Az Alk. kezelőben tudnod kellene akkor törölni.Todo írta:Szia!ferret írta:Az Ovi Store gyárilag beépített alkalmazás. Azt nem lehet törölni.Todo írta:Sziasztok!
Írtam egy problémámról a C7 topicban amelynek az egyik része, hogy az ovi store alkalmazást nem lehet törölni!Hiába próbálom a fájlkezelőben kitörölni, amikor rányomok, hogy törlés nem törli ! Valami ötlet?
Üdv: Todo
Azt tudom, hogy gyárilag beépitett alkalmazás csak mivel nem ez az eredeti verzió amit a szoftver tartalmaz hanem az első használat előtt felajánlott frissítés így azt gondoltam ezt el lehet távolitani és marad az eredeti! ( Úgy mint például az ovi maps,arra is rá lehet tenni az újabb verziót de ha mégsem jó akkor el lehet távolitani és marad az eredeti )
Programok törlése
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Programok törlése
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!
Azt tudom, hogy gyárilag beépitett alkalmazás csak mivel nem ez az eredeti verzió amit a szoftver tartalmaz hanem az első használat előtt felajánlott frissítés így azt gondoltam ezt el lehet távolitani és marad az eredeti! ( Úgy mint például az ovi maps,arra is rá lehet tenni az újabb verziót de ha mégsem jó akkor el lehet távolitani és marad az eredeti )
Üdv: Todo[/quote]
Az Alk. kezelőben tudnod kellene akkor törölni.
Szia!
De sajnos nem lehet!! Alapvetően olyan problémám van ami sok C7 tulajnak okoz bosszúságot! Például idézet a Nokia Support Fórum oldaláról:
"Hi, vettem a Nokia C7 néhány héttel ezelőtt, és hirtelen, mint egy hete, az OVI Store leállt ... Én nem csináltam olyan kemény visszaállítja, nem adott. Én csak a telepített játékok és alkalmazások, valamint a Qt. Mikor én megpróbál-hoz fuss OVI Store, azt mutatja, a "Nokia OVI" képernyőt, mint 10 másodperc, és visszatér a telefon főmenüjében .... Próbáltam eltávolítani azt a kb manager, de ez egyáltalán nem, ha úgy döntök "unisntall", próbált letölteni a legújabb Ovi Store a saját oldalán, de a isntallation eléri a 100%-os értéke "telepítése nem sikerült" ... Mit kell tennem? Segítsen nekem pls, én értékelem. Köszönöm " ( Bocs a forditást a Google Translate végezte)
Üdv: Todo[/quote]
Az Alk. kezelőben tudnod kellene akkor törölni.
Szia!
De sajnos nem lehet!! Alapvetően olyan problémám van ami sok C7 tulajnak okoz bosszúságot! Például idézet a Nokia Support Fórum oldaláról:
"Hi, vettem a Nokia C7 néhány héttel ezelőtt, és hirtelen, mint egy hete, az OVI Store leállt ... Én nem csináltam olyan kemény visszaállítja, nem adott. Én csak a telepített játékok és alkalmazások, valamint a Qt. Mikor én megpróbál-hoz fuss OVI Store, azt mutatja, a "Nokia OVI" képernyőt, mint 10 másodperc, és visszatér a telefon főmenüjében .... Próbáltam eltávolítani azt a kb manager, de ez egyáltalán nem, ha úgy döntök "unisntall", próbált letölteni a legújabb Ovi Store a saját oldalán, de a isntallation eléri a 100%-os értéke "telepítése nem sikerült" ... Mit kell tennem? Segítsen nekem pls, én értékelem. Köszönöm " ( Bocs a forditást a Google Translate végezte)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Hát akkor passzolok. (Bár a fordított részt nem teljesen értem )
Egyébként minek akarod törölni? Nem működik rendesen?
-
- 5. szint
Szia!Damir írta:Hát akkor passzolok. (Bár a fordított részt nem teljesen értem )
Igen! Nem müködik rendesen! A probléma a következő: (és így talán érthető lesz a forditott rész is ) Belépek a menübe és ott rányomok az áruház alkalmazásra,mire beadja az OVI nokia kezdőképernyöt és ahelyett, ogy betöltené az alkalmazást 10-15 másodperc múlva visszalép a menübe!
Hiába probálom meg telepíteni újra az Ovi-ból letöltött áruház alkalmazást amior a telepítés eléri a 100%-ot akkor kiírja, hogy NEM LEHET TELEPITENÍ!
Viszont ha sms-ben kapok egy ovis hivatkozást akkor azt meg tudom nyitni és az ott szereplő alkalmazást le is tudom tölteni, de ha onnan akarok esetleg belépni az áruházba már azt sem tudom megtenni mert nem indul el az OVI STORE!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Hát, akkor szerintem phoenix-es újratelepítés leszTodo írta:Szia!Damir írta:Hát akkor passzolok. (Bár a fordított részt nem teljesen értem )
Igen! Nem müködik rendesen! A probléma a következő: (és így talán érthető lesz a forditott rész is ) Belépek a menübe és ott rányomok az áruház alkalmazásra,mire beadja az OVI nokia kezdőképernyöt és ahelyett, ogy betöltené az alkalmazást 10-15 másodperc múlva visszalép a menübe!
Hiába probálom meg telepíteni újra az Ovi-ból letöltött áruház alkalmazást amior a telepítés eléri a 100%-ot akkor kiírja, hogy NEM LEHET TELEPITENÍ!
Viszont ha sms-ben kapok egy ovis hivatkozást akkor azt meg tudom nyitni és az ott szereplő alkalmazást le is tudom tölteni, de ha onnan akarok esetleg belépni az áruházba már azt sem tudom megtenni mert nem indul el az OVI STORE!
-
- 5. szint
Szia!Damir írta:Hát, akkor szerintem phoenix-es újratelepítés leszTodo írta:Szia!Damir írta:Hát akkor passzolok. (Bár a fordított részt nem teljesen értem )
Ez már nekem is megfordult a fejemben csak úgy gondoltam akkor legalább megvárom, hogy C7-re is kijöjjön valami komolyabb frissítés és akkor majd összekötöm a kellemeset a hasznossal!
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Hogyan tudnám az eredeti böngészőt törölni,és mondjuk az opera 10.1 est megjelölni alapértelmezett böngészőnek?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Sehogy.apaszka írta:Hogyan tudnám az eredeti böngészőt törölni,és mondjuk az opera 10.1 est megjelölni alapértelmezett böngészőnek?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
Feltelepítettem ezt az alkalmazást: bubblelock-all-0.11.4.sis és ez feltett egy qt filekezelőt, de sehogy se tudom törölni, pedig leszeretném?
Feltelepítettem ezt az alkalmazást: bubblelock-all-0.11.4.sis és ez feltett egy qt filekezelőt, de sehogy se tudom törölni, pedig leszeretném?