Programok telepítése
- geriopel
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Programok telepítése
Igen, fel, ami a letöltésekben lévő csomagban volt. De mégsem indul el a program, csak villog a kis piros pötty felette, aztán abbahagyja.
Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 0
Üdv!
Vettem egy Nokia C5-03-as telót a T-mobile-tol, sajnos nincs rajta szöveg olvasására alkalmas szoftver.Telepíteni szerettem volna és folyamatosan azt írja ki hogy nem jó a progik tanúsítványa.A program telepítésnél a mind van beállítva és nem ellenérzi elvileg a tanúsítványt se.
Sajnos így se megy a telepítés.
Help!!!
Vettem egy Nokia C5-03-as telót a T-mobile-tol, sajnos nincs rajta szöveg olvasására alkalmas szoftver.Telepíteni szerettem volna és folyamatosan azt írja ki hogy nem jó a progik tanúsítványa.A program telepítésnél a mind van beállítva és nem ellenérzi elvileg a tanúsítványt se.
Help!!!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szignózni kellene a progit!tozso72 írta:Üdv!
Help!!!
viewtopic.php?f=80&t=140
Én igy szereztem be a szignózáshoz szükséges fájlokat és a hozzá való szignózó progit!
http://www.smartnews.hu/2010/09/szignof ... modszer-1/
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 0
Sziasztok!Segitseget kerek Nokia C7 telefonom Angolnyelvu menuet Magyarnyelvure valltoztatni,koszike.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Agnes írta:Sziasztok!Segitseget kerek Nokia C7 telefonom Angolnyelvu menuet Magyarnyelvure valltoztatni,koszike.
Szia!
Elöször itt olvassgass: viewtopic.php?f=136&t=3122 A navifirm és a phoenix progikra lesz szükséged!
Azután innen le tudod szedni a kellékeket: viewtopic.php?f=82&t=2885
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
sziasztok. találkozott már valaki ezzel ovi suitnál, program telepítésekor?
"valami nem sikerült.
probléma történt a fájl telepítése közben.
hibakód 300."
teló formatálva,progi szignozva (többször telepítettem már), ovi reinstall,. és nem válogat a programok között...
"valami nem sikerült.
probléma történt a fájl telepítése közben.
hibakód 300."
teló formatálva,progi szignozva (többször telepítettem már), ovi reinstall,. és nem válogat a programok között...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 00
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Az iránt érdeklődöm, hogy egy alkalmazás telepítésekor miután kiválasztottam az E: meghajtót van e jelentősége annak, hogy a telepítés célmappáját is kiválasztom például "Telepített fájlok, Játékok stb".
Amennyiben igen, ezt hogyan tudom megtenni, esetleg az E meghajtó tartós érintése után jelenik meg a mappa választás lehetősége, lehet-e almappát választani?
A választ köszönöm és elnézést de, a Symbianban járatlan vagyok.
Amennyiben igen, ezt hogyan tudom megtenni, esetleg az E meghajtó tartós érintése után jelenik meg a mappa választás lehetősége, lehet-e almappát választani?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehet választani. De utána át tudod helyezni a programot akármelyik mappába.nhdr írta:Az iránt érdeklődöm, hogy egy alkalmazás telepítésekor miután kiválasztottam az E: meghajtót van e jelentősége annak, hogy a telepítés célmappáját is kiválasztom például "Telepített fájlok, Játékok stb".
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 00
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Köszönöm a válaszod, ezek szerint ha jól értettem minden telepített alkalmazás egy közös "mappába" kerül és a Windowsos értelmezés szerinti "parancsikonját tudom szabadon beállítani, hogy hol jelenjen meg, milyen felületről legyen elérhető, és így tehetem például a játékok vagy egyéb mappkába.potter55 írta:Nem lehet választani. De utána át tudod helyezni a programot akármelyik mappába.nhdr írta:Az iránt érdeklődöm, hogy egy alkalmazás telepítésekor miután kiválasztottam az E: meghajtót van e jelentősége annak, hogy a telepítés célmappáját is kiválasztom például "Telepített fájlok, Játékok stb".
Jártam a "Helyzetérzékelő, vagy ahogy tetszik" topikban, sajnos a helyes elnevezés megvitatása mindenkit annyira kifárasztott, hogy másról már nem is volt szó február óta.
Szeretnék az iránt érdeklődni, hogy az N8 helyzetérzékelőjének kalibrálására nem tudsz-e valamilyen programot, a Cameraprót használva ferde a vízszintes beállítása.
Köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen.nhdr írta: Köszönöm a válaszod, ezek szerint ha jól értettem minden telepített alkalmazás egy közös "mappába" kerül és a Windowsos értelmezés szerinti "parancsikonját tudom szabadon beállítani, hogy hol jelenjen meg, milyen felületről legyen elérhető, és így tehetem például a játékok vagy egyéb mappkába.
Erre nem tudom a választ. Kérdezd meg a telefon topikjában.nhdr írta: Jártam a "Helyzetérzékelő, vagy ahogy tetszik" topikban, sajnos a helyes elnevezés megvitatása mindenkit annyira kifárasztott, hogy másról már nem is volt szó február óta.
Szeretnék az iránt érdeklődni, hogy az N8 helyzetérzékelőjének kalibrálására nem tudsz-e valamilyen programot, a Cameraprót használva ferde a vízszintes beállítása.
Köszönöm!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.