Programok törlése
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Programok törlése
Sziasztok! nem tudom, h hova írhatnék ezzel a problémával.. a Nokia C3-omból nem tudom kitörölni a híváslista 3 elemét... azt írja ki h érvénytelen memóriahely... mi a teendő ilyenkor?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Mehetett volna a telefon topikjába is, de most már itt is elfér.GKinga írta:Sziasztok! nem tudom, h hova írhatnék ezzel a problémával.. a Nokia C3-omból nem tudom kitörölni a híváslista 3 elemét... azt írja ki h érvénytelen memóriahely... mi a teendő ilyenkor?
Na ilyen problémát nem is olvastam még. Telefon ki-bekapcsolás után is ilyen?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
Hali
Nekem X3 nál volt pont ugyanez, ráadásként, ha a beragadt számról hívtak (volna) akkor a teló látszólag újraindult (csak látszólag, tehát képernyő fehér, majd újra kirakta a menüt, stb) Mivel még garis volt, ment vissza, szoftverfrissítéssel megoldódott (egyenlőre)
Nekem X3 nál volt pont ugyanez, ráadásként, ha a beragadt számról hívtak (volna) akkor a teló látszólag újraindult (csak látszólag, tehát képernyő fehér, majd újra kirakta a menüt, stb) Mivel még garis volt, ment vissza, szoftverfrissítéssel megoldódott (egyenlőre)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
Sziasztok,, Szépen kérek mindenkit h segitsetek nekem ! az lene a baj, hogy nokia c7 tipusu teleofonom van.. és rá raktam a pr2 őt.
És most jelenleg nem magyar a telefon. Nem lehetne eszt meg oldani valami programal h visza rakni a gyári szoftvert..
Kérlek Segitsetek.. Előre is köszönöm !
És most jelenleg nem magyar a telefon. Nem lehetne eszt meg oldani valami programal h visza rakni a gyári szoftvert..
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezzel fel tudod rakni a magyar szoftvert.kate61 írta:Sziasztok,, Szépen kérek mindenkit h segitsetek nekem ! az lene a baj, hogy nokia c7 tipusu teleofonom van.. és rá raktam a pr2 őt.
Visszafelé nem lehet frissíteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A productokat amik magyar nyelvet tartalmaznak megtalálod itt: viewtopic.php?f=136&t=3122potter55 írta:Ezzel fel tudod rakni a magyar szoftvert.kate61 írta:Sziasztok,, Szépen kérek mindenkit h segitsetek nekem ! az lene a baj, hogy nokia c7 tipusu teleofonom van.. és rá raktam a pr2 őt.
Visszafelé nem lehet frissíteni.
Ja és ne ijedj meg az symbisn^3-as telok productját már nem írja át a phoenix!
Miután a potter55 által linkelt oldalt elolvastad akkor erről az oldalról pedig le tudod tölteni a frissebb phoenix-et és a navifirm progit is,
söt itt még kiegészitő képes útmutatót is találsz: "Saját Phoenix help, képekkel: (Norm és Dead mod), További fontos phoenix help: (Legújabb phoenix-hez)"
viewtopic.php?f=82&t=2885
-
- Újonc
Magyar nyelv
hellósztok még 1x :S nem tudom fel rakni a phoenix-el a magyar nyelvet a telefonomra... nekem most jelenleg. 20.037 verzio van rajta.. és a telefon angol !
És aszt szeretném ha magyar lene.
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Been thanked: 118 times
Re: Magyar nyelv
Biztos eltévedtél. Itt fogsz találni megoldást, szerintem kérdezés nélkül (1. oldal)--> viewtopic.php?f=64&t=26&hilit=magyar+nyelvkate61 írta:hellósztok még 1x :S nem tudom fel rakni a phoenix-el a magyar nyelvet a telefonomra... nekem most jelenleg. 20.037 verzio van rajta.. és a telefon angol !
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
hello nokia c7 hez product kódok vanak ? :/ amibe van magyar is.. mert most át akkarom irni az NSS-el A product kódot..
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
1. Ez nem éppen ebbe a topicba való.kate61 írta:hello nokia c7 hez product kódok vanak ? :/ amibe van magyar is.. mert most át akkarom irni az NSS-el A product kódot..
2. NSS-sel nem tudod átírni a kódot. S^3-on ez a módszer már nem működik. Phoenix-szel tudod felrakni a magyar sw-t. Nézz utána a phoenix topicban.
Most olvastam vissza. Egyáltalán mi köze a szoftverfrissítésnek a programok törléséhez. Fáradj át a megfelelő topicba! Köszi.