norbertvizi írta:
jól értem,hogy telepítsem vissza a hívásszűrőt és utána nézzem meg a telón a pc-s progival,hogy hova rakja a fájlokat?hogyan tudom megkülönböztetni,mi az ami törlendő(hívásszűrőhöz tartozik)és mi az aminek maradnia kell?jó fejek vagytok tényleg a segítségetek miatt de én nem vágom ezt úgy mint Ti.
Azért kell a SISContents nevű program, amit felraksz a számítógépedre, akkor utána azzal meg tudod nézni, hogy hova rakja a hívásszűrő a darabjait.
megpróbáltam,de nem tudom hogyan kell használni.kicsomagoltam,gyanítom az extsis-el kellene valamit kezdenem.de mit?
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérnék segítséget, hogy a C7-ről hogyan tudom letörölni a progikat amiket az OVI-ról telepítettem a telefonra?
Köszi a segítséget.
Thomassz írta:Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérnék segítséget, hogy a C7-ről hogyan tudom letörölni a progikat amiket az OVI-ról telepítettem a telefonra?
Köszi a segítséget.
Az alkalmazáskezelővel, de ez benne van a használatiban is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy a telón levő FileBrowsert törölném le de csak a file kezelővel találom meg az "E" gyökérmappájában.Ennek ellenére kitörölhetem?Nem fog a működésben gondot okozni?Azért aggódom mert eddig minden az alkalmazáskezelővel történt de ott nem látom.filebrowser.py-ként találtam meg.egyszerűen opciok>törlés és kész? Köszönöm ha segít valaki.
norbertvizi írta:Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy a telón levő FileBrowsert törölném le de csak a file kezelővel találom meg az "E" gyökérmappájában.Ennek ellenére kitörölhetem?Nem fog a működésben gondot okozni?Azért aggódom mert eddig minden az alkalmazáskezelővel történt de ott nem látom.filebrowser.py-ként találtam meg.egyszerűen opciok>törlés és kész? Köszönöm ha segít valaki.
Az amit megtaláltál nem az alkalmazás, hanem egy python összetevő. Szóval a kettő nem áll kapcsolatban. Ha a menüben az Opciók/Szervezés menüpont alatt nincs Törlés, ha ráböksz az ikonjára, akkor bele van építve a szoftverbe, tehát nem tudod törölni. (nagy valószínűséggel ez lesz, mivel az alk. kezelőben se látod)
Sziasztok!
Írtam egy problémámról a C7 topicban amelynek az egyik része, hogy az ovi store alkalmazást nem lehet törölni!Hiába próbálom a fájlkezelőben kitörölni, amikor rányomok, hogy törlés nem törli ! Valami ötlet?
Üdv: Todo
Todo írta:Sziasztok!
Írtam egy problémámról a C7 topicban amelynek az egyik része, hogy az ovi store alkalmazást nem lehet törölni!Hiába próbálom a fájlkezelőben kitörölni, amikor rányomok, hogy törlés nem törli ! Valami ötlet?
Az Ovi Store gyárilag beépített alkalmazás. Azt nem lehet törölni.
norbertvizi írta:Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy a telón levő FileBrowsert törölném le de csak a file kezelővel találom meg az "E" gyökérmappájában.Ennek ellenére kitörölhetem?Nem fog a működésben gondot okozni?Azért aggódom mert eddig minden az alkalmazáskezelővel történt de ott nem látom.filebrowser.py-ként találtam meg.egyszerűen opciok>törlés és kész? Köszönöm ha segít valaki.
Az amit megtaláltál nem az alkalmazás, hanem egy python összetevő. Szóval a kettő nem áll kapcsolatban. Ha a menüben az Opciók/Szervezés menüpont alatt nincs Törlés, ha ráböksz az ikonjára, akkor bele van építve a szoftverbe, tehát nem tudod törölni. (nagy valószínűséggel ez lesz, mivel az alk. kezelőben se látod)
Ok.Tehát ezért!Akkor gondolom emiatt nem tudtam rátenni helyette a magyarítottat.Azt írta hibaüzenetben,hogy "nem telepíthető,beépített összetevő"ami a Te igazadat támasztja alá.Mindegy felraktam ferret tegnapi magyar nyelvű file kezelőjét és műxik.Köszönöm a segítséged!!!
Todo írta:Sziasztok!
Az Ovi Store gyárilag beépített alkalmazás. Azt nem lehet törölni.
Szia!
Azt tudom, hogy gyárilag beépitett alkalmazás csak mivel nem ez az eredeti verzió amit a szoftver tartalmaz hanem az első használat előtt felajánlott frissítés így azt gondoltam ezt el lehet távolitani és marad az eredeti! ( Úgy mint például az ovi maps,arra is rá lehet tenni az újabb verziót de ha mégsem jó akkor el lehet távolitani és marad az eredeti )