Programok törlése

Symbian rendszerű telefonok telepítés és eltávolításával kapcsolatos témák
Danke DJ
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Programok törlése

Hozzászólás Szerző: Danke DJ »

Sziasztok!
Hasonló a problémám, de az előbbiek alapján sem tudtam megoldani. :sad: A témakezelőben kiadja az összes témát, azt is, hogy fel van telepítve, a memóriakártyára. Viszont egyik napról a másikra az alkalmazáskezelőben nem jelennek meg. :wacko: Szerettem volna törölni párat, de sajnos így nem lehetséges.
Próbálkoztam az adott témát újratelepíteni. Újratelepítés után a témakezelőben megjelent ugyanaz kétszer, letöröltem, az "eredeti" ottmaradt. :weep: :sly: :oops:
Köszönöm a segítséget. :hmm2:
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Nem: Férfi
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

Sziasztok. Feltettem a QT Installert es nem engedi torolni. Ikont nem is latok sehol. Telepitett programokbol meg nem engedi es fel sem ajanlja, hogy fut es be kellene zarni aztan torles. Egyszeruen csak kiirja nem engedelyezi a torlest. Valami megoldast tud valaki? lore is koszi. Udv
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Fejvadasz írta:Sziasztok. Feltettem a QT Installert es nem engedi torolni. Ikont nem is latok sehol. Telepitett programokbol meg nem engedi es fel sem ajanlja, hogy fut es be kellene zarni aztan torles. Egyszeruen csak kiirja nem engedelyezi a torlest. Valami megoldast tud valaki? lore is koszi. Udv
Szia!

Restart volt?
Fejvadasz
2. szint
2. szint

Igen Restartoltam mar.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Fejvadasz írta:Igen Restartoltam mar.
Újratelepíteni próbáltad, és utána törölni?
Fejvadasz
2. szint
2. szint

Igen mar az ujratelepites is megvolt. Sot mar probaltam a kartyara telepiteni es onnan sem engedi a torlest. Feltettem egy programot amivel ki lehet loni a hatterben futo progikat, de az nem is mutatja olyan neven amirol rajonnek, hogy az. Meg megprobalok egy regebbi verziot ratenni, de mar abban sem hiszek.
Fejvadasz
2. szint
2. szint

Softverfrissitest vegeztem a telefonon es a program szepen megmaradt. Nem hiszem el, hogy aki feltette siman tudja uninstallalni. Ez egy jo gagyi egy program es raadasul a hozza keszult zseblampa ami miatt feltettem meg se nyikkan.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Fejvadasz írta:Softverfrissitest vegeztem a telefonon es a program szepen megmaradt. Nem hiszem el, hogy aki feltette siman tudja uninstallalni. Ez egy jo gagyi egy program es raadasul a hozza keszult zseblampa ami miatt feltettem meg se nyikkan.
Úgy végezted a szoftverfrissítést, hogy elötte leformáztad a meghajtót?
Fejvadasz
2. szint
2. szint

Egy megoldas segitett. Full hard reset es vegre eltunt. Szepen feltettem ujra mindent. Legalabb tiszta lett a soft.
antonov.an124
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: antonov.an124 »

kigyasz írta:sziasztok. az a problémám hogy telepítettem a 3D Tank Raid nevű játékot és a játék mappa mellé csinált egy CCMIDlet nevű mappát is. Miután eltávolítottam a játékot, de a CCMIDlet nevű mappa megmaradt és megnyitni sem tudom és törölni sem csak villan egyet a kijelző. hogyan tudnám törölni? Előre is köszi a választ.

Hasonló problémám nekem is van. Telepítettem egy programot és láttam, hogy utána pár programnak duplán lettek ikonjai. Hiába töröltem a parogikat, az ikonokból egty fenn maradt a telón. Ha rányomok, csak bevillan a képernyő aztán semmi. Törölni nem, csak áthelyezni meg asszem átnevezni. Most meg akartam nézni, hogy mit enged még csinálni vele a teló és láttam, hogy eltűntek az ikonok. Szerintem a többszöri kikapcs- bekapcs segített neki. Szal akkor én már nem is kérdezek:) csak ajánlom ezt a lehetőséget az előttem szólónak, hátha sikerül
Válasz küldése

Vissza: “Telepítés / eltávolítás”