Hasonló a problémám, de az előbbiek alapján sem tudtam megoldani.

Próbálkoztam az adott témát újratelepíteni. Újratelepítés után a témakezelőben megjelent ugyanaz kétszer, letöröltem, az "eredeti" ottmaradt.

Köszönöm a segítséget.

Szia!Fejvadasz írta:Sziasztok. Feltettem a QT Installert es nem engedi torolni. Ikont nem is latok sehol. Telepitett programokbol meg nem engedi es fel sem ajanlja, hogy fut es be kellene zarni aztan torles. Egyszeruen csak kiirja nem engedelyezi a torlest. Valami megoldast tud valaki? lore is koszi. Udv
Újratelepíteni próbáltad, és utána törölni?Fejvadasz írta:Igen Restartoltam mar.
Úgy végezted a szoftverfrissítést, hogy elötte leformáztad a meghajtót?Fejvadasz írta:Softverfrissitest vegeztem a telefonon es a program szepen megmaradt. Nem hiszem el, hogy aki feltette siman tudja uninstallalni. Ez egy jo gagyi egy program es raadasul a hozza keszult zseblampa ami miatt feltettem meg se nyikkan.
kigyasz írta:sziasztok. az a problémám hogy telepítettem a 3D Tank Raid nevű játékot és a játék mappa mellé csinált egy CCMIDlet nevű mappát is. Miután eltávolítottam a játékot, de a CCMIDlet nevű mappa megmaradt és megnyitni sem tudom és törölni sem csak villan egyet a kijelző. hogyan tudnám törölni? Előre is köszi a választ.