Programok telepítése

Symbian rendszerű telefonok telepítés és eltávolításával kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Programok telepítése

Hozzászólás Szerző: Damir »

laszko írta:Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy töltöttem le több olyan témát amelyek elméletileg jó lenne a telóra (Nokia 6290), de mindegyikre azt írja, hogy nem támogatott. Valaki tud valami jó ötletet mit tehetnék?
Előre is köszi.
Szia!
S60v3-as témákkal próbálkozol? :hmm2:
Ha nem akkor azzal kéne ;) :cool3:
Kianoe65
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Noki E65
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Kianoe65 »

Helo!

Nekem olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet kicsomagolni számítógépen azokat a játékokatkat amelyek több részletben raktak fel!!Mert egy mappába szoktam tölteni és az első csomagolt fájlból (part1) szeretném a legbelső dolgokat kitömöríteni!!Egyáltalán azt kell vagy nem??Nekem mindig hiányolja az r00-s csomagolt fájlt ami ugye nincs is!!

Előre is köszi a segítséget:)
tasol
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6120c

Hozzászólás Szerző: tasol »

Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy jóformán semmilyen sis fájlt nem tudok telepíteni. Vagy azt írja, hogy lejárt tanusítvány, vagy hogy a telepítés nem támogatott. Mi ilyenkor a teendő? Nekem 6120c-m van. Segítségeteket előre is köszönöm
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

tasol írta:Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy jóformán semmilyen sis fájlt nem tudok telepíteni. Vagy azt írja, hogy lejárt tanusítvány, vagy hogy a telepítés nem támogatott. Mi ilyenkor a teendő? Nekem 6120c-m van. Segítségeteket előre is köszönöm
Itt mindegyik kérdésedre választ kapsz: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=70&t=140
Kép Kép
Potyi70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: Potyi70 »

Sziasztok!

E71-re szeretném a sokak által ajánlott xelnex-et feltenni! A letöltések között meg is találtam, de azt írja, hogy szignózni kell. A szignózást meg tudom oldani saját .cer és .key file-okkal, eddig nem is volt gondom vele.. A xelnex mindhárom találatát letöltöttem, de egyiket sem bírom telepíteni. Pl. a 1.03 (legújabb) verziót ha letöltöm .sisx fájlt találok, ami gondolom már szignózott. A leírásban ott van, hogy szignózni kell. Próbáltam dátumot visszaállítani, úgysem hozott eredményt. Erre van tipp? Köszi
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Potyi70 írta:Sziasztok!

E71-re szeretném a sokak által ajánlott xelnex-et feltenni! A letöltések között meg is találtam, de azt írja, hogy szignózni kell. A szignózást meg tudom oldani saját .cer és .key file-okkal, eddig nem is volt gondom vele.. A xelnex mindhárom találatát letöltöttem, de egyiket sem bírom telepíteni. Pl. a 1.03 (legújabb) verziót ha letöltöm .sisx fájlt találok, ami gondolom már szignózott. A leírásban ott van, hogy szignózni kell. Próbáltam dátumot visszaállítani, úgysem hozott eredményt. Erre van tipp? Köszi
nézz be az alkalmazáskezelőd beállításaiba hogy a szoftvertelepítés mindre legyen állítva a tanusítványellenőrzés meg legyen kikapcsolva.
Potyi70
Újonc
Újonc

Segal írta:
Potyi70 írta:
nézz be az alkalmazáskezelőd beállításaiba hogy a szoftvertelepítés mindre legyen állítva a tanusítványellenőrzés meg legyen kikapcsolva.

Ez rendben van, így van beállítva, és mégsem... nem értem. Lehet, hogy ez hack nélkül nem működik?
mofere
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia N95
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mofere »

Potyi70 írta:
Segal írta:
Potyi70 írta:

Ez rendben van, így van beállítva, és mégsem... nem értem. Lehet, hogy ez hack nélkül nem működik?
De mit ír ki miért nem telepíti?
Potyi70
Újonc
Újonc

mofere írta: De mit ír ki miért nem telepíti?
A telepítés eljut oda, hogy lehet választani telefon kártya között, aztán egy kis szünet, majd nem biztonságos alkalmazás....
Az lehet gond, hogy a .cer és .key file-ok 2008. november 20-án "születtek" és én ennek a dátumnak megyek elé. A feltöltés dátuma 2008 szeptemberi volt és ezt szignózom. Csak ezt tudom, mert ez .sis és nem .sisx file
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Potyi70 írta:
mofere írta: De mit ír ki miért nem telepíti?
A telepítés eljut oda, hogy lehet választani telefon kártya között, aztán egy kis szünet, majd nem biztonságos alkalmazás....
Az lehet gond, hogy a .cer és .key file-ok 2008. november 20-án "születtek" és én ennek a dátumnak megyek elé. A feltöltés dátuma 2008 szeptemberi volt és ezt szignózom. Csak ezt tudom, mert ez .sis és nem .sisx file
csak akkor kell visszaállítani a dátumot ha lejárt tanusítványhibát kapsz amúgy nem kell tehát próbálj meg mondjuk egy tavaj decemberi dátumot biztos ami biztos alapon
Válasz küldése

Vissza: “Telepítés / eltávolítás”