik egy olyan ikon (asszem top appl vagy valami hasonló nevű) a telefonon amire rákattintva tudnám folytatni a telepítést de nem reagál rá semmit a telefon.
Légyszives adjatok tanácsot hogy mitz csináljak mert már megőrjít a telefon hogy nem tudom szinte semmilyen alkalmazást feltenni pedig az ovi store-on - legfőképp az ingyenesek közül - egy csomó olyan alkalmazást találtam ami érdekel és szeretném is használni.
Előre is köszi a segítséget.